Coilworks_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Γειά σας φίλοι Insomniacs, στην δουλειά του πατέρα μου ,έχει 3 pc,ένα κεντρικό και δύο (δεν ξέρω πως τα λένε ),και μόνο το κεντρικό έχει μόντεμ.Τώρα πήρε μια σύνδεση Otenet και θέλει να συνδέεται στο internet απο έναν άλλο υπολογιστή.Γίνεται αυτό? Και αν ναι,μπορεί κάποιος να μου πει πως?
pyro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 αν καταλαβα καλλα θες ο "server" να παρεχει συνδεση στους clients, λογικα απλα θα πρεπει να εινει συνδεδεμενα το pc και να επιτρεπετε η χρηση του net απο τουs client...
@_zerocool Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 File oi upologistes prepei na einai syndemenoi metaxy toys mesw diktyo. Ystera katevase to programma proksi kai kane to install ston server(autos pou exei th syndesh). Kane ths ry8miseis poy 8elei to proksi kai balto sto startup na xekinaei mazi me ta windows.Ayta Elpizw na boh8hsa.
LEFteriz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 An exeis Win98SE kai panw exoun enswmatwmeni leitourgia. alliws katevase to Sygate pou einai poly kalo.
Coilworks_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Ρε παιδιά πρέπει απαραιτήτος να χρησιμοποιηθεί προγράμμα? Γιατί ο server έχει Windows 95 (οι άλλοι 98,και Me).Καταλαβαίνετε πως αν θέλει πρόγραμμα θα πρέπει να το αγοράσω διότι είναι επιχείρηση.
LEFteriz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 xm.... to sygate padws nomizw douleyei kanonika gia 30 meres. ta perissotera etsi einai. padws to registration tous den prepei na kostizei poly.
@_zerocool Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 to proksi kanei th douleia tou kai einai freeware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.