Προς το περιεχόμενο

TV-TUNER Εξωτερικο!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς κάποιο εξωτερικό TV-TUNER με τσιπακι 848/878;

Βρήκα ένα της Avermedia με 59€ αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τσιπάκι που "φοράει". Ορίστε το μοντέλο:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=757500

Καμιά άλλη φθηνή πρόταση;

Δημοσ.
me endiaferei kai mena na to paro.. gia ena CRT 19'' pou exo stin akri..

paidia an to exei kapios as mas pei an douleyei kala, i exei provlimata..

ΑΝΕΜΟS-V, δε φαίνεται να είναι από τα μοντέλα που συνδέονται άμεσα με οθόνη και δε χρειάζονται ανοιχτό PC. Μάλλον για απλό USB 2.0 το κόβω.

Όσο για το αρχικό ερώτημα, δεν έχει βγει, από όσα γνωρίζω, εξωτερικό TV-Tuner με ΒΤ878, για τον απλό λόγο ότι το BT878 παραδίδει raw ασυμπίεστο video, το οποίο θα χρειαζόταν τραγικά μεγάλο bandwidth για να μεταφερθεί μέσω USB θύρας. Και για ποιο λόγο θα ήθελες να πάρεις εξάλλου τόσο απαρχαιωμένης τεχνολογίας TV Tuner? Μιλάμε για πολλά χρόνια τώρα, έχουν βγει στο ενδιάμεσο πολύ καλύτερες υλοποιήσεις από Connexant και Philips!

Δημοσ.

file τσιπακι 848/878 kai eksoteriko tv tuner ksexase to mono pci tv-tuner. to exo psaxei dieksidika kai eis mathn, kai oso afora na kaneis to kolpo me to filmnet oses fore kai an exo dokimasei mou spaei ta neura polu ora gia na to rithiseis poles fores den douleuei kai to kostos einai guro 60 -70 euro gia na pareis to tv-tuner kai den domizo to aplo filmnet na sou kostisei toso gia polous mhnes kai tha eisai kai nomimos kai sunexia tha exeis akourasta kai aprovlimatista filmnet, na kai uparxei kai o pio palios kai aplos tropos peise to geitona na parei kai trepse thn kerea sou sthn dikia tou kai bouala exeis internet, pali an menei se politatikia suzitisteto kai pano apo 2 euro sto kathena den nomizo na bgenei tsekareto....

Δημοσ.

Δεν είναι για μένα και όντως ο κύριος σκοπός είναι για το κανάλι που λέτε!

Εγώ έχω PCI και είμαι μια χαρά.Απλώς το άτομο που το θέλει δνε έχει ιδέα από ανοίγματα pc,εγκατάσταση καρτών κ.α. και πρέπει να πάω εγώ και να του το φτιάξω κάτι που είτε το πιστεύετε είτε όχι από αύριο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Κι έλεγα μήπως βολευόταν με το USB που είναι πανεύκολο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...