mandos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Προ ημερών (πολλών) άλλαξα host, και φυσικά άλλαξα και την καταχώρηση στον domain name provider μου για να δείχνει στον καινούριο host. Παγκοσμίως οι DNS ενημερώθηκαν σε 48 ώρες (και λιγότερο) Στην Ελλάδα Otenet και HOL ενημερώθηκαν (5-6 μέρες μετά, αλλά ενημερώθηκαν) η Forthnet και η Vivodi ακόμα να ενημερώθουν (17 μέρες!!!) είναι τόσο χρονοβόρο το triple-play ή ότι σχεδιάζουν που πρέπει να παρατήσουν τελείως όοοολα τα υπόλοιπα?? τεσπα, καμια ιδέα για το που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να γίνει η ενημέρωση? είναι απίστευτα εκνευριστικό να δουλέυεις παραμονή χριστουγέννων που κανείς δεν πρόκειτε να μπει στο site σου, με σκοπό να τα έχεις όοολα έτοιμα για αργότερα και 17 μέρες μετά οι internet-providers της ελλαδάρας να μην έχουν κάνει τπτ thnx in advance
lavelle Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δεν φταίνε οι ISPs. Ο τρέχον hosting provider σου φταίει ή εσύ που δεν ενημέρωσες σωστά το domain με τους τρέχοντες Νame Servers. Κοίτα εδώ [http://www.dnsstuff.com/tools/dnsreport.ch?domain=tio.gr] και θα δεις ότι άλλες εγγραφές δείχνουν artichost.net και άλλες freesuperhost.com. Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό ; ns3.artichost.net. [83.149.101.119 (NO GLUE)] [NL] ns1.artichost.net. [83.149.101.119 (NO GLUE)] [NL] Και οι δύο DNS έχουν την ίδια IP ? Κάτι δεν πάει καλά ή στο setup των DNS από τον τωρινό σου hosting provider ή στην δική σου δήλωση για τους DNS στο domain name σου.
mandos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 μεχρι εχθές είχα άλλους DNS δωσμενους (νσ1 και νσ2, που εχουν διαφορετικες ΙΡ μεταξύ τους) ευχαριστώ για την απαντήση, θα μιλίσω με τον HOST και θα τι γίνεται μου κανεί εντύπωση που οι μισοι providers είναι οκ βέβαια σε παλιότερες μετακομίσεις δεν είχα προβληματα... είδωμεν ευχαριστω
mandos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 o Domain provider epimenei oti ola einai sosta (allaxa tous DNS, tora exoun alloi IP) exo sthlei message ston host mou kai perimeno apantish... giati omos h HOL pezei sosta, h otenet pezei sosta kai Vivodi/Forthnet den pezoun me tpt? kai giati menoun akoma oi palies eggrafes? ayta de tha eprepe na ta ftiaxei o domain-provider mou?
lavelle Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 o Domain provider epimenei oti ola einai sosta (allaxa tous DNS, tora exoun alloi IP) exo sthlei message ston host mou kai perimeno apantish... giati omos h HOL pezei sosta, h otenet pezei sosta kai Vivodi/Forthnet den pezoun me tpt? kai giati menoun akoma oi palies eggrafes? ayta de tha eprepe na ta ftiaxei o domain-provider mou? καλημέρα, o domain provider σου παρέχει το domain. Το να ενημερώσεις ποιους DNS θα χρησιμοποιεί αυτό το domain, είναι θέμα δικό σου. Αν πχ εσύ αγοράσεις hosting από κάποια εταιρεία στις ΗΠΑ, αλλά στο control panel του domain provider σου πας και γράψεις στους DNS ns1.otenet.gr, ns2.otenet.gr δεν ευθύνεται ο domain provider για το ότι δεν θα παίζει το site σου. Αν θέλεις την γνώμη μου το λάθος βρίσκεται στο DNS zone του τωρινού σου hosting provider. Και μάλλον έχει ενημερωθεί σωστά μόνο ο ένας εκ των δύο DNS γι'αυτό και άλλοι ΙSPs βλέπουν το site σου και άλλοι όχι.
mandos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω όλα τα τεχνικά του θέματος, αλλά πιάνω την γενική εικόνα στο πανελ του domain provider έχω σωστά τους DNS (ns1 kai ns2) το DNS zone δυστυχώς δεν ξέρω τι είναι, εδώ τελειώνουν οι γνώσεις μου περι nameservers! το φοβερό είναι ότι κάποιοι providers που φτάνουν σωστά μέχρι το site... δεν φτάνουν πάντα δλδ πάνε μια στο παλιό και μία στο καινούριο (εκεί φρίκαρα )
mandos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 μάλλον όλα είναι σωστά (ελπίζω) http://www.dnsreport.com/tools/dnsreport.ch?domain=tio.gr αυτό το Zone πρέπει να έφταιγε, βρήκα τον host-admin στον msn και το μετά από λίγο το έλυσε για να δούμε αν θα δουλέψει από εδώ και στο εξής! ευχαριστώ για την βοήθεια
lavelle Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ναι! Τώρα είναι όλα ΟΚ όπως βλέπω στο DNS report. Good!
mandos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 βέβαια ακόμα δεν μπορώ να μπώ (ούτε κάποιος άλλος) στο site θα περιμένω τις τυπικές 48 ώρες βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.