pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Γνωρίζω οτι τα αρχικά σημαίνουν High Definition Content Protection,όμως αυτό τι σημαίνει στην ουσία?
cloclo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 High-Bandwidth Digital Content Protection .....
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αλλά δεν έχω καταλάβει,είναι θετικό μια οθόνη να έχει DVI με HDCP ή όχι?
Vagos_46 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 φυσικα και ειναι θετικο! αν (στο pc π.χ) η καρτα γραφικων ή η οθονη δεν υποστηριζει hdcp η αναλυση πεφτει στο 960x540!
felix_w Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 To HDCP είναι κλείδωμα που επιτρέπει τη μεταφορά ψηφιακού σήματος υψηλής ευκρίνειας (1080i & p, 720i & p), από μέσα που το περιέχουν (ΗD-DVD, Blu-Ray και WMV-9HD προς το παρόν), προς τα αντίστοιχα μέσα αναπαραγωγής... Η ανάλυση ναι μεν περιορίζεται όταν μεταφέρεται περιεχόμενο HD από τα προαναφερθέντα μέσα μέσω μίας αλυσίδας αναπαραγωγής που περιέχει ένα τουλάχιστον κρίκο (player, Monitor, Ενισχυτής AV, κάρτα γραφικών κλπ...) που δέν έχει την πιστοποίηση HDCP...Αυτό και μόνο... Αν θέλει κάποιος να μεταφέρει υψηλή ανάλυση από οποιοδήποτε άλλο μέσο, μή προστατευόμενο από τo DRM, δεν έχει κάποιο πρόβλημα...
Costakisss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 HELP !!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΘΟΝΗ HD...SONY ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ HDCP...ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΩ ΤΟ PS3 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ 1080i... http://WWW.HDFURY.COM ΑΥΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΠΑΕΙ ΤΟ HDCP ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ? Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 1080p ΜΕ ΤΟ HDFURY??? ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ LG LCD ΑΝ ΠΑΡΩ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΕΞΑΡΤΗΜΑ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΣΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...
felix_w Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 "Any RGB display hooked up with HDfury can display a 720p or 1080p (HD & Full HD) visual fury ! It transforms any RGB display into a HDCP compliant device. Compatible with PC monitors, HDTV, Video/Retro projectors, LCD, Plasma HDfury is an external Add On Card for your RGB display ! Its a Plug&Play answer to any HDMI/HDCP compliance issue ! It will enhance your display's life time and its trade price ! - HDCP rules compliant: no end-user easy access to decrypted analog video. Once screwed, this module becomes "a part of the display itself". The HDfury module is DIRECTLY screwed to the back of the RGB display (where SUB-D15 VGA port stand)." Από αυτά που λέει, προφανώς δίνει τη δυνατότητα σε συσκευές που έχουν είσοδο RGB να παίξουν 720p και 1080p περιεχόμενο, άρα να γίνουν HDCP συμβατές. Αλλά είναι και συμβατό με τους κανόνες του HDCP προτύπου, καθώς δεν δίνει πρόσβαση στο αποκωδικοποιημένο περιεχόμενο....εννοείται για εγγραφή --> εννοείται παράνομη εγγραφή --> εννοείται πειρατεία HD περιεχομένου....άρα, όχι... δεν "σπάει" το HDCP...απλά προσφέρει μία "λύση" συμβατότητας σε αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σύνδεση μή-HDCP συσκευών με HDCP συσκευές και την προβολή υψηλών αναλύσεων.... [Προυπόθεση : η τηλεόρασή σου μπορεί να είναι HD...αλλά μπορεί οι προδιαγραφές της να μήν περιέχουν το 1080p...για να κλειδώσει στο 1080p πρέπει να μπορεί να παίξει πρώτα, βάσει των προδιαγραφών της...αλλιώς κλειδώνει στην αμέσως μικρότερη...για κοίτα το και αυτό...ή ανέφερε το μοντέλο της οθόνης/τηλεόρασής σου να το τσεκάρουμε...] ...ελπίζω να καλύφθηκες...ειδάλλως μπορείς να επικοινωνήσεις με αυτούς που διαθέτουν προς πώληση το HD-Fury...ή να διαβάσεις το HD-Fury φόρουμ για περισσότερα...
Costakisss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ωραία....κατάλαβα... http://www.youtube.com/watch?v=HhWx2U6MYso&feature=related Το παλικάρι τι κανει τελικά?
Chaos3X Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Επιειδή έχω μπερδευτεί κι εγώ με όλα αυτα πψς μπορούμε να το διαπιστώσουμε? Για παράδειγμα στα specs της SM2232BW λέει ότι υποστηρίζει HDCP ένω στης 226BW δεν το λέει κι όμως έχω ακούσει πολλούς (ανάμεσά του και πολητές) να λένε ότι υποστηρίζει! Πως μπορούμε να βγαλουμε άκρη και πόσο "χάνουμε" σε περίπτωση που το μόνιτορ που θα επιλέξουμε δεν υποστηρίζει τελικά την παραπάνω τεχνολογία?
Costakisss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Η οθονη μου: http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-32U2000&productsku=KDL32U2000E&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=TVP+32-40+Sony+BRAVIA+TV#tab
Costakisss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 THAT IS MINE http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-32U2000&productsku=KDL32U2000E&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=TVP+32-40+Sony+BRAVIA+TV#tab
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα