Προς το περιεχόμενο

Μμμμ, τι έχουμε εδώ ?

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε kx5 χάλασες την πιάτσα με την μια ρε συ!

Είσαι πολύ κακός :P

------------------------------------------

Η Αποστολή

Μερικά scores :P

Η Προετοιμασία

2dsk87t.jpg

Μονώνουμε την μητρική μας με βερνίκι ( Seventeen παρακαλώ, όχι ότι και ότι :P )

3358fnn.jpg

Δύο στρώματα ( πρόχειρα τα έκανα, διότι είμαι...πολύ σίγουρος για την καλή δουλειά που έκανα με το βερνίκι :P ) armaflex γύρω από την περιοχή της CPU.

29dddl4.jpg

Βάλαμε και το κάνιστρο :D

2nla88l.jpg

Να μην βάλουμε και μια καρτούλα γραφικών ? :P

2wmieyu.jpg

Sorry για το "κρύψιμο" της κάρτας, αλλά υπάρχει λόγος.

Τι μας λείπει τώρα ???

Χμμμ...η ψύξη μας!

Ξηρός πάγος, και λίγο οινοπνευματάκι :P

473q1cm.jpg

Να 'μαστεεε!

Λόγω κάποιων προβλημάτων με την μητρική ( δεν είχαμε backplate, και από το σφίξιμο στράβωνε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην πατάνε καλά τα pins @ CPU socket ) μείναμε με μπόσικα στο σφίξιμο του κάνιστρου, και έτσι περιοριστήκαμε σε "χαμηλά" clocks ( 4.3-4.5GHz ).

220.000+ AquaMark 3 με την VGA @ 660-1052 στην αρχή. [ single vga ]

21-22 χιλιαρικάκια στο 3D Mark05 [ single vga ]

Μετά όμως...η χαρά κόπηκε...προέκυψε κάτι, και έπρεπε να μαζευτούμε για να την κάνουμε...οπότε δεν τρέξαμε και άλλα benchmarks ( καθόλου 3D Mark06 δυστυχώς ).

Εν αναμονή τώρα νέων "games" από εβδομάδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Dry ice bombs are safer than conventional explosives, but do have some serious risks:

* Premature explosion. If too much water is poured in, or the water is too warm, burst pressure can occur within seconds, injuring the handler.

* The shock wave can be extremely loud. Permanent hearing damage can occur even at substantial distances.

* Shrapnel poses a danger to anyone within 18 m / 20 yards. The cap is particularly dangerous.

* In some areas dry ice bombs are illegal[1] but even elsewhere the noise generated may violate local laws.

* Leaving an unexploded dry ice bomb can be construed as public endangerment.

Bombs which do not explode are a major safety issue. They can't be left, yet can't be safely approached. The normal advice is to puncture them from a safe distance with a pellet or BB gun.

:mrgreen:

pantos bill.. mou aresei pou eise peiramatistis..

ego pantos an eixa xrono.. tha ekana tin ypertati psiksi pou exo skefti..

(metafora oloklirou tou CPU me kalodia sta pins kai boutigma se azoto i ksiro pago..) diladi o CPU na min akoumpaei katholou sto M/B kai na briskete olokliros mesa se psigio, an katalavenete..

ego pantos an eixa xrono.. tha ekana tin ypertati psiksi pou exo skefti..

(metafora oloklirou tou CPU me kalodia sta pins kai boutigma se azoto i ksiro pago..) diladi o CPU na min akoumpaei katholou sto M/B kai na briskete olokliros mesa se psigio, an katalavenete..

Αυτό δε πρέπει να γίνεται. Τα καλώδια και η απόσταση από τη μητρική θα προκαλούσαν προβλήματα στη σωστή λειτουργία.

Bill περίμενα ότι θα μας έδειχνες κάτι απίστευτα τρελό.

Αλλά με απογοήτευσες :-P

Τι παίζει με την "καρτούλα"? Γιατί δεν πρέπει να την δούμε? :mrgreen:

Το τρελλό έρχεται, απλά δεν έφτασαν Ελλάδα ακόμα όλα τα "tools" :(

Η καρτούλα είναι κατασκευαστή που δεν έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία VGAs, εξ' ου και το κρύψιμο.

Να ρωτησω και εγω κατι ;

Για ποιο λογο να γινουν ολα αυτα ; Ποιος ειναι ο σκοπος ; και αντε πες οτι κανεις τρομερο overclocking, μπορω να το βαλω στο κουτι μου και ειμαι oκ ή πρεπει να το γεμιζω συνεχεια ; :P

Ναι πείραμα είναι αυτό που κάνει ο bill και ο κάθε τρελαμένος bill.

Τωρά θα μου πεις γιατί να χαλάσει χρόνο και χρήμα για κάτι πρακτικά άχρηστο.

Ίσως γιατί του αρέσει. Ίσως να ανακαλύψει κάτι καινούριο που δεν πάει το μυαλό του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

(χωρίς παρεξήγηση, δεν σου τη λέω)

sorry file mou alla an o kosmos douleue me tin diki sou logiki, tha mename akoma se spilies kai tha pidousame apo kladi se kladi. den thelo na se prosvalo, isos einai upervoliko auto pou leo alla kai to diko sou upervoliko einai.

Πανω σε τι πειραματιζεται δεν μου απαντατε... Τι συμπερασματα βγαζει απο τα αποτελεσματα ;

(υπερβολικος εγω ; :shock:)

Δεν καταλαβαίνεις πάνω σε τι πειραματίζεται? Περίεργο μου φαίνεται.

Οχι... εκτος αν βλεπουν την συμπεριφορα του επεξεργαστη σε θερμοκρασιες κατω απο το μηδεν, τιποτα αλλο.

Πειραματίζονται με τη συμπεριφορά του υπολογιστή γενικότερα.

Όλα αυτά τα πειράματα προσφέρουν εμπειρία στη χρήση τέτοιων υλικών και δίνουν ιδέες για μελλοντικές κατασκευές που ίσως γίνουν εμπορικές. Μη ξεχνάς πως ξεκίνησε η υδρόψυξη πριν μερικά χρόνια, μια τρέλα για λίγους. Τώρα ορισμένοι βγάζουν δουλεία από αυτή και σαν εφαρμογή είναι προσιτή σε όλους. Οι ίδιοι που πειραματίζονταν τότε σήμερα πουλάνε εξαρτήματα και τη γνώση που απέκτησαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...