Προς το περιεχόμενο

avi kai pioneer 575a

bikali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα παίδες είναι το εξής. Τα avi οπως κυκλοφορούν στο νετ τα παίζει μια χαρά αλλά δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους. Αν χρησιμοποιησω το avisub για να τους ενσωματώσω δέν τους βλέπω πάλι. Αλλά αν ρίκσω και το srt file μέσα τοτε το βλέπει μια χαρά και τους παίζει τέλεια. Το avisub απο όσο ξέρω δεν κάνει rencoding στο avi αλλά του βάζει την κατάληξη .divx.

Δεν ξέρω τι φταιει please help. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ κάποιο προγραμμα που να κάνει rencoding στο avi γιατι κάνουν πολύ ώρα.

Δημοσ.

Άμα ενσωματώσεις τους υπότιτλους στην ταινία δεν υπάρχει περίπτωση να μην εμφανίζονται αφού γίνονται ένα με την ταινία. Κάποιο λάθος έχεις κάνει.

Για ενσωμάτωση χρησιμοποίησε ή το VirtualDub ή το WinAvi Video Converter.

Δημοσ.
sta idio mhxanhma emena paizoun kanonika.

epaize? h twra to dokimases prwth fora?

kana 6mhno tou vazw avi kai apo thn arxh to ekane. tou vazeis avi pou katevazeis apo ellhnika sites? oi upotitloi einai srt?

Άμα ενσωματώσεις τους υπότιτλους στην ταινία δεν υπάρχει περίπτωση να μην εμφανίζονται αφού γίνονται ένα με την ταινία. Κάποιο λάθος έχεις κάνει.

Για ενσωμάτωση χρησιμοποίησε ή το VirtualDub ή το WinAvi Video Converter.

Auta kanoun rencoding to avi ?? giati to 8etiko tou avisub einai oti to kanei se 2 lepta.

Δημοσ.
mhpws paizei kati allo giati egw exw xrhsimopoihsei apeires fores to avisub kai voulevoun ola ok (fantazwmai oti sto pc me divx vlepeis to avi kanonika me

subtitle).

mia xara to vlepw.

kserete an exei vgei neo firmware gia to pioneeraki apo to 2004 pou to exw parei?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...