Oberon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν παω να δω μια ταινία που έχω κατεβάσει καμια φορά ο ήχος είναι λες και έρχεται από το υπερπέραν. Βάζω την ένταση τέρμα και πάλι τα ίδια, μήωπς φταίνε κάποια codecs; Δεν ξέρω απλά ρωτάω...:???: Αυτό το παθαίνω με το Μedia Player Classic (K-Lite Codec Pack) και με το Divx Subtitle Displayer (είναι πρόγραμμα για να ενώνει subs με την ταινία) σε αυτά τα δύο το παθαίνω. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; :-?
kallair Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 auta pathaineis otan vazeis codec packs... ante na vreis tora pio ap ola sou exei kanei tin zimia...
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αυτό μοιάζει πιο πολύ με EAX εφέ της creative αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
metalmike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν παω να δω μια ταινία που έχω κατεβάσει καμια φορά ο ήχος είναι λες και έρχεται από το υπερπέραν. Βάζω την ένταση τέρμα και πάλι τα ίδια, μήωπς φταίνε κάποια codecs; Δεν ξέρω απλά ρωτάω...:???: Αυτό το παθαίνω με το Μedia Player Classic (K-Lite Codec Pack) και με το Divx Subtitle Displayer (είναι πρόγραμμα για να ενώνει subs με την ταινία) σε αυτά τα δύο το παθαίνω. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; :-? GOM Player,διαβασε και τις 4 τελευταιες σελιδες του thread "Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε!" να δεις τι χαμος γινεται με τον συγκεκριμενο player!Oυτε codec packs ουτε προγραμμα για ενσωματωση υποτιτλων!
Oberon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 με κάποιο audio codec δεν μπορεί να γίνει κάτι; GOM Player,διαβασε και τις 4 τελευταιες σελιδες του thread "Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε!" να δεις τι χαμος γινεται με τον συγκεκριμενο player!Oυτε codec packs ουτε προγραμμα για ενσωματωση υποτιτλων! λες δλδ να κάνω Install μόνο αυτό και τίποτα άλλο;
kallair Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 xeirotera tha ta kanei. to kalitero pou exeis na kaneis einai katharismos apo programmata codec entelws, katharismos registry oso mporeis kai egkatastasi pali twn vasikwn mono gia na ksereis ti kaneis. aaa! gia dokimase mia epanafora sistimatos. elpizo na exeis kapoio simeio epanaforas arketa pio prin tin parousiasi tou provlimatos.
metalmike Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 λες δλδ να κάνω Install μόνο αυτό και τίποτα άλλο;Ακριβως!Δεν σου λεω sony και καλα να τον κρατησεις απλα δοκιμασε τον και μετα ελα πες μου :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.