Overseer486 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 'μέρες. Λοιπόοοοοοον. Απο την αρχή. Πήρα ένα MS Pro Duo 2GB της Sony (με magicgate αν βοηθάει σε τπτ), για να το χτησιμοποιησω με το κινητό μου (Sony-Ericsson P910i) Το προβλημα είναι οτι η καρτούλα βγάζει άκυρα τελείως errors. Το ποιό τρανταχτό απο αυτά είναι όταν σε άσχετες στιγμές εξαφανίζονται τα δεδομένα που έχω μέσα. Και οχι μόνο αυτό, αλλα "χάνεται" και το formatting του δίσκου, μου τον βγάζει δλδ ως αφορμάριστο. Και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... η κάρτα, το κινητό ή to reader? Αυτό είναι το reader Αυτό που ψάχνω τώρα είναι κάποιο util που να μπορεί να κάνει surface scan μέσα απο XP (το reader είναι -προφανώς- usb), ώστε να δοκιμασω τη καρτούλα σε άλλα readers/pc (net cafe?)
daniel's_saving_grace Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Αλλαγή κάρτας άμεσα! Με data δεν παίζουμε!
Overseer486 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 e-bay.... Το θέμα είναι να μη τη στείλω πίσω αγγλία, γιατί με τα λ7 που θα μου φάνε οι μεταφορικές παίρνω καινούρια (απο εβαυ παλι ) ασε που 8α περιμένω και 1-2 βδομάδες μέχρι να γίνει η αλλαγή και να φτάσει στα χέρια μου η καρτούλα...
Dark_son20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 to idio prob to eixa me ena mmc 2gb kai telika eftege o Card Reader.... kai episeis sigoura to kinito sou ipostirizei 2gb?
Overseer486 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Για το κινητό δεν είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος.... Αλλά δουλεύει σε FAT, υποστηρίζει δλδ θεωρητικά 2γίγα. Και με μια γρήγορη έρευνα πρίν πάρω τη κάρτα, δεν βρήκα πουθενά αρνητικά σχόλια σε αυτό το θέμα. Edit: Η κάρτα φαίνεται να δουλεύει οκ στο pc, αλλά μόλις τη βάλω στο κινητό μου λέει "Κατεστραμμένος δίσκος" Το κινητό υποστηρίζει long filenames, οπότε υποθέτω οτι χρησιμοποιεί κάποιο overlay/trick (?) πάνω απο το fat. More info εδώ Ίσως να μην είναι συμβατά τα long filenames των window με του κινητού (?) Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του...
Dark_son20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 distixos den ftanei mono to fat gia na ipostirizei pano apo 1gb to ngage ithele trickaki gia na doulepsei me pano apo 512mb to SLVR mou tora ta 2gb den ta vlepei kan...katastrefei ta data me to pou tin valo mesa.... me to 1gb paei ok....
Overseer486 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Το ξαναέψαξα λιγο, παντού λένε οτι με 2gb μνήμη το P910 δουλεύει οκ. οπότε δεν είναι αυτο (έχω latest firmware στο κινητό). Ίσως βέβαια να είναι η δικιά μου συσκευή χαλασμένη...
Digital-Entity Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Οπότε το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη κάρτα σε ένα άλλο P910. Εάν δουλεύει τότε έχει πρόβλημα το κινητό σου. Εάν όχι τότε ψάξε να βρεις μια συμβατή με το κινητό σου.
Overseer486 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 :/ Την κάρτα την έστειλα σε ένα φίλο να τη δοκιμάσει στο δικό του P910/pc/card reader. Πρίν τη στείλω όμως, δοκίμασα να τη βάλω στο card reader χωρίς τον adaptor που την μετατρέπει σε "μεγάλο" memory stick, και ώς εκ θαύματος δούλεψε μια χαρά!!! Την γέμισα και την άδειασα με πολλές φορές, και όλα φαίνονται οκ... Την ξαναδοκίμασα αργότερα με 2 διαφορετικούς adaptors που έχουνε ξεμείνει απο παλιότερες καρτες, και πάλι όμως τα ίδια errors... Τώρα περιμένω να μου πεί και ο φίλος αν δουλεύει στο δικό του κινητό. Αν όχι, το μόνο μου μπορώ να υποθέσω είναι είτε οτι η καρτούλα είναι ελλατωματική είτε οτι κάπου δεν πατάνε καλά οι επαφές της. Όπως και να έχει, αν τελικά αποδειχθεί νεκρή, πάει για αντικατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.