GiannisMetal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 2 αποριες 1.Τι κανει το dvd shrink? 2.Τι κανει το dvd decrypter? Ευχαριστω
Oberon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 1. DVD Shrink is a freeware program for Microsoft Windows that facilitates backing up DVD movies.2. DVD Decrypter was a freeware program (no longer legally available for distribution[1]) that can create backup disc images of the DVD-Video structure of DVDs. Δλδ και τα 2 πέρνουν backup από dvd με κάπως διαφορετικό τρόπο. Απλά πιστεύω το dvd shrink είναι πιο ταχύτατο και τα συμμαζεύει σε φακέλους (Audio/Video). Προσωπικά έχω δοκιμάσει και τα 2, και το dvd shrink μου άρεσε πάρα πολύ. Επίσης σε συνδυασμό με το Nero μπορείς να γράφεις τις ταινίες που κάνεις backup στο Pc σε κάποιο άλλο δικό σου άδειο dvd. Για περισσότερα: > 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Dvd_shrink 2. http://en.wikipedia.org/wiki/Dvd_decrypter
tornado21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Πλεόν ειναι ξεπερασμένα για backup και τα 2.Εγω το shrink το χρησιμοποιώ μονο αν θελω να εννώσω καποια επεισόδια εργου που είναι ηδη backup ή να πάρω κάποια συγκεκρημένη σκηνή απο κάποιο εργο που είναι ηδη και αυτό backup.Τo decrypter χρησιμοποιειται κυριώς πλέον για backup παιχνιδιών(μπορείς να δεις και στην εννότητα για παιχνίδια)
GiannisMetal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστω παιδια, με καλυψατε απολυτα!
metalmike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Πλεόν ειναι ξεπερασμένα για backup και τα 2.Εγω το shrink το χρησιμοποιώ μονο αν θελω να εννώσω καποια επεισόδια εργου που είναι ηδη backup ή να πάρω κάποια συγκεκρημένη σκηνή απο κάποιο εργο που είναι ηδη και αυτό backup.Τo decrypter χρησιμοποιειται κυριώς πλέον για backup παιχνιδιών(μπορείς να δεις και στην εννότητα για παιχνίδια)Αφου τα θεωρεις ξεπερασμενα πες μας και ποιο προγραμμα-τα προτεινεις!Εγω προσωπικα τα κανω ολα με το DVDShrink και αν καποιο εχει γερο κλειδωμα χρησιμοποιω το DVDFab πρωτα και μετα το DVDShrink!
AdithetoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 το shrink για ένωμα ταινιών???? εεε!!! πως ορε?!
vasilis-kristin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Dvd fab platinum και καθάρισες ,ούτε shrink ούτε τίποτα
kastel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο είναι ξεπερασμένα. RipIt4Me, η λύση.
Vagos_46 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 γνωριζει καποιος ποιο προγραμμα επιτρεπει οταν κανουμε rip να επιλεγουμε ποιες γλωσσες και υποτιτλους θελουμε? κατι σαν το dvd shrink δηλαδη! το ripit4me εχει κατι τετοιο?
tornado21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Εγω τα θεωρω ξεπερασμένα.Γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει περιπτωση να κανουν backup.Τωρα εσυ σε τι ταινίες κανεις δεν ξέρω. Antithetos αν διαβασεις προσεχτικα δεν είπα αυτο
metalmike Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Dvd fab platinum και καθάρισες ,ούτε shrink ούτε τίποταTo θεμα ειναι σου μικραινει και την ταινια στα ~4.5 gb ωστε να χωραει σε ενα dvd ή απλα σπαει τα dvd και τα κανει backup στο μεγεθος του original; Εγω τα θεωρω ξεπερασμένα.Γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει περιπτωση να κανουν backup.Τωρα εσυ σε τι ταινίες κανεις δεν ξέρω.To 95%(αντε με το ζορι-για σενα μονο -90%)των ταινιων τις κανω backup με το DVD Shrink!Oλες τις υπολοιπες που δεν τις σπαει το DVD Shrink τις κανω backup με το DVD Fab οπως ειπα!Kαι μιλαω και για καινουργιες ταινιες!Εγω παντως περιμενω να μου προτεινεις μη ξεπερασμενο προγραμμα!Το DVD Shrink μπορει να θεωρηθει ξεπερασμενο μονο και μονο επειδη εχει σταματησει η ανανεωση του αλλιως κανει μια χαρα την δουλεια του!
dimokritos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 sosta metalmike. stis 10 tainies pou pairno, tis 7 tis kataferno me to decrypter kai tis alles me to dvdfab (pou oso pernaei o kairos mallon i zugaria kleinei pros to dvdfab). den mou exei antistathei akoma tainia. einai kai ego periergos na matho gia poio programma leei to palikari oti einai toso anotero ton 2 auton. dvd shrink mono gia authoring kai sumpiesi tis tainias to xrisimopoio.
nemos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί να έπεσα στην περίπτωση ... αλλά την μοναδική ταινία που αντέγραψα με το dvdfab platinum (Underworld Evolution) αναγκάστηκα να την ξανα-αντιγράψω με το ripit4me για να παίζει ΟΚ σε pc κ επιτραπέζιο dvd player. Πολλά links εδώ για την απορία τoυ 1ου post: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=164858 Καλή Χρονιά!
madsc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Screenshot από το RipIt4Me [144 KB | Freeware], Από το Guide του εν λόγω προγράμματος: How the program works RipIt4Me uses DVD Decrypter as a ripping engine and FixVTS to clean the ripped files. To RipIt4Me είναι "οδηγός" του DVD Decrypter, όχι αυτόνομο πρόγραμμα. Σε συνδυασμό με το FixVTS κ το DVD Shrink μιλάμε ίσως για τον πιο δυνατό, εύκολο & άρτια τεχνικά τρόπο για να ripάρεις ένα original dvd σε hd. Ιδίως για προστασίες Sony ARccOS™ & Disney RipGuard που τα υπόλοιπα προγράμματα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, κ ζητάνε κ λεφτά. Για τις απορίες που ρωτήθηκαν: To DVD Decrypter είναι DVD ripper πρόγραμμα. Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των όποιων προστασιών ενός DVD κατά τη διαδικασία ripαρίσματος της ταινείας στον hd μας. Είναι το αρτιότερο τεχνικά (ναι ακόμα) αλλά έχει σταματήσει η εξέλιξη του όσον αφορά τις νέες προστασίες. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε το RipIt4Me + FixVTS για να το "καθοδηγούν". Επίσης αν δεν θέλει περαιτέρω συμπίεση η ταινεία, για να χωρέσει σε DVD single layer (DVD5), μπορείς να την κάνεις backup σε dvd media πάλι με το DVD Decrypter. Το DVD Shrink είναι κ αυτό ripper πρόγραμμα αλλά δεν φημίζεται για αυτή του τη λειτουργία. Το χρησιμοποιούμε για τη συρρίκνωση σε μέγεθος της ταινείας [όταν κ αν αυτό κριθεί απαραίτητο], αφού έχουμε ήδη ripάρει την ταινεία στον hd μας καθαρή από προστασίες/περιορισμούς, με σκοπό να είναι δυνατό το backup της σε εγγράψιμα dvd single layer (4,7GB). Επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ένωση 2 (ή περισσότερων) ταινειών, ή χώρισμα 1ας DVD9 σε 2 DVD5. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.