AdithetoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Κανένα πρόγραμμα συμπίεσης όπως το winrar αλλά να τα συμπιέζει ακόμα περισσότερο???? ένα cd πχ να το κάνει 250MB από 700 Υπάρχει τπτ άραγε?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 WinUHA - UHARC GUI - High Compression Multimedia Archiver
AdithetoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 να ρωτίξω και και κάτι άλλο να ξές? Ένα πρόγραμμα Buckup τι κάνει? με ένα απλό παράδειγμα πες μου αν γίνετε! σ' ευχαριστώ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Παιρνει τα αρχεια σου και τα αντιγραφει καπου αλλου. Σε περιπτωση που γινει κατι και καταστραφουν τα αρχεια σου (π.χ. χαλασει ο δισκος) θα τα εχεις καπου αλλου και ετσι δεν τα χανεις.
AdithetoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 χεχεχεχε... ναι αυτό το κατάλαβα, το θέμα είναι πόση συμπίεση κάνει?... πχ ένα cd ή ένα dvd πόσο θα γίνει??? γιατί είχα ακούσει από έναν ότι είχε κάνει ένα backup έναν σκληρό δίσκο 40GB σε 2 σχεδόν DVD..... γίνετε κάτι τέτοιο???
Xvipes Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 από όσο ξέρω το συνολικό μέγεθος πριν την συμπίεση δεν μπορεί να σου δηλώσει πόσο θα είναι μετά την συμπίεση γιατί παίζουν ρόλο τα αρχεία που θα συμπιεστούν. δλδ άμα είναι πολλά μικρά αρχεία δεν θα γίνει καμιά ιδιαίτερη συμπίεση και το αντίθετο... όλα αυτά χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος...
zousgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Παίζει ρόλο και το είδος των αρχείων. Αρχειάκια video .avi δεν θα τα συμπιέσει πολύ (ε.ως ελάχιστα) επειδή είναι ήδη συμπιεσμένα.
AdithetoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 χμμμ.... νομίζω πως έχω καταλήξει στο ότι τελικά μια παπαριά και μισή είναι τα προγράμματα αυτά!
Vagos_46 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 και πως εχεις καταληξει στο συμπερασμα αυτο? 1
AdithetoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 ε αν είναι να κάνει την συμπίεση που κάνει σχεδόν και το winrar ή το winzp τότε γιατί να ένα κι ένα πρόγραμμα backup? αυτό λέω σύμφωνα με αυτό που διάβασα από τις απαντήσεις που πήρα! αν δεν είναι έτσι, το παίρνω πίσω και μου λέτε ένα καλό πρόγραμμα backup και ξεκινάω κι εγώ το σώσιμο.... αρκεί να είναι έτσι όπως τα λέτε... ....γιατί να έχω... sorry..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Σου ειπα οτι ο λογος του backup ειναι οτι σε περιπτωση που παθουν κατι τα δεδομενα σου λογω καταστροφης του σκληρου, θα τα εχεις καπου αλλου. Η συμπιεση τι σχεση εχει ;
accipio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Στα προγράμματα backup επιλέγεις εσύ αν θα γίνει συμπίεση των δεδομένων και σε τι ποσοστό. Συνήθως χρησιμοποιούν συμπίεση τύπου zip, που είναι υποδεέστερη από π.χ. τη συμπίεση του Winrar. Αν μιλάμε για backup ολόκληρου partition (προγράμματα τύπου Norton Ghost, Acronis Disk Image κτλ.), αυτά επιτυγχάνουν μεγάλη συμπίεση (έχουν συνήθως τρεις διαβαθμίσεις: όχι συμπίεση, μέση συμπίεση, υψηλή συμπίεση) και μπορούν π.χ. να συρρικνώσουν 10GB δεδομένων σε 4GB. Τέλος, το πρόγραμμα που απ' ό,τι ξέρω επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη συμπίεση είναι το KGB Archiver, που όμως έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από πλευράς συστήματος.
kinitos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 erotisi gia ti simpiesi kai apo mena. lipon egrapsa video meso fraps se avi kai apo 125mb to ekana me rar se dafault rithmisi 5 mb pos egine ayto? giati se ala avi den perni ontos simpiesi opos lei kai o filos pio pano.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα