PATRINOS06 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 καλησπερα σε ολους.θελω να στειλω ενα mms (κειμενο+φωτο) σε ενα κινητο στην Ελλάδα(69xxxxxxxx).μπορει να γινει αυτο μεσω ιντερνετ?υπαρχει καποια υπηρεσια?δεν με (πολυ)ενδιαφερει το κοστος ουτε η ανωνυμια κλπ...
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 επειδη μερες τωρα που ψαχνω δεν εχω βρει κατι,μηπως εχει κανενας καμμια ιδεα? ενναλακτικη γιατι αυτο που ψαχνω μαλλον δεν υπαρχει
kostasplak1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 giati de to stelneis apo to kinito sou efoson de se noiazei to kostos?
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ειναι καποιες φωτο οι οποιες υπαρχουν στο πισι και θελω να τις στειλω σε κινητο που δεν εχει ουτε υπερυθρες ουτε μπλε δοντι.το δικο μου δε ειναι ικανο μονο για να παιρνει τηλ και να στελνει sms,(χρεπι!!)
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 τελικα αυτο εκανα.ενεργοποιησα το προσωπικο album στο κοσμοτε νουμερο μου και ολα εγιναν μια χαρα.ευχαριστω πολυ ολους για το χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.