viper2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 loipon an exete 2 i parapanw monitors panw se nvidia kartoula , tha mporousate na mou peite ti ginetai otan paizetai ena game? an dld paizei mono stin kedriki othoni an mporeite na paiksete to game se allo monitor [slave] i an mporeite na to stretsarete to game se ola ta monitors ?
@byZo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Εγώ ξέρω ότι μπορείς να παίζεις παιχνίδι στο ένα monitor και να βλέπεις κάτι άλλο στο άλλο... ή να βλέπεις το ίδιο και στα δύο. Μπορείς, επίσης, να επιλέγεις πια απο τις δυο θα είναι η κύρια. Νομίζω οτι μπορείς να επεκτίνεις το desktop και στα δύο monitors αλλα αν δεν είναι ίδιες οι οθόνες το αποτέλεσμα θα είναι λίγο άσχημο (αισθητικά).
Powerline Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Συμπληρώνοντας τα λεγόμενα του @byzo, αν θυμάμαι καλά, το τελευταίο Quake ήταν το μοναδικό ως τώρα παιχνίδι που χρησιμοποιεί την επιλογή πολλαπλής οθόνης στο 100% της δυναμικής της (Δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με παιχνίδια στο PC, οπότε πιθανότατα μπορεί και να κάνω λάθος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.