dimitris74 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ki alles gnwmes gia to blu-ray driver!!! γκάλοπ κάνεις?
panagos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 δεν καταλαβαινω το λογο,για τον οποιο θα αγορασω στο μελλον Blu-Ray η HD-DVD.τι εχει να μου προσφερει παραπανω απο το απλο DVD?καλυτερη ποιοτητα στις ταινιες?στην εικονα? με την αναβαθμιση απο scart σε component-coaxial ειμαι μια χαρα.η μερα με τη νυχτα,οσον αφορα την ποιοτητα. για να κανω Buckup 50GB?δεν μου αρεσουν αυτες οι χωριτικοτητες στο BackUp διοτι ενα δισκακι να χαλασει......θα ψαχνωμαι. για να κανω την κινηση να παρω Blu-Ray θα πρεπει οι τιμες να πεσουν πολυ κατω απο 150$. Καλά φίλε πήγαινε να δεις τι σημαίνει high definition και θα καταλάβεις περι τίνος πρόκειται. Εγώ ακόμα μαζεύω τα σαγόνια μου απο κάτω. Τώρα όσον αφορά τις τιμές.. συμφωνώ όταν πάνε τα players κάτω απο 300 ευρώ.. θα πάρω.
Vagos_46 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 γκάλοπ κάνεις? θα ηταν καλη ιδεα... κατι τετοιο π.χ...http://www.videosun.gr/poll.asp
nzeppos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Η θέαση HD υλικού είναι πραγματικά εμπειρία, ειδικά αν συνοδεύεται και από πολλές ίντσες και ένα κοπάδι ηχεία. Οπωσδήποτε δεν συγκρίνεται με την ποιότητα του DVD. Χρειάζεται όμως ειδικό εξοπλισμό, τόσο για την προβολή όσο και για την παραγωγή. Γι'αυτό και θα αργήσουμε να δούμε HD στην Ελλάδα, όσον αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον. Η παραγωγή HD υλικού είναι τουλάχιστον ασύμφορη την παρούσα στιγμή και θα είναι για καιρό ακόμα. Έξω τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Όμως έξω ο κόσμος έχω συνηθίσει να πληρώνει για να βλέπει και η βάση των τηλεθεατών είναι και πολύ μεγαλύτερη. Εδώ μόνο ένα συνδρομητικό κανάλι καταφέρνει να συντηρηθεί (κι αυτό με χασούρα)... Καλό το HD αλλά σε λογικές πάντα τιμές. Αυτό συζητάμε. Αν αξίζει η αγορά BluRay τώρα. Τα 300 ευρώ που λες είναι απολύτως λογική τιμή και μόνο όταν η αξία των players παίζει σε αυτά τα επίπεδα θα είναι μια πολύ καλή αγορά/επένδυση για τον "συνηθισμένο" κόσμο.
blackstar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 giath tosi biasini? ase na bgoyn ta ps3, na bre8oyn tropoi na antigrafis ths bd tainies, kai meta blepeis kai apofasizis, sthn teliki kai to bd kai to hd stoxeyoyn sthn tsepi toy katanaloti, giath pragmatika den nomizo oti 8a einai poly ayth pou me ta protis genias mhxanimata 8a mporoyn na ekmetaleytoyn ola osa exouyn na prosferoun ta dyo kainoyrgia mesa.
moonsuntrip Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Sthn Ellada Hrthan Twra!!! Den Einai Neas Genias!!! Sthn Amerikh Yparxoun Apo To 2002!!!
dimitris74 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 siga min yparxoun kai to 1821!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to 2002 idrithike i enosi ton etiareion poy to ypostirizoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ego anti na paro blue ray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tha pao ena taksidi sto eksoteriko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diafonoume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
runner1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Από το 2002;;;;Ναι σιγά.....κι εγώ θα πάω ένα ταξιδάκι στο φεγγάρι. Το μοναδικό που είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια είναι ότι πριν το 2000 είχαν ανακοινώσει ότι έχει βρεθεί η συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά θα αργήσει να έρθει.Και μάλιστα οι συντάκτες του άρθρου (στο CHIP το είχα διαβάσει και πρέπει να το έχω ακόμα το άρθρο) είχαν επικεντρωθεί στο ότι ήταν διάφανη η επιφάνεια και το Laser ήταν χρώματος μπλε.Για την χωρητικότητα......ακόμα και τώρα φαίνεται μεγάλη.....φανταστείτε ΤΟΤΕ!
moonsuntrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Se Ena Kseno Site Diavasa Oti Se Kapoies Amerikanikes Yphresies Kai Sthn Nasa, To Bluray Xrhsimopoieite Apo To 2002!!!
asmilon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Eχεις καποιο λινκ φιλε moonsuntrip? Αλλο τεχνολογια παρομοια με το bluray (που και αυτο το κοβω χλωμο, επειδη δε τους χρειαζεται εκει) και αλλο οτι χρησιμοποιουταν ηδη απο το 2002. Αφου το προτυπο ακομα σχεδιαζοταν εκεινη την εποχη, δεν υπηρχε κατι τελικο...
alfista Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Τουλάχιστον για να χαρείς σκέψου ότι το blue ray κάνει εμφάνιση στον τελευταίο james bond.
Susi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 molis prin mia evdomada ida to prwto BR dvd sto plaisio. Timh lianikhs: 29e !!!! ta 25GB .. otan ftasoun t0 1 euro ta 3analeme.... about BR..
moonsuntrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Se 10 Xronia Dhladh!!! MIA ERWTHSH:To Flashaki Tou 1gb To Agorazeis 30 Eyrw To Diskaki Twn 25gb Giati Na To Agoraseis Ligotero? Den Katalava!!!
kobi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Kai to DVD me ta 4.5 gb to agorazw 21 cents..........
blackstar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ta pragmata einai gnosta, otan bre8ei tropos na antigrapsis to periexomeno ton BD tote 8a arxisoyn na peftoyn times, kai na perpataei to bd, sthn teliki posi exoyn pano apo 10 gnisia dvd? egw prosopika 3ero liga atoma (na mhn po metrimena), opote ola einai 8ema antigrafis, to idio egine kai me ta dvd, to idio (pisteyo) na gini kai me to BD h HD-dvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.