moonsuntrip Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Pisteyete Oti Ta Blu-ray Einai To Mellon? Nai H' Oxi? Skeftomoun Oti An Pesoun Ligo Oi Times Tha Pesoun Oloi Na To Agorasoun.symfwneite??? Epishs Symfwneite Oti An Kapoios Agorazei Twra Ypologisth Kalo Einai Na Vazei Kai Bluray???
tzinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 koitakse h bazei blu ray h agorazei ena 2ro ypologisth, ta idia lefta peripou kanoun!
Greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 To melon einai ala oxi akoma Kata to telos tou xronou kai ama alios apo 2008 tha einai basika gia ena pc
trelovet Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 To πρόβλημα δεν είναι οι συσκευές -που ούτως ή άλλως είναι πανάκριβες ακόμα !!!- αλλά τα θέματα. Εντάξει, τα καινουργια φιλμ θα κυκλοφορήσουν σίγουρα σε Blue ray αλλά τα υπόλοιπα εκτομμύρια που υπάρχουν σε videoclub, πότε θα αντικατασταθούν ? Μάλλον σε πολλά χρόνια και άν......... !!!
panagos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Καλύτερα να μην βιαζόμαστε να αγοράσουμε blu-ray και HD συσκευές ακόμα. Θυμάστε τι έγινε με τα dvd. Σε ένα χρόνο οι τιμές θα έχουν πέσει στα μισά και παράλληλα η τεχνολογία θα έχει καλυτερέψει. Πάντως κατα τη γνώμη μου το blu-ray θα κυριαρχήσει.
blackstar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ypomoni, as bgei prota software gia na mporeseis na kaneis antigrafes apo ps3/tainies alios 8a parei para poli kairo na pesoyn times kai na proxorisi san texnologia.
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει και το HD-DVD, δεν είναι μόνο το BluRay. Και ναι μεν για τους καταναλωτές (εμάς, εμάς) δεν θα υπάρχει πρόβλημα, θα βγουν combo players που θα τα παίζουν όλα. Αλλά με τις εταιρίες τι θα γίνει, που αναμένεται να σφαχτούν μεταξύ τους για το πρότυπο που θα επικρατήσει. Αν το PS3 ταυτιστεί με το BluRay και το πρότυπο αυτό δεν πιάσει, τότε ίσως πάει και η κονσόλα άπατη και δεν θα είναι καλό για κανένα αυτό. Είναι σε τέτοιο σημείο η αγορά που πιστεύω ότι δεν αξίζει να πληρώσει κάποιος τα μαλλιά της κεφαλής του για να λέει ότι έχει BluRay/HDDVD. Γιατί μόνο θα το λέει για να "πουλάει μούρη" στους γνωστούς του. Να το ευχαριστηθεί αποκλείεται, υπάρχει ελάχιστο υλικό σε αυτά τα πράγματα και προφανώς θα θέλει και 1080p τηλεόραση για να το απολαύσει στο φουλ. Αν μιλάμε για τους κλασικούς τύπους που στήνουν home theater στο σπίτι τους με...500 ευρώ το ηχείο και πλασάρουν σαν μοναδική άποψη ότι είναι κορόιδα όσοι δεν παίρνουν high end HD συσκευές, τότε πάω πάσο. Αλλά αν μιλάμε για τον φυσιολογικό κόσμο που δεν θέλει να δώσει 10.000 ευρώ για να βλέπει το -άθλιο- King Kong σε HD, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τουλάχιστον 1-2 χρόνια λέω εγώ, λογικά θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...
alfista Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει και το HD-DVD, δεν είναι μόνο το BluRay. Και ναι μεν για τους καταναλωτές (εμάς, εμάς) δεν θα υπάρχει πρόβλημα, θα βγουν combo players που θα τα παίζουν όλα. Αλλά με τις εταιρίες τι θα γίνει, που αναμένεται να σφαχτούν μεταξύ τους για το πρότυπο που θα επικρατήσει. Αν το PS3 ταυτιστεί με το BluRay και το πρότυπο αυτό δεν πιάσει, τότε ίσως πάει και η κονσόλα άπατη και δεν θα είναι καλό για κανένα αυτό. Ακριβώς. Καλό είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Οποιαδήποτε κίνηση προς το παρόν είναι ριψοκίνδυνη και σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά της.
Bougas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 δεν καταλαβαινω το λογο,για τον οποιο θα αγορασω στο μελλον Blu-Ray η HD-DVD.τι εχει να μου προσφερει παραπανω απο το απλο DVD? καλυτερη ποιοτητα στις ταινιες?στην εικονα? με την αναβαθμιση απο scart σε component-coaxial ειμαι μια χαρα.η μερα με τη νυχτα,οσον αφορα την ποιοτητα. για να κανω Buckup 50GB?δεν μου αρεσουν αυτες οι χωριτικοτητες στο BackUp διοτι ενα δισκακι να χαλασει......θα ψαχνωμαι. για να κανω την κινηση να παρω Blu-Ray θα πρεπει οι τιμες να πεσουν πολυ κατω απο 150$.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μιλάμε για εικόνα ανάλυσης High Definition. Μπορεί το DVD να έχει καλή εικόνα αλλά το HD είναι ένα στάδιο πιο πέρα και πιο κοντά στην ποιότητα της κινηματογραφικής αίθουσας. Το να μη θες να κάνεις backup 50GB μου φαίνεται χαζό. Και κάποτε τα CD φάνταζαν αχανή (όταν είχαμε δισκέτες 500 φορές μικρότερες!!), και μετά τα DVD φάνταζαν μεγάλα κτλ και φτάσαμε τώρα να έχει ο καθένας εκατοντάδες DVD με γραμμένα και να μη χωράμε στο σπίτι!
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Καλό το HD αλλά σε λογική τιμή, όχι να πουλήσουμε και το σπίτι μας. Και το DVD για την εποχή του ήταν λίρα εκατό, αλλά για δείτε τι πέραση είχε το DivX. Καλή η καινούρια μας τηλεόραση, την πήραμε, την βάλαμε στο έπιπλο, κάναμε και τις πρώτες δοκιμές με original αψεγάδιαστα DVD για να θαυμάσουμε την ποιότητά της, αλλά όταν έφτανε η πολυπόθητη ώρα να κατεβάσουμε μια καινούρια ταινία, πολλές φορές προτιμούσαμε το DivX των 700-1400 ΜΒ παρά την έκδοση των 4 GB (είναι και μακρυά το video club να πάμε να την νοικιάσουμε). Καλό το HD αλλά σε λογική τιμή. Αυτό που συζητάμε είναι αν αξίζει η αγορά BluRay/HDDVD τη σήμερον ημέρα, με τις τρέχουσες τιμές. Τα 50GB backup κι εμένα μου φαίνονται εξαιρετική ιδέα αλλά με 48 ευρώ το δισκάκι προτιμώ να αγοράσω ένα σκληρό δίσκο να έχω μεγαλύτερη ασφάλεια/χωρητικότητα/ευελιξία (πόσοι έχουν bluray player?) Όταν με το καλό το δισκάκι πέσει στα 10-20 ευρώ και το player στα 150 τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Μιλάμε όμως για 2 χρόνια μετά όπως πάει η κατάσταση.
pcos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Me tis TFT o8ones pou oso paei au3anontai se ka8e spiti gia na ekmetaleutoume pliros tis dinatotites tous to blue-ray / HD-DVD einai aparaitita. Kai epeidi den vlepo ta ellinika kanalia na girizoun se programma 720p/1080i sintoma. Gia PC perimeno pos kai pos na pesoun oi times gia na mporo na pernao tis HD movies se ena diskaki kai oxi se 2,3 pou kano simera. Elpizo meta to kalokairi 2007 na mporei na ginei auto.
danaos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Όλα τα 'χε η Μαριορή, το blu-ray της έλειπε... Για άλλη μια φορά υποκύπτουμε σε "εκ των άνωθεν" καταναλωτικά παιγνίδια... Σ.Σ. : Εννοείται ότι δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω...
fits13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Mallon me tin elpida tha meineis giati gia na pesoyn oi times twn hd dvd kai blue ray opws proeipan merikoi tha parei toylaxiston 1misi me 2 xronia edw 1 xrono pire gia na pesei i timi toy dvd ti moy les twra......
moonsuntrip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ki alles gnwmes gia to blu-ray driver!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.