Προς το περιεχόμενο

Guild war Nightfall!

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μην το συζητάτε το gw είναι κορυφαίο.Αυτό που μου την σπάει λίγο είναι οτι πας 20 lv και μετά δεν μπορείς να βελτιωθείς άλλο.:-D

Δημοσ.

ρε pruner εχουμε μιλησει και ingame αρκετες φορες και τοτε με την συμαχια που δεν ερχοσασταν σαν guild.απο τι εβλεπα δεν εμπαινες και πολυ μεσα και απορω πως γινεται αυτο αφου oi ellines=pruner :)

το παρατησες και εσυ το game ολοι οι παλιοι του game την κανουμε σιγα σιγα

και νομιζα οτι μου μιλαγε κανεις απο τους νεους παιχτες που επειδη δωσανε καμια δεκαρια pvp σε ta,ha μαθανε τι συμαινει guild wars και δεν τους αρεσει

παντως για το pvp στο game επειμενω οτι εχεις λαθος αλλα και γενικα για ετσι οπως ειναι στημενο το παιχνιδι.εχω παιξει αρκετα mmorpg σχεδον ολα τα γνωστα και κατατασω το guild wars στα κορυφαια του ειδους

Δημοσ.

Ρε παιδιά καλό το pvp δεν λέω αλλά πολύ δύσκολο.Όλοι είναι expert εκεί μέσα.Καμιά φορά σκέφτομαι οτι δεν υπάρχει λόγος να παίζω εκεί.Αλλά κατα τα άλλα είναι πολύ ωραίο.:-D

Δημοσ.

οντως για να σταθει ενας νεος παιχτης στο pvp του gw θελει παααρα πολυ προπονηση και γνωσεις ολων των skill αλλα μην νομιζεις αν μαθεις καλα τον char σου και βρεις και καποιον να σε καθοδηγηση σωστα στο τι να κανεις τοτε γρηγορα θα μπορεις να σταθεις στα pvp

το μονο να θυμασαι παντα οτι στα pvp δεν παιζεις μονος σου αλλα με την ομαδα σου.γιαυτο για μενα τα guild vs guild ειναι το πιο ισοροπημενο κομματι του guild wars αφου εκει ο καθενας εχεις το ρολο του στον αγωνα και μονο η ομαδικοτιτα φερνει τις νικες

Δημοσ.

Empena pos den empena, aplos pros to telos to afisa dioti ixe katantisi aidia.

To guild wars itane kapote to korifeo kai gia emena.

Distixos omos, expansion me expansion xalase.

Afou pia ixane bgei ta trela etima builds gia pvp/pve kai xalagane to game.

Touch Ranger gia paradigma se pve itane merikes fores kalytera kai apo Warrior kai isos kalytera apo ola; ekanes Solo Farm perisotera kai apo invincimonk...

Apo ti stigmi pou exane to noima o kathe pextis, xalase to game.

Δημοσ.

To guild wars itane kapote to korifeo kai gia emena.

Distixos omos, expansion me expansion xalase.

Apo ti stigmi pou exane to noima o kathe pextis, xalase to game.

Simfonw apolyta...

To game HTAN kapote korifeo... ta etoima builds se sindiasmo me ta expansion to ******* to game.

H gnomi mou einai oti oso paei tha spaei olo kai perissotero to game. Ayto pou krataei pragmatika ton kosmo se auto to paixnidi einai h mh yparksi minieas xreosis...

Posoi apo esas pisteuete oti tha eixe autin (estw kai mikri) apixisi to game an eixe miniea xreosi???

Δημοσ.

εγω παιδια παντως πολλες φορες μπαινω στο game μονο και μονο να παω στην tyria ετσι για συναισθηματικους λογους καθαρα.τι να πω για μενα το prophecy ειναι απο τα κορυφαια online rpg ολων των εποχων οσο υπερβολικο και να ακουγεται αυτο.

Δημοσ.
εγω παιδια παντως πολλες φορες μπαινω στο game μονο και μονο να παω στην tyria ετσι για συναισθηματικους λογους καθαρα.τι να πω για μενα το prophecy ειναι απο τα κορυφαια online rpg ολων των εποχων οσο υπερβολικο και να ακουγεται αυτο.

Θα έλεγα οτι υπερβάλεις λιγο... ηταν μεν καλό το prophecy αλλά εγώ δεν θα έλεγα κ το κορυφαίο... για μένα αυτό το mmo που ίσως ανακυριχθεί ένα απο τα κορυφαία όλων των εποχών είναι το age of conan. Αυτο το παιχνίδι έχει πραγματικά μεγάλες καινοτομίες

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, συγγνώμη αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.

Θέλω να ξεκινήσω το παιχνίδι, τι πρέπει να αγοράσω;

Και ισχύει ότι το παιχνίδι δεν προυποθέτει κάψιμο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

παρε το nightfall μια και ειναι το πιο προσφατο stand alone expansion και μετα αν σου αρεσει το game μπορεις να παρεις και τα υπολοιπα 2

ολα τα mmorpg απαιτουν το αναλογο καψιμο απλα το guild wars σε αντιθεση με τα υπολοιπα εχει ενα story και δεν ειναι τοσο ανοιχτος ο κοσμος του οσο των αλλων mmorpg

ειναι παντως οτι πρεπει αν ειναι η πρωτη σου επαφη με αυτο το ειδος των game

τωρα για το conan ας περιμενουμε καλητερα να κυκλοφορησει πρωτα

Δημοσ.
Έπαιξα αλλά όταν έχεις παίξει wow προηγουμένος απογοητέυεσε με κούρασε και στο pve είσαι μόνος εσύ και οι npc ή το party σου. Δεν ξέρω προσπαθώ κι εγω να καταλάβω τι γίνεται pve μόνος μόνο για pvp ίσως αν λέει με κανενα καλό guild αλλά και πάλι....

Ρε φίλε αφού δεν το γνώρισες ακόμα το παιχνίδι πως λες ότι δεν είναι καλό?

Που είπες ότι παίζεις μόνος σου εσύ και οι npc δεν είναι σωστό γιατί μπορείς να πάρεις δικό σου guild το οποίο το παίρνεις τυχαία(αν βέβαια έχουν και αυτοί τα ίδια quest εκτός και αν θέλουν απλά να βοηθήσουν) και πας και πολεμάς.

Αυτό είναι ακόμα καλύτερο από το σύστημα του WoW και να σου πω γιατί:

Πες ότι δεν βρίσκεις κάποιον πρόθυμο να παίξει, ή βάζεις κάποιους και σου την κάνουν μέσα στο παιχνίδι, ή αυτοί που θα πάρεις είναι άσχετοι, ή στο κάτω κάτω μπορεί να βαριέσαι συνέχει να κάνεις invite.Παίρνεις τα npc και καθάρισες(όπως είπα μπορείς να πέρεις και κανονικούς παίκτες αν θες)

Και επίσης λες ότι σε κούρασε.Πως σε κούρασε αφού ακόμα δεν το έμαθες.Λογικό πριν μάθει κανείς κάποιο παιχνίδι το βαριέται.Μετά όμως του αρέσει.Δεν το ξέρεις αυτό?

Άντε και μου έθιξες το Guild Wars.Χαχαχα!!Πλάκα κάνω...:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...