Strategos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Re pedia pira auto to paixnidi alla den exw katalavei kai polla exw enan Dervish/Monk 7lvl alla mexri stigmis apla akolouthisa kapoia quest ta opia den vriskw alla pou mporw na kanw kai den vriskw kapio magazi na parw kaliteri stoli ktlp, opws kai party me non npc. Iparxei kaneis allos pou paizei episis?
evts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Έπαιξα αλλά όταν έχεις παίξει wow προηγουμένος απογοητέυεσε με κούρασε και στο pve είσαι μόνος εσύ και οι npc ή το party σου. Δεν ξέρω προσπαθώ κι εγω να καταλάβω τι γίνεται pve μόνος μόνο για pvp ίσως αν λέει με κανενα καλό guild αλλά και πάλι....
chek2fire Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 παιζω εδω και ενα χρονο το gw και μπορω να σου πω οτι ειναι ενα απο τα καλητερα mmorpg και το πιο ουσιαστικο απο ολα με διαφορα απο καποια που απαιτουν ωρες ατελειωτες καψιματος(βλ wow,l2). ιδιως το pvp κομματι του ειναι οτι καλητερο υπαρχει αυτη την στιγμη σε online game με ενα παγκοσμιο ladder που οι πρωτοι φευγουν για τελικους που γινονται σε διαφορες πολεις του κοσμου!! θα σου προτεινα μια και εισαι καινουργιος να μπεις σε καποιο μεγαλο ελληνικο guild,θα σε βοηθησει πολυ να καταλαβεις το game.ενα απο αυτα ειναι και αυτο που εχω στην υπογραφη μου αλλα γενικα υπαρχει μεγαλη ελληνικη κοινωτητα στο game με αξιολογα pvp team
Strategos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 orea piga 12lvl kai exw kapia skill mipos mporeis na mou protineis san Dervish/Monk pou eimai poia 6 skill na exw ws vasika? Giati einai tosa polla pou den kserw pia na xrisimopoiw
evts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Με το pve ασχολείστε καθόλου? Βασικά κι εγω δεν έχω φτάσει ακόμα lvl20. Τα guild που είναι σε καλύτερη θέση στο ladder τι πλεονεκτήματα έχουν?
fuero2k Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μη εχοντας τεραστια εμπειρια με το συγκεκριμενο game μιας και εγω προσφατα το πηρα και δε λιωνω ιδιαιτερα απλα βαλε οποια skills σου φαινεται οτι συνδυαζονται καλυτερα μεταξυ τους και κανε δοκιμες μιας και σε καθε πολυ μπορεις να τα αλλαζεις.Δεν υπαρχει τελειος συνδυασμος που να τα νικα ολα οποτε βαλε οτι σε βολευει η σου αρεσει περισσοτερο.Πχ απο dervish βαλε earth/scythe mastery και οποια skills σε βολευουν απο αυτα τα 2 attributes και απο monk protection prayers για να τρως λιγοτερο ξυλο.(Τα earth mastery skills αν το ψαξεις με σωστους συνδυασμους σου δινουν ζωη για αυτο σου ειπα protection) Πειραματισου και αν αποτυχει μπορεις παντα να το αλλαξεις η να φτιαξεις new αλλωστε εκει ειναι ολο το ζουμι του game. El Jalal ειναι ο δικος μου dervish/ranger αν με πετυχεις online πες ενα γεια!!
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 για οτι απορεια εχεται εδω ειναι τα καλητερα site για το game http://www.guildwiki.org/wiki/Main_Page http://www.guildwarsguru.com/
unknowns5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ego epeza GW alla to game egine asta na pane... tora pia kai kathisterimenoi mporoun na to peksoun arketa kala xoris na kseroun.. mpeneis sto Guild Wiki kai sou exei, oxi aplos etoima ta builds, alla ta kaneis download se templates kai eise rdy to go! Ta quest einai toso vareta, pou pote den tha diavazeis to ti kaneis, aplos tha pigeneis apo Prasino asteraki, se Prasino... Giauto kai pollous allous paromious logous to paratisa. Den vlepo kai polli mellon ston game auto.
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 πολυ μελλον?? τ 3 μιρια που ανακοινωσε προσφατα η ncsoft τι σου λενε? βαρετα quest σιγουρα δεν εχεις παιξει wow,l2 να δεις τι παει να πει βαρετα quest σε online game φανταζομαι με το pvp δεν θα ασχοληθηκες καθολου
unknowns5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Kala kaneis kai fantazese dioti ksero kai apo L2 kai WoW. Idika se PvP exo asxolithi kai malista exo kai Fame kai Gladiator title. Apo PvE exo mesa se ola kai Kind of Big Deal (prin to Nightfall). Tora ta 3 miria den ine kati pou den to perimene kaneis, to sistima pliromis pou akolouthise i NCSOFT gia to GW itane sigouri epitixia kai me ta ban pou kanei kathe mina kai meta pou alla tosa account (pou fagane ban) ta ksanaagorazoun, na ta lefta pos erxonte... Kai pera apo auta, pote den exei pei i NCSOFT posa apo auta ta polla accounts einai active kai posa oxi... Pao stixima (psakse ligo sto net na deis) oti ta pio polla accounts einai banned (monimo ban) kai alla accounts einai me inactive players pou paratisan to game. Siga min bgalei toso analytika statistika i NCSOFT, pia eteria bgazei ekso ta arnitika tis?? mono tha thetika kseroun na lene... Kai to mellon tha diksei, arga H grigora.
unknowns5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 αντε να βγει κανα καινουργιο mmorpg γιατι με εχουν κουρασει αυτα που υπαρχουνπαλη καλα που υπαρχει και το eve online και εχω κατι να ασχοληθω afou to vlepeis kai monos sou, ti to paleueis?
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 μπορει να εχεις αυτος τους τιτλους που λες αλλα pvp στo guild wars συμαινει gvg για μενα και μονο τα αλλα ειναι για να κανεις ατομικη προπονηση για τους αγωνες το οτι παρατησα το guild wars δεν ωφειλεται τοσο στο οτι εχω βαρεθει το game αλλα λογο οτι εφυγα απο την παρεα που ειχαμε ξεκινησει το παιχνιδι μαζι και πλεον δεν εχω ορεξη να παιζω,εχω σπαστει δηλαδη το κυνηγι μιας καλητερης θεσης στο ladder αλλα και γενικα τo αγχος της σωστης λειτουργιας ενος ποληπληθεστερου guild οπως ειναι οι gree φερνει ενταση και μερικες φορες μπορει να σε κουρασει αυτη η κατασταση ιδιως αν την ζεις καθημερινα για 12 εδω και ενα χρονο
unknowns5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 atomiki proponisi ta Team Arenas kai to Heroes Ascend? teeeespa, imoun kai se polla GvG mesa sto Ladder pantos... -Ta etoima builds kai mono, me ekanan na sixatho to game (pera ta alla).
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 για πες μου το name που ειχες στο game και τα guild που εισουνα το δικο μου ειναι vakhos dionissos
unknowns5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Imoun stous: Fearless Spartans [FS] Oi Ellines [ELAS] kai to nickname pou pisteuo exeis idi katalavei: The Pruner tipote allo pou thes na matheis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.