sato_gtd_pro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Kserei kaneis apo pou borw na vrw cd autou tou sigrotimatos? Einai fantastikoi Akouste tous
RedKostas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα, διαφωνώ κάθετα με τη φιλοσοφία του συγκροτήματος καθώς επίσης και με τη μουσική τους η οποία δεν μου αρέσει Παρ'όλα αυτά μπορείς να δεις εδώ για On-line orders. Επίσης εδώ αναφέρονται οι εταιρείς οι οποίες διανέμουν τους δίσκους του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Ελπίζω να σε βοήθησα Κώστας
-nick- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Το Daemonia Nymphe Remixed (2005) γαμάει πάντως.. Review: Click Και το Ghost Fish που κυκλοφόρησαν επίσης το 2005 αν και είναι κάπως πιο Folk Rock.. (??) P.S. Όταν λες διαφωνείς με τη φιλοσοφία του, τι εννοείς?
RedKostas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 nick[;1435281'] P.S. Όταν λες διαφωνείς με τη φιλοσοφία του' date=' τι εννοείς?[/quote'] Μάλλον δεν το έθεσα σωστά, αλλά όλο αυτό το αρχαιοελληνικό μείγμα εικόνων στο site τους αφενός με φοβίζει αφετέρου το βρίσκω ελαφρώς ιλαρό. No offense, anyway, απλώς η γνώμη μου. Κώστας
-nick- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μάλλον δεν το έθεσα σωστά, αλλά όλο αυτό το αρχαιοελληνικό μείγμα εικόνων στο site τους αφενός με φοβίζει αφετέρου το βρίσκω ελαφρώς ιλαρό. No offense, anyway, απλώς η γνώμη μου. Κώστας A, ok.. Btw τα αρχαιοελληνικα στοιχεία βρίσκω πως έχουν ταιριάξει αρκετά καλά και στα remixes του album σε πιο ηλεκτρονική φάση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.