dterzakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 (fantazomai ta temps auta ta metrhses apo to programma ths mhtrikhs sou) Από το CoreTemp μετρησα της θερμοκρασίες. Το link το έχει βάλει ο billpeppas ποιο πριν...
Nfountou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Από το CoreTemp μετρησα της θερμοκρασίες. Το link το έχει βάλει ο billpeppas ποιο πριν... φοβερα temps ελπιζω να τα φτασω και εγω μετα τη "δουλεια"...
Nfountou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον τελειωσε το lapping και εχω διαφορα 6 βαθμους! περιμενετε μην βιαζεστε 6 βαθμους προς τα πανω εχω!!! Η διαδικασια ολοκληρωθηκε κανονικα εκανα μονο την cpu και οχι το heatsink γιατι δεν μου εφτασαν τα γιαλοχαρτα (αν και ειχα αρκετα). Εδω μπορειτε να δειτε το αποτελεσμα: http://briefcase.pathfinder.gr/download/561868 http://briefcase.pathfinder.gr/download/561870 http://briefcase.pathfinder.gr/download/561871 To μονο διαφορετικο που εκανα ηταν οτι τοποθετησα το heatsink παραλληλα στις μνημες. Τι να πω, θα δοκιμασω να κανω και το heatsink. Αν εχεις κανεις καμια ιδεα γιατι συνεβη αυτο ας κανει ενα reply.
billpeppas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Έκανες το test για να δείς αν τον ίσιωσες όντως ? [ ελπίζω η επιφάνειά σου να ήταν τελείως επίπεδη ] { καλό γυαλί } Αν όχι, άπλωσε ένα λεπτό [ πολύ λεπτό ] στρώμα πάστας στον επεξεργαστή, πάρε μια θήκη από CD [ την πλαστική ], άνοιξέ την και βάλε το μπροστινό καπάκι της θήκης πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια. Τώρα τοποθέτησε τον επεξεργαστή με την επιφάνειά του πάνω στην θήκη και πίεσέ τον. Δες τι αποτύπωμα άφησε στην επιφάνεια της θήκης του CD. Αν έχει κενά, ή δεν έκανε καλό αποτύπωμα δεν έκανες καλά lapping.
Nfountou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 οχι τεστ δεν εκανα. Το γυαλι που χρησιμοποιησα ηταν αυτο που εχει πανω το γραφειο μου. Τι να πω δειχνει οκ... Θα το δοκιμασω αυτο που λες αυριο. Παντος προσεχα αρκετα. Δεν νομιζω να μην εγινε οκ. Παντως σιγουρα θα ηταν καλυτερα απο πριν εφοσον οταν εβγαλα το heatsink πριν το lapping υπηρχαν σημεια χωρις arctic silver. Κατι διαβασα οτι πρεπει να βαζεις πολυ λιγη παστα. τεσπα θα δοκιμασω αυριο.
Nfountou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 η cpu ειναι επιπεδη αλλα την εκανα λιγο lapping ακομα... Τωρα εχω γυρω στους 6 βαθμους χαμηλοτερα temps απο οτι ειχα αρχικα. Τωρα εχω 53 περιπου στο uguru και 56-57 στο core temp στα 2.88Ghz. Και παλι μου φαινονται υψηλες....
Nfountou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Επίσης τωρα κλοκαρει περισοτερο. Πριν εφτανε μεχρι 3.08ghz τωρα μεχρι 3.18 περιπου... Το επομενο βημα ειναι το νερακι μου φαινεται.
LEFteriz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 στον δικό μου E6600 οι θερμοκρασίες είναι 35-36 idle και 52-53 full load στα 3.2 8 χ 400 με 1.385V ρεύμα από BIOS... δυστυχώς για ανέβω σε 9 χ 400 θέλει 1.5V+
john2gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 στον δικό μου E6600 οι θερμοκρασίες είναι 35-36 idle και 52-53 full load στα 3.2 8 χ 400 με 1.385V ρεύμα από BIOS... δυστυχώς για ανέβω σε 9 χ 400 θέλει 1.5V+ Παρόμοιες θερμοκρασίες έχω κι εγώ τώρα που είναι Χειμώνας ακριβώς σε λίγο παραπάνω Ghz (χρησιμοποιώ όμως την Zalman 9700LED,δεν ξέρω τι έχεις εσύ). Άντε να δούμε το καλοκαιράκι πόσο θα μας πάνε
Nfountou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Βεβαια να αναφερω οτι δεν εχω βαλει Artic Silver η κατι αντιστοιχο (την τελευται α φορα. ειχα βαλει λευκη παστα (μου τελειωσε η καλη). Οποτε πιστευω οτι και απο κει κατι θα κερδιζα ακομα. Τεσπα, μολις αγορασα υδροψυξη. Περιμενω να μου ρθει να δουμε τι θα λεει και αυτη...
dhmak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ο δικός μου 4300 σε idle πιάνει 44-47 και σε 100% load πιάνει 50-57 είναι καλές ;; Μάλλον έπεσα (και εγώ διστυχώς) σε ελλατωματικό καπάκι, .αμω το σόϊ σου intel. (Και 'γώ έλεγα οτι οι Core2Duo αφού ακούγωνται τόσο πολύ (αυτήν την εποχή) και απο θέμα θερμοκρασίας, θα είναι άπεκτοι αλλα μπά τζίφος, σ' αυτό την πάτησα. Πίστευα πως θα είναι πολύ άνετοι και δροσάτοί. (Άκου 'κεί, ο Atlon 64bit 3000+ (ο προηγούμενός μου) να κυμένεται στους 38-41 βαθμούς, ποίος ο Athlon της AMD (που ήταν γνώστη παλιά απο τους καμένους επεξεργαστές της, απο υπερβολική θερμότητα) και τώρα να φοβάμαι μήν το πάθω απο την intel. Βρέ πώς αλλάζουν τα πράγματα. Μάλλον δέν έπρεπε να φύγω απο την AMD (εξάλλου περίμενα πολλα περισσότερα απο τον 4300)) Γιά κοιτάτε και την παρακάτω εικόνα: (Μου φαίνεται οτι το pc wizard (διστυχώς) έχει δίκιο.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.