Προς το περιεχόμενο

E6600 + Thermalright Utlra 120 = Temps ?

Nfountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε stock συχνότητες (Ε6600 και thermalreight ultra+12cm SilenX)έχω θερμοκρασίες ~31 idle - ~42 load με 21C θερμοκρασία δωματίου. Πιστεύω 'οτι είναι καλές... θα μπορούσαν να είναι καλύτερες; Δλδ από καπάκι πως πάω; είναι θεόστραβο; :-)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

....αυριο θα μου ερθει ο 6600 και μια zalman 9700led...Τι θερμοκρασιες να περιμενω,διαβαζω ολα οσα γραφετε,και απ οτι βλεπω ολοι,αν οχι οι πιο πολλοι ασχολειστε με το OC και βαση αυτου μετρατε θερμοκρασιες.Λεω να ασχοληθω και εγω αλλα σε νορμαλ 2,4 που ειναι ρυθμισμενος ποσο θα εχω σε full και ποσο σε idle λειτουργεια(πανω κατω)?

Δημοσ.
Eγω παντως εβαλα σημερα 3 12αρηδες ανεμιστηρες στο κουτι και επεσε -12C η θερμοκρασια του CPU.

Πάλι αναφέρεσαι σε θερμοκρασία του PC Probe ?

Δημοσ.

Bill εγω μονο το εστησα το μηχανημα και δεν εχω βαλει λειτουργικο...οποτε μιλαμε για biοs.Οπως και να εχει επεσε αρκετα.

Δημοσ.

Άσχετο.... η ψύκτρα είναι καλύτερα να έχει την μεγάλη επιφάνεια φάτσα με το τραφοδοτικό ή με τις μνήμες; (εννοείτε ότι έχουμε βάλει επάμω και ανεμηστήρα...)

Δημοσ.

Καλύτερα είναι ότι κάνεις να πηγαίνει με την ροή του αέρα στο κουτί σου ( go with the flow που λέμε :P ).

Αν έχεις την τυπική μορφή ροής { είσοδος ψυχρού αέρα χαμηλά από το μπροστινό μέρος του case, και έξοδος του ζεστού αέρα κάτω από το τροφοδοτικό στο πίσω μέρος } τότε συμφαίρει να βάλεις την ψύκτρα κάθετη ( παράλληλη με τα DIMM Slots στις περισσότερες mobo ) και τον ανεμιστήρα από την αριστερή πλευρά ( πρός το μπροστινό μέρος του κουτιού ) να φυσάει πρός το πίσω μέρος του case.

Δημοσ.

λοιπον σημερα πηρα τα γιαλοχαρτα. Πηρα απο 400 εως και 2000 με αρκετα ενδιαμεσα νουμερα. Την παρασκευη το απογευματακι θα γινει και η δουλεια...

Δημοσ.
Καλη τυχη!Εγω με τιποτα δεν μπορω να το κανω αυτο...500 ευρω ειναι αυτα!

Δε φαίνεται τρομερά δύσκολο ή επικίνδυνο. Χάνεις εγγύηση βέβαια, μεγάλο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...