Προς το περιεχόμενο

NFS Carbon Speed Problem

ghadhika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys,έχω ένα πρόβλημα με το Carbon.

Είπαμε να είναι Need for SPEED,αλλά όχι και τόοοοση speed.Για να εξηγηθώ το παιχνίδι θυμήζει τα παιχνίδια του 386 όταν προσπαθούσαμε να τα βάλουμε σε pentium και έτρεχαν σαν τρελά.Τα πάντα παν με τρελή ταχύτητα,και φυσικά είναι αδύνατο να ελέγξεις το αμάξι, ούτε καν να μπορέσεις να διαλέξεις την κατάλληλη επιλογή στο μενού αφού με ένα κλικ μετακινείται 2-3 επιλογές.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται τυχαία.Μερικες φορές είναι όλα καλά,μερικές φορές "γκαζώνει" και τώρα εμφανίστηκε και "σταδιακά", δλδ ενώ παίζω να "γκαζώνει" ξαφνικά για μερικά δευτερόλεπτα και μετά πάλι ok.

Όσο για specifications...Asus M2N-E,Athlon64x2 4200+,Sapphire X1950Pro(6.12 drivers).

PLZ Heeeeelp....

Δημοσ.

μου εχει συμβει και μενα!ειναι πολυ καλος ο πισι σου,δεν καταδεχεται να τον κουραζουν κατι τετοια παιχνιδια!πλάκα!αν μιλαμε για το αυθεντικο παιχνιδι και οχι σπασμενο στειλε ενα mail στην ΕΑ η ψαξε στο site του NFS

Δημοσ.

Patch έχει βγει μόνο ένα για το online κομάτι του παιχνιδιού που δε θα βοηθήσει.

Πατρινέ...άστο καλύτερα το mail ;) Είναι φρεσκοαναβαθμισμένος και μου κόστισε χριστούγεννα στο Λονδίνο.Ακόμα τα κλαίω.

Ένας φίλος είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα με το Prince of Persia 2 (είχε επίσης Athlon αλλά πολύ παλιότερο)και βρήκε ότι έφταιγε η επιλογή Cool n Quiet στο Bios την οποία όμως έχω απενεργοποιημένη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε.

Απλά να το αναφέρω σε περίπτωση που τύχει και σε κάποιον άλλο.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ο dual core cpu.Το πρόβλημα μου έτυχε και σε άλλα games αλλά πολύ παλιότερα (Ostrich Runner,Lemony Snicket) και είναι απαράδεκτο να συμβαίνει και σε ένα τόσο καινούριο παιχνίδι.

Τρέχεις το παιχνίδι,βγαίνεις στο desktop με alt+tab,ανοίγεις τον task manager,κάνεις δεξί κλικ στο process του παιχνιδιού,Set Affinity και ξετικάρεις το CPU 1(αφήνεις μόνο το CPU 0).Ξαναμπάινεις και όλα καλά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε.

Απλά να το αναφέρω σε περίπτωση που τύχει και σε κάποιον άλλο.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ο dual core cpu.Το πρόβλημα μου έτυχε και σε άλλα games αλλά πολύ παλιότερα (Ostrich Runner,Lemony Snicket) και είναι απαράδεκτο να συμβαίνει και σε ένα τόσο καινούριο παιχνίδι.

Τρέχεις το παιχνίδι,βγαίνεις στο desktop με alt+tab,ανοίγεις τον task manager,κάνεις δεξί κλικ στο process του παιχνιδιού,Set Affinity και ξετικάρεις το CPU 1(αφήνεις μόνο το CPU 0).Ξαναμπάινεις και όλα καλά.

exei vgali patchaki i amd na singrati tous dio pirines kai na min gazoni mono tou

to eixa pathi kai go me ton san andreas ,mono na blepate pos etrexe to atomo alla ekana ena update tous drivers pou mou eixan dosei kai katevasa kai to patch kai ola kala twra :mrgreen:

Δημοσ.

Κατι παρόμοιο μου είχε συμβεί και εμένα!

Συγκεκριμένα, πήγα να παίκω το fifa στον φορητό μου. Διαπίστωσα, πως οι παίχτες, έτρεχαν υπερβολικά γρήγορα, παρόλο που είχε επιλέξει την πιο αργή κίνηση παιχτών. Το όλο αυτό μυστήριο, λυνόνταν όταν τον έβγαζα από την πρίζα! Από ότι κατάλαβα, το πολύ ρευμα, έκανε τους παίχτες να πετάνε! όντως μου θ΄μισε και εμένα κάτι από τα παλιά!

Δημοσ.
Το όλο αυτό μυστήριο, λυνόνταν όταν τον έβγαζα από την πρίζα! Από ότι κατάλαβα, το πολύ ρευμα, έκανε τους παίχτες να πετάνε!

μαλλον θα παθαιναν ηλεκτροσοκ και θα τρεχαν!!!

ας σοβαρευτουμε λιγακι

απλα οταν βγαζεις τον φορητο απ'την πριζα (αναλογα το μοντελο) σου αλλαζει διαφορα,ακομα και την χρηση cpu,γι'αυτο και παρατηρησες αυτο το φαινομενο

Δημοσ.
μαλλον θα παθαιναν ηλεκτροσοκ και θα τρεχαν!!!

ας σοβαρευτουμε λιγακι

απλα οταν βγαζεις τον φορητο απ'την πριζα (αναλογα το μοντελο) σου αλλαζει διαφορα,ακομα και την χρηση cpu,γι'αυτο και παρατηρησες αυτο το φαινομενο

sinfono me ton patrino

mexri kai fotinotita othonis alazi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...