antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ωραία πρότυπα έχεις.Το χοντράδi Είδες να λέει πουθενά ότι τον έχει πρότυπο?μια αποψή του ενστερνίστηκε! Ναι αποδέχομαι τους διαφορετικούς αρκεί να καταλάβουν πως είναι ασθενείς και οφείλουν να δεχτούν στήριξη και συμπόπνοια από ομοιπαθείς. /εσύ δέχεσαι δηλαδή συμπόνοια,κ καταλαβαίνεις πόσο άρρωστος είσαι,επειδή είσαι γάβρος,κ αντιπροσωπεύεις το 30% του συνολικού πληθυσμού?(=>70% δεν είναι γάβροι)??? δεν ανέχομαι και να βλέπω ομοφυλοφίλουςνα χαριετίζονται δημόσια. να το τονίζεις...αντρες ομοφυλόφιλους! Αν έβλεπες γυναίκες,θα σου έφτανε στο λαιμό από την τάβλα σου! Κοίτα αν υπήρχε αναλογία 9/10 όχι δε θα με πείραζε καθόλου.Γιατί όλων των γυναικών τους αρέσει κατά βάθος ο έρωτας με άλλη γυναίκα.Πχ το καμα σούτρα έχει σκηνές με γυναίκες αλλά όχι με άντρες. Τα πιστεύεις αυτά που λες,ή σου ξεφεύγουν? Αν μεθαύριο έρθει η κόρη σου,και σου πει: μπαμπά,να σου γνωρίσω τη σχέση μου,τη λένε τζένη,κ αποφασισαμε να συζησουμε,εσύ δε θα έχεις πρόβλημα,και θα της πεις να την πάρεις κ μάτι κιολας με την καινουργια της γκόμενα? κ όλα αυτά που έλεγες ότι το παιδί χρειάζεται 2 γονείς,κ των 2 φύλων,κλπ? εδώ ισχύουν? Αν η γυναικα σου,πάει με άλλη γυναίκα,(χωρίς να είσαι εσύ μπροστά),θα το θεωρήσεις κέρατο?Κ πριν πεις όχι,αν της αρέσει,κ σε παρατήσει κ φύγει μαζί της?τότε? Κάποιος είπε ότι ο Αλέξανδρος ήταν σφαγέας.Ναι ωραία απελευθερωτικούς πολέμους έκανε Με γλειφιτζούρι θέλετε να πολεμούσε;Γιατί με την ίδια λογική το 40 μόλις περνάγαμε τα σύνορα έπρεπε να ταμπουρωνόμασταν και όχι να προσαρτούσαμε εδάφη ξένης χώρας. ο μπάτσος είναι όργανο... το μπουζούκι?είναι όργανο... αάρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι! ο αλεξανδρος έκανε ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. (εκτός αν θεωρείς ότι πχ κ ο χίτλερ έκανε απελευθερωτικούς πολέμους). Επίσης,χαίρομαι που συμφωνείς ότι ήταν σφαγέας. γιατί κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν τα απίστευτα,ότι κατακτούσε...με τον πολιτισμό (αφού είχαν προηγηθεί καμιά 1000αδα νεκροί)!
Γηρυόνης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ο αλεξανδρος έκανε ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Μέχρι ένα σημείο έκανε απελευθερωτικούς, από εκεί και πέρα έκανε επεκτατικούς... Αλλά και τί με αυτό; Όλοι όσοι είχανε τη δύναμη στο παρελθόν το ίδιο κάνανε, και οι Έλληνες και οι Πέρσες και οι Ρωμαίοι και οι Οθωμανοί και οι Άγγλοι και... Δεν μπορώ να δω που υπάρχει το κόλλημα, ο πόλεμος και η κατάκτηση είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου, είτε σου αρέσει είτε όχι.
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Επειδή κάποιοι, αποφάσισαν να εκμ/τουν τη δύναμή τους,κ να σφάξουν χιλιάδες κόσμου,κ να κατακτήσουν εδάφη που ΠΟΤΕ δεν τους ανήκαν,κλπ κλπ, αυτό δε σημαίνει ότι εγώ θα τους δικαιολογήσω ή θα τους συγχωρήσω! Αν είναι στη φύση τους αυτό,ας την τιθασεύσουν! ΥΓ: μου θυμίζει το κλασσικό ερώτημα στον νεο-έλληνα: πασοκ: καλά,θα ψηφίσεις τους δεξιούς να σε κυβερνήσουν? νδ: καλά,θα ψηφίσεις τα "αριστερά" λαμόγια να σε κυβερνήσουν? Κ τελικά,εσύ μένεις ΜΟΝΟ με αυτό το δίλλημα να αποφασίσεις,χωρίς να έχεις να σκεφτείς άλλη εναλλακτική...
Γηρυόνης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δε σου ζήτησε κανείς ούτε να τους δικαιολογήσεις ούτε να τους συγχωρήσεις. Το κάνανε γιατί ήτανε ιμπεριαλιστές, απλό και λιτό. Το ίδιο που θα έκανε (και έκανε) οποιοσδήποτε μπορούσε. Ή μήπως νομίζεις ότι αν η Ελλάδα ήτανε υπερδύναμη δε θα έκανε ό,τι κάνουνε τώρα και οι ΗΠΑ;
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 φυσικά κ θα το έκανε (το έχει προσπαθήσει άλλωστε στον μικρασιατικό πόλεμο)! off topic ends...
gtsamour Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 να το τονίζεις...αντρες ομοφυλόφιλους! Αν έβλεπες γυναίκες,θα σου έφτανε στο λαιμό από την τάβλα σου! Τα πιστεύεις αυτά που λες,ή σου ξεφεύγουν? Αν μεθαύριο έρθει η κόρη σου,και σου πει: μπαμπά,να σου γνωρίσω τη σχέση μου,τη λένε τζένη,κ αποφασισαμε να συζησουμε,εσύ δε θα έχεις πρόβλημα,και θα της πεις να την πάρεις κ μάτι κιολας με την καινουργια της γκόμενα? κ όλα αυτά που έλεγες ότι το παιδί χρειάζεται 2 γονείς,κ των 2 φύλων,κλπ? εδώ ισχύουν? Αν η γυναικα σου,πάει με άλλη γυναίκα,(χωρίς να είσαι εσύ μπροστά),θα το θεωρήσεις κέρατο?Κ πριν πεις όχι,αν της αρέσει,κ σε παρατήσει κ φύγει μαζί της?τότε? Κάθησα και διάβασα όλα τα posts και για ένα πράγμα απορώ... αφού βλέπετε ότι το παιδί (omnislash) είναι καραγκάγκα, τι ασχολείστε και προσπαθείτε να του δώσετε να καταλάβει? Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, και άμα είναι και ακατοίκητο το σπίτι.... Ειδικά και με κάτι βλακωδίες του τύπου "άλλο να βλέπεις δύο θεσπέσια κορμιά και άλλο δύο μαντράχαλους" δείχνει πως το μυαλουδάκι του μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι το "θεσπέσιο" είναι στο μάτι του παρατηρητή. Για τη γυναίκα θεσπέσιο είναι το κορμί του άντρα και τούμπαλιν. Για το θέμα λεσβιακό....θεωρώ ότι πρόκειται για στρουθοκαμηλισμό. Είναι πασιφανές πως δεν διαφέρει ποσώς από την αντρική ομοφυλοφιλία και όμως προκειμένου να δικαιολογήσουν κάποιοι ότι τους αρέσει, σκαρφίζονται ένα σωρό σενάρια για να χρυσώσουν το χάπι. Θα ήθελα να ήξερα αν η γκόμενά κάποιου τέτοιου, του έλεγε ότι τη βρήσκει να βλέπει gay ή έστω bi τσόντες και ότι την "ανάβει", πως θα αντιδρούσε... Σε όποιον αρέσουν τα λεσβιακά, με γειά του με χαρά του, αλλά δε μπορώ να ακούω μαλακίες...
Γηρυόνης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 φυσικά κ θα το έκανε (το έχει προσπαθήσει άλλωστε στον μικρασιατικό πόλεμο)!off topic ends... Ακριβώς
punky Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Θα ήθελα να ήξερα αν η γκόμενά κάποιου τέτοιου, του έλεγε ότι τη βρήσκει να βλέπει gay ή έστω bi τσόντες και ότι την "ανάβει", πως θα αντιδρούσε... Σε όποιον αρέσουν τα λεσβιακά, με γειά του με χαρά του, αλλά δε μπορώ να ακούω μαλακίες... Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έρχεται η σκηνή από το Clerks II. Που σκάει ο τύπος με το φορτηγάκι με το γάιδαρο. (παραφράζω: ) - Where do you want me to setup the show? - Right here. In the restaurant. - In the restaurant? - Why not? Isn't it spacious enough? - It's not that. It kinda sounds kinky, there. - Funny, for someone in the beastiality business - I prefer to call it inter-species erotica
doctorI Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πέρασαν πια 30 ολόκληρα χρόνια και κουράστηκα. Κουράστηκα να αναζητώ, αλλά κυρίως κουράστηκα να συζητώ το μεγάλο θέμα της ζωής μου. Πλην για χάρη του πονεμένου φίλου μας θα ενδώσω στον πειιρασμό και θα κάνω μια λακωνική (ελπίζω) τοποθέτηση : 1. Η γιαγιά μου έλεγε καλέ μου φίλε "ξένων πόνος .. άλλων γέλια" .. παρακαλώ σκύψε λίγο πάνω σε αυτή την λαική σοφία και "γεύσου" την αλήθεια της. 2. Επειδή κουράστηκα (επίσης) να ακούω α)] μόλις αποπερατώασντες το σεξ με την κοπέλα τους "κατά περίπτωση σοφούς", τείνοντες να διαρρήξουν την ανία τους μέχρι να ξανασπρώξουν την κοπέλα τους κάτωθεν ή άνωθέν τους και β) νεοσκεπτόμενους trendy να μιλάνε για την ομοφυλοφιλία είτε χρησιμοποιώντας την λέξη "επιλογή" είτε την φράση "ε και ;" σαν αυτή να ήταν ίωση .. 3. Επειδή όσοι σε συμβουλεύουν με επίφαση .. "Ζήσε" όπως και αν είσαι και "μάθε να συμβιβάζεσε με τον εαυτό σου" δεν ξέρω τι θα σου έλεγαν αν είχες γεννηθεί με την τάση όχι να ξερογλύφεσε για όμορφα αγόρια και άντρες αλλά με την τάση να πέφτεις από ταράτσες γιατι θα σου φαινόταν εκπληκτικό σαν .. αίσθηση και θα επεδίωκες να το ζεις .. 4. Επειδή τέλος δεν ξέρω τι θα σκαρφιστεί να ονομάσει μετά βιασύνης και βουλημίας " υγεία" ο "κοινός άνθρωπος" μπροστά στην ανεκδιήγητη τάση του να προτάσει το δικό του προσωπικό συμφέρον (ακόμα και το ηδονικό) αφού αρχικά διέλυσε τα πάντα στον πλανήτη που βρέθηκε , στη συνέχεια αφάνισε ακόμα και τον χειμώνα ! επειδή θέλει 6.000 κυβικά hummer για να κινηθεί στην Σκουφά και στην Πλατεία Κολωνακίου !!! κ.λ.π. .. έ ... στο τέλος πασχίζει και να ονμάσει υγεία δυο άντρες που κυλιούνται ο ένας πάνω στον άλλο σεξουαλικά ... Αλήθεια 1 ευρώ κοστίζει .. το έχετε δει το "κατάντημα" σε video ή DVD ? Επειδή υποσχέθηκα λακωνικά : Ο Θεός ή η φύση (όποι σας αρέσει κρατείστε) πληρώνει κυρίες και κύριοι. Αργεί αλλά πληρώνει .. Πληρώνει τα καμένα δάση . τα σκοτωμένα ζωάκια αλλά .. κυρίως τα παιδιά που σκοτώσαμε όταν κατεβήκαμε από την κοπέλα μας .. επειδή ήταν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ .. ... ΚΑΙ το χειρότερο .. δεν πληρώνει εμάς .. πληρώνει τα παιδιά μας .. χειρότερα πληρώνει το ανθρώπινο γένος στους αρσενικούς του βλαστούς ... ακριβώς .. στη ρίζα του. ...
punky Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δεν κατάλαβα Χριστό. Λες να φταίει που είμαι άθεος;
agpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Aφού δεν κατάλαβες Χριστό, είσαι ά-Χριστος :) Ο νέος συζητητής μας λέει πως όλες οι εκτροπές τιμωρούνται. Εκτροπή θεωρεί την ομοφυλοφιλία, άρα και οι ομοφυλόφυλοι θα τιμωρηθούν. Ορθότερα, θα τιμωρηθούν τα παιδιά τους.
punky Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Aφού δεν κατάλαβες Χριστό, είσαι ά-Χριστος :)Ο νέος συζητητής μας λέει πως όλες οι εκτροπές τιμωρούνται. Εκτροπή θεωρεί την ομοφυλοφιλία, άρα και οι ομοφυλόφυλοι θα τιμωρηθούν. Ορθότερα, θα τιμωρηθούν τα παιδιά τους. χαχαχα έγραψες. Τα παραπάνω ισχύουν και για την εκτροπή του Αχελώου;
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Βεβαίως. Δεν είδες τι άπαθε ο Αντρέας; Και τα πληρώνει και ο γιος που που θα χάσει τις εκλογές.
omnislash Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πληρώνει τα καμένα δάση . τα σκοτωμένα ζωάκια αλλά .. κυρίως τα παιδιά που σκοτώσαμε όταν κατεβήκαμε από την κοπέλα μας .. επειδή ήταν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ .. αυτό δεν το έπιασα.Είναι κατά της χρήσεως προφυλακτικού; Δεν κατάλαβα Χριστό.Λες να φταίει που είμαι άθεος; Δεν κατάλαβα τπτ και εγώ.Φταίει που οι πανκηδες είναι βρώμικοι;Εισαι άθεος για τον εαυτό σου όχι για τους άλλους.Να αρχίσω και εγώ σε κα΄θε ποστ μου να αραδιάζω και ένα στίχο του Ακάθιστου Αν η γυναικα σου,πάει με άλλη γυναίκα,(χωρίς να είσαι εσύ μπροστά),θα το θεωρήσεις κέρατο?Κ πριν πεις όχι,αν της αρέσει,κ σε παρατήσει κ φύγει μαζί της?τότε? Δεν έχω γυναίκα και δεν ξέρω.Πάντως σε δυο κοπέλες που είχα ολοκληρωμένη σχέση μαζί τους και είχα αναφέρει το ζήτημα δεν είχαν αηδιάσει οπως εγώ όταν μου προτειναν το αντίθετο.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Πανκι εισαι βρωμικος? μιλαω με εναν βρωμυλο???????????? εγω εχω τωρα αλλη απορια.........εφοσον καταδικαζεται το γκει συστημα.....καταδικαζεται μονο για τους αντρες? δηλαδη ειναι ανωμαλια μονο οταν δυο αντρες πανε μαζι? ακομα να μου το εξηγησεις βρε ομνισλας μου.......οι γυναικες ειναι οκ? δεν ειναι λεσβιες? απλα επειδη ειναι "καλαισθητο"? και γω το βρισκω καλαισθητο και εχω ολοκληρη θεωρια ως προς το γιατι αλλα ποιο ειναι καλαισθητο? αυτο που θα προβαλλει η βιομηχανια της τσοντας γιατι αν δεν εχεις δει γυναικα λεσβια τοτε σορρυ εισαι εκτος τοπου και χρονου.....δεν λεω οτι ειναι ΟΛΕΣ σαν νταλικιερισες αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τις ξανθιες βυζουδες που προβαλλουν οι τσοντες.....στο λεω γιατι μαλλον εισαι σε ενα ροζ συννεφακι ως προς το θεμα homo....απο κει και περα επιστρεφω στην απορια μου........γιατι να ειναι "Αρρωστο" ή "ανωμαλο" για δυο αντρες και οχι για δυο γυναικες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.