Προς το περιεχόμενο

Δεν είναι και τόσο ευχάριστο το θέμα...

shipwrecked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαμα δε δουλευω και μπαινω στο insomnia να γραψω παπαριες, να περασει η ωρα, να παει 6 γιατι τοτε εχω ραντεβου για καφε..οθφ να ξεκουραστω και λιγο.. ολη μερα στο insomnia χαλασα πολυ φαια ουσια.. χοχοχοχο merry christmas

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω καμποσους φιλους γκει, ειμαι μελος σε ενα ελληνικο φορουμ για γκει και λεσβιες και γενικοτερα το ψαχνω αρκετα το θεμα ως προς την κοινωνικη αποδοχη και τα ιατρικα επιχειρηματα και ποια θα ηταν ισως η δικια μου θεση αν μου ελεγε κατι τετοιο το δικο μου παιδι.....η ουσια ειναι μια και συνοψιζεται σε μια φραση του παγκαλου (μη γελατε) που βρηκα διαβαζοντας κατι για το ελληνικο gay pride parade νουμερο 2 που θα γινει παλι φετος......

«Είμαστε μια δημοκρατική χώρα. Θα έλεγα ότι η ανάγκη να γίνει μια τέτοια εκδήλωση μάλλον προκύπτει από την αίσθηση των διοργανωτών ότι η σεξουαλική τους διαφορετικότητα πρέπει να είναι πηγή υπερηφάνειας και όχι ντροπής όπως νομίζουν άλλοι. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια τέτοια συζήτηση που εμπλέκει αξιολογικούς όρους όπως «ντροπή, περηφάνια» κλπ. Για μένα, η ομοφυλοφιλία, όπως και άλλα ζητήματα, είναι μια προσωπική επιλογή που δεν συνιστά πηγή ούτε ντροπής ούτε περηφάνιας. Πηγή περηφάνιας για όλους μας πρέπει να είναι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η αποδοχή της διαφορετικότητας και η προσέγγιση όλων των συμπεριφορών με κατανόηση και αξιοπρέπεια».

(www.10percent.gr)

Αυτη η θεση εμενα προσωπικα με καλυπτει...........και παλι ομως αν μου ελεγε το παιδι μου κατι τετοιο δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.....(και κυριως πως θα ενιωθα...)

Δημοσ.
σε μια φραση του παγκαλου

Ωραία πρότυπα έχεις.Το χοντράδι

ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η αποδοχή της διαφορετικότητας και η προσέγγιση όλων των συμπεριφορών με κατανόηση και αξιοπρέπεια».

Ναι αποδέχομαι τους διαφορετικούς αρκεί να καταλάβουν πως είναι ασθενείς και οφείλουν να δεχτούν στήριξη και συμπόπνοια από ομοιπαθείς.Ο ομοφυλόφιλος έχει κάθε δικαίωμα και να δουλέψει και να πάει να δει μπάλα και να κάνει τα πάντα.Δεν μπορεί αυτή του την αδυναμία(για μένα να μου την προβάλλει ως προτέρημα).Επειδή όμως δεν ανεχόμαστε κάποιον που βρομάει στα αστικά λεωφορεία γιατί είναι άπλυτος δεν ανέχομαι και να βλέπω ομοφυλόφιλους να χαριετίζονται δημόσια.

Εκτός αν κατάλαβα λάθος και είσαι όντως χρυσαυγίτης, οπότε άκυρα τα παραπάνω...

Αν ήμουν αυτό που λες θα έλγα να στέλουμε αμέσως τον ship στην πυρά.Πάντως δε σε βλέπω και φαν των πηγών.Εσύ δλδ μπορεί να διβάσεις Τόλκιν να ψάξεις λίγο στι net και να μου πεις από οτι συμπέρανα η Μέση ΓΗ υπήρξε πραγματικά και ο Τόλκιν επικοινωνούσε με πνεύματα που του έλεγαν τι είχε συμβεί.Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι οι αρχαίοι φιλόσοφοι έτρεφαν μεγάλη αγάπη για το κάλλος.Αν έβλεπαν ένα ωραίο άντρα θα θαύμαζαν το Θεό και τη φύση που τον δημιούργησε όπως έβλεπαν ένα ωραίο τοπίο.

ρα, δεν έχεις προβλημα αν η κόρη σου σου βγει καραλεσβία έτσι???

Κοίτα αν υπήρχε αναλογία 9/10 όχι δε θα με πείραζε καθόλου.Γιατί όλων των γυναικών τους αρέσει κατά βάθος ο έρωτας με άλλη γυναίκα.Πχ το καμα σούτρα έχει σκηνές με γυναίκες αλλά όχι με άντρες.

Κάποιος είπε ότι ο Αλέξανδρος ήταν σφαγέας.Ναι ωραία απελευθερωτικούς πολέμους έκανε Με γλειφιτζούρι θέλετε να πολεμούσε;Γιατί με την ίδια λογική το 40 μόλις περνάγαμε τα σύνορα έπρεπε να ταμπουρωνόμασταν και όχι να προσαρτούσαμε εδάφη ξένης χώρας.

Aν το ψάξεις θα δεις ότι η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε πολύ υψηλό ποσοστό στο ζωικό βασίλειο (ψάρια,πίθηκοι,τάρανδοι, λιοντάρια κλτ κτλ)

Αλλος arioch απο κει.πηγές έχεις ;Τσ

Δημοσ.

omnislash, δεν ασχολούμαι πλέον με την πάρτη σου. Πάντως το προσπάθησα, και πιστεύω οι υπόλοιποι συμφορουμίτες που ενδεχομένως παρακολουθούν την κουβέντα μας (αν έχουν Ιώβια υπομονή) να μου το αναγνωρίσουν αυτό! Απ' ό,τι βλέπω σε άλλα threads, η υπομονή τους εξαντλήθηκε πολύ νωρίτερα!

ΥΓ1: Τις πηγές μου τις ανέφερα δύο φορές, δεν θα το κάνω και τρίτη. Αν έχεις μυωπία ή altzheimers, απευθύνσου στον αντίστοιχο γιατρό.

ΥΓ2: Κι εμένα λίγο κουλό μου φαίνεται αυτό με τα γκέι λιοντάρια. Δεν το 'χω ξανακούσει ότι υπάρχουν και γκέη ζώα.

ΥΓ3: Άντε, και καλά μυαλά!

ΥΓ4: Σε μάλωσα πριν για τους παραληλισμούς, αλλά δεν έβαλες μυαλό και είπες την πατάτα για τον τόλκιν. Εκτίθεσαι...

ΥΓ5: Και τώρα, μπαίνω και επισήμως σε Mode "δεν ασχολούμαι πλέον, και απλά διασκεδάζω με τις γραφικότητές σου".

Δημοσ.
Οχι ρε παιδιά να τα ισωπεδώνουμε όλα. Η φύση έκανε μια επιλογή. Αδάμ + Εύα = LFE.

απο την αρχή και κάθε τι στην θέση του. Ο άνδρας τεκνοποιεί την γυναίκα και η γυναίκα γεννάει. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι ανωμαλία της φύσης και δεν νομίζω ότι φταίνε οι θρησκείες γι'αυτό το θέμα.

+1

Καπου εχεις μπλεξει την επιστημη με την θρησκεια.....

ClouD

Δεν συγρινα τον Αλεκο με τους Αμερικανους οσον αφορα το οικονομικο συστημα της καθε εποχης...

Ηθελα απλα να τονισω την απεχθεια μου σε καθε πολεμο που εχει ως κινητρο οτιδηποτε αλλο εκτος της αυτοαμυνας...

Δημοσ.
Καπου εχεις μπλεξει την επιστημη με την θρησκεια.....

ClouD

Δεν συγρινα τον Αλεκο με τους Αμερικανους οσον αφορα το οικονομικο συστημα της καθε εποχης...

Ηθελα απλα να τονισω την απεχθεια μου σε καθε πολεμο που εχει ως κινητρο οτιδηποτε αλλο εκτος της αυτοαμυνας...

ε εντάξει, καταλάβατε τι θέλω να πω anyway...

Δημοσ.

Ο καθένας έχει ένα σύνολο ηθικόν κανόνων με βάση το οποίο ζει, αν δεν με επιρεάζει κάποιος με ιδιαίτερα χαλαρούς (για τα δικά μου δεδομένα) ή δεν με πνίγει επιβάλλοντας μου αυστηρούς (πάλι για μένα), ποιός είμαι εγώ να παρεμβλιθώ, να κρίνω, να ζητήσω εξηγήσεις, να απαιτήσω? Ποιός κατέχει την αλήθεια?

υ.γ. Arioch, άργησες λίγο, αλλά το κατάλαβες ότι δεν είναι να ασχολείσαι δυστυχώς... Ο άνθρωπος είναι παντογνώστης και όλοι εμείς δεν απαντάμε πλέον κρεμάμενοι από τα χείλη του αλάνθαστου.

Δημοσ.

1)Ωραία πρότυπα έχεις.Το χοντράδι

2)Κοίτα αν υπήρχε αναλογία 9/10 όχι δε θα με πείραζε καθόλου.Γιατί όλων των γυναικών τους αρέσει κατά βάθος ο έρωτας με άλλη γυναίκα.Πχ το καμα σούτρα έχει σκηνές με γυναίκες αλλά όχι με άντρες.

3)Κάποιος είπε ότι ο Αλέξανδρος ήταν σφαγέας.Ναι ωραία απελευθερωτικούς πολέμους έκανε Με γλειφιτζούρι θέλετε να πολεμούσε;Γιατί με την ίδια λογική το 40 μόλις περνάγαμε τα σύνορα έπρεπε να ταμπουρωνόμασταν και όχι να προσαρτούσαμε εδάφη ξένης χώρας.

1) Καλα τα πας...το οτι ειναι χοντρος αποδεικνυει μονο οτι του αρεσει να τρωει...

2)Κανονικα θα επρεπε να μεινει ασχολιαστο αυτο αλλα αν πιστευεις οτι κατα βαθος οι γυναικες γουσταρουν τα λεσβιακα βλεπεις πολλες τσοντες (με ο,τι συνεπαγεται αυτο)... απο τις αποψεις σου δεν μου κανει εντυπωση ουτε και αυτο...

3)Αληθεια απο ποιον μας απελευθερωνε ο Αλεκος? Απο τους Τουρκους (κακοι Τουρκοι πεθανετε ολοι σας παρακαλωωωωωωω) ή απο τους Γερμανους?

ΕΦ ΕΦ ΕΣ!!!!!!!!

Δημοσ.

Θα ήθελα να πάω στην αρχή και να πω και εγώ μια γνώμη.

Δεν είναι συμβουλή, ούτε θα προσποιηθώ ότι καταλαβαίνω τι περνάς. Απλώς θα σου πω τι θα περίμενα από ένα φίλο ή τον αδερφό μου: να μου πει την αλήθεια. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό πως είναι να ζεις λέγοντας ψέματα, όχι μόνο για το πώς, με ποιόν ή που πέρασες το βράδυ σου αλλά για το ποιος είσαι. Έχω φίλους που είναι άουτ και άλλους που είναι με το ένα πόδι έξω με το άλλο μέσα. Όλοι συμφωνούν ότι δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει αλλά αισθάνθηκαν πολύ καλύτερα εκ των υστέρων. Προσωπικά, αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το εκλάμβανα ως μίνι προδοσία αν ο αδερφός μου μου έκρυβε κάτι τόσο σημαντικό και το ψέμα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απομακρύνει τους άλλους από σένα, and who wants that?

Άσε που οι άνθρωποι μπορεί να σε εκπλήξουν.

Δημοσ.

οι γονεις σου, γονεις σου ειναι. θα τα χασουν, μπορει να εκνευριστουν, να αντιδρασουν ασχημα αλλα δε θα σε ξεγραψουν, παιδι τους εισαι...

οι φιλοι σου που ειναι πραγματικοι φιλοι δεν θα το παρουν καθολου ασχημα, δεν σε κανουν παρεα για τις προτημησεις σου στο κατω κατω...

οτι θα τους ερθει καπως ναι...

αλλα σχεδον αμεσως θα σου φερθουν οπως σου φερονται και τωρα, λες και δεν εχει αλλαξει τιποτα, γιατι γι' αυτους δεν θα εχει αλλαξει τιποτα...

Δημοσ.
οι γονεις σου, γονεις σου ειναι. θα τα χασουν, μπορει να εκνευριστουν, να αντιδρασουν ασχημα αλλα δε θα σε ξεγραψουν, παιδι τους εισαι...

οι φιλοι σου που ειναι πραγματικοι φιλοι δεν θα το παρουν καθολου ασχημα, δεν σε κανουν παρεα για τις προτημησεις σου στο κατω κατω...

οτι θα τους ερθει καπως ναι...

αλλα σχεδον αμεσως θα σου φερθουν οπως σου φερονται και τωρα, λες και δεν εχει αλλαξει τιποτα, γιατι γι' αυτους δεν θα εχει αλλαξει τιποτα...

Για τους φίλους δεν έχω τόσο πρόβλημα. Για τους γονείς... απλώς δεν θέλω να τους βάλω στην διαδικασία. Πολλές φορές η πολλή ειλικρίνεια 'ισως βλάπτει.

Δημοσ.
Για τους φίλους δεν έχω τόσο πρόβλημα. Για τους γονείς... απλώς δεν θέλω να τους βάλω στην διαδικασία. Πολλές φορές η πολλή ειλικρίνεια 'ισως βλάπτει.

φροντησε μοναχα αφου δεν θελεις να τους βαλεις σε αυτη την διαδικασια, μην τους βαλουν καποιοι αλλοι "καλοθελητες" που θα σε εχουν δει καπου η θα ξερουν για εσενα...

ειναι πολυ ασχημο να μαθαινεις κατι τετοιο απο τριτους...

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσα να σου πω πως θα είναι όλα υπέροχα και ότι μετά οοοοόλοι μαζί - γονείς και μπόιφρεντ- θα πάτε για πικνικ, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι ευκόλο. Εσύ ξέρεις τους γονείς σου και το τι αντέχουν. Νομίζω όμως ότι θα κάνει καλό σε σένα. Και στο πως εσύ βλέπεις τον εαυτό σου.

Τέλοσπάντων, έξω από το χορό, πολύ ευκολά κάνω κήρυγμα. Δεν είναι ο σκοπός μου να σε αγχώσω ή να σου πω εγώ τι θα κάνεις. Γκουντ λακ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...