Προς το περιεχόμενο

Δεν είναι και τόσο ευχάριστο το θέμα...

shipwrecked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά η φύση δεν κάνει λάθη, εμείς "βαφτίζουμε" λάθη τις επιλογές της που δεν μας αρέσουν ή που ξεφεύγουν από τον γενικό κανόνα, αποτελούν δηλαδή μειοψηφία. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι το φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας είναι αποτέλεσμα πυρηνικών αποβλήτων ή εξωγήινων πειραμάτων.

Οι αρχαίοι αιγύπτιοι θεωρούσαν τα ζώα ιερά γιατί δεν είχαν συνείδηση της ύπαρξής τους, πράγμα που τα κάνει ένα με τη φύση. Με την ίδια λογική, όλοι οι άνθρωποι είναι παρά τη φύση, δηλαδή ζουν στη φύση αλλά δεν είναι ένα με αυτή. Τα μόνα που μας υπαγορεύει η φύση είναι τα δύο βασικά μας ένστικτα, δηλαδή αυτό της αναπαραγωγής και αυτό της επιβίωσης. Αν αρνηθούμε το κάλεσμα της φύσης, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουμε δυστυχισμένοι και ανισόρροποι (με τη κυριολεκτική έννοια της λέξης, δηλαδή μη ισορροπημένοι).

Όλα όσα κάνει η φύση, έχουν μία πολύ γερή λογική βάση. Η φύση είναι σοφότερη όλων μας. Πριν κρίνουμε ή πράξουμε, καλό θα ήταν να αναλογιζόμασταν/αναθεωρούσαμε τις δικές μας λογικές βάσεις που μας ωθούν στην κρίση ή στην πράξη.

ΥΓ: Ακούστηκα σαν τους "οικολόγους" που απεχθάνομαι, αλλά ελπίζω να έγινα κατανοητός.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για σένα για μένα τους κάνει

Άρα ξεκινάμε από τελείως διαφορετικές βάσεις, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί αυτός ο διάλογος. Είναι σαν το ζήτημα της ύπαρξης του Θεού. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχει, και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχει. Συνεπώς δεν έχει νόημα να το συζητάμε (σε αυτό το επίπεδο)

ναι γιατί τι πειράζει εγώ όλα τα παραθέτω με επιχειρήματα γιατί οι πηγές σας είανι ανξιόπιστες.

Σου απάντησα γι' αυτό στο προηγούμενο ποστ. Συνεχίζεις όμως να με διασκεδάζεις, θεωρώντας τις πηγές μου (ή οποιουδήποτε άλλου πάει κόντρα στις απόψεις σου) αναξιόπιστες, ενώ οι δικές σου για κάποιο λόγο που μόνο εσύ ξέρεις είναι αξιόπιστες. (ωραία σύνταξη, btw)

Μάλλον φοβάσαι μην τον εκθέσεις τον άνθρωπο.

Ναι, τρέμω μην εκθέσω τον καθηγητή ιστορίας του πανεπιστημίου αθηνών στον πολυμαθή φορουμίτη του ινσόμνια omnislash. Όταν τον ξαναδώ, ίσως και να τον ρωτήσω να μου αναφέρει τις πηγές του. Αν και δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, αφού σίγουρα θα τις απορρίψεις κι αυτές ως αναξιόπιστες. Προφανώς θα είναι επιστημονικά συγγράμματα ατόμων που έχουν ξοδέψει χρόνια ολόκληρα στην μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, αλλά τι να μας πουν κι αυτοί μπροστά στον μέγα omnislash.

Όποιος ενδιαφέρεται να τα μάθει αυτά, μπορεί να τα ψάξει και στο διαδύκτιο. Όμως, για κάποιο περίεργο λόγο, είμαι σίγουρος ότι αν σου παρουσιάσω πηγές που να αναφέρουν ότι υπήρχαν "ανοικτά" ομοφυλόφιλοι Σπαρτιάτες στον Σπαρτιατικό στρατό, θα τις απορρίψεις ως αναξιόπιστες, παρουσιάζοντας ταυτόγχρονα τις δικές σου αδιαφιλονίκητες και εγκυρότατες πηγές όπου οι Σπαρτιάτες (όλως εντελώς τυχαίως) θα παρουσιάζονται ως μεγάλοι άντρακλες που θέλανε δέκα γκόμενες έκαστος στη καθησιά τους.

Και όσον αφορά τη μάχη της Κρήτης, ας ποστάρω και κάτι από άλλη μία αναξιόπιστη πηγή:

Crete was the scene of the largest German Airborne operation of the war, and the first time in history that an island had been taken by airborne assault. Afterwards, Crete was dubbed the graveyard of the Fallschirmjager (German Parachutists); they suffered nearly 4000 killed and missing in the assault. It was also the first time the Germans had encountered stiff partisan activity, with women and even children getting involved in the battle.

και επίσης:

The battle of Crete was unique in three respects: it was the first mainly airborne invasion in history; it was the first time the Allies made significant use of the decipherment of the German Enigma code; and it was the first time invading German troops encountered mass resistance from a civilian population.

Σε παρακαλώ μόνο να μη με αναγκάσεις να γίνω ακόμα πιο γραφικός, αναφέροντας τη γνωστή ρήση του Τσώρτσιλ...

Μάθε φιλαράκο, ότι η ιστορία δε μνημονεύει αυτούς που νίκησαν όταν είχαν τη νίκη στο τσεπάκι τους, αλλά αυτούς που τα έδωσαν όλα, ακόμα κι όταν όλα ήταν χαμένα. Όπως οι 300 straight φίλοι σου στις Θερμοπύλες.

ΥΓ: Πού είστε ρε Κρητικοί, δεν ακούτε τι λέει ο τύπος; (εγώ είμαι από Αργολίδα, εμείς μόνο κάτι θέατρα είχαμε, άρα εκεί να δεις γκέη!)

Δημοσ.
ΥΓ (μη φοβάστε, μόνο ένα αυτή τη φορά): Για αναρωτηθείτε ειλικρινά όλοι εσείς οι κατακριτές: φτιάχνεστε ή δεν φτιάχνεστε όταν βλέπετε λεσβιακό πορνό; Αυτό δεν είναι ανώμαλο; Μου φαίνεται ότι η γενιά του 60 έκανε την υπόθεση σεξ πολύ πιο περίπλοκη απ' ό,τι θα έπρεπε, και πήρε η μπάλα και τους straight και τους gay.

Εγώ δηλαδή που δε φτιάχνομαι να το κοιτάξω;

2) Εξάλλου πολλοί χαρισματικοί άνθρωποι ήταν ομοφυλόφιλοι όπως π.χ υπάρχουν υπόνοιες για ένα απο τα είδωλα μου τον Μ.Χατζιδάκι. Βλέπετε όμως τι έργο έχει βγάλει...

Δεν είναι υπόνοιες. Ο ίδιος είχε πει όταν τον είχαν ρωτήσει σχετικά:

'Για να είσαι καλλιτέχνης, πρέπει να είσαι ή κομμουνιστής ή πούστης. Και εγώ αριστερός δεν υπήρξα ποτέ'.

Δημοσ.

Ούτε εγώ φτιάχνομαι! Έλα ρε, και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. Αλλά και το Hardcore το 'χω βαρεθεί πια. Γενικά είμαι του softcore. Ξέρεις, του καλλιτεχνικού :wink:

Δεν ήταν κομμουνιστής ο Χατζιδάκις; Ω, ανέβηκε πολύ στην εκτίμησή μου. Καλά, ότι ήταν γκέη το ξέρει κι η κουτσή μαρία.

Δημοσ.
ναι γιατί τι πειράζει εγώ όλα τα παραθέτω με επιχειρήματα γιατί οι πηγές σας είανι ανξιόπιστες.Να αρχίζω και γω να σου λέω Ο Καραμανλής ήταν βούλγαρος γιατί το έγραψε το makedonica.net.Θα μου πεις πω πω τι αξιόλογο site ναι έχεις δίκιο.

Δεν είναι και πολλά τα χρόνια που στην Πρώτη (έτσι γράφεται;) Σερρών άρχισαν να μιλούν Ελληνικά. Εξάλλου, το Καραμανλής, έχει τουρκική ρίζα...

Ούτε εγώ φτιάχνομαι! Έλα ρε, και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. Αλλά και το Hardcore το 'χω βαρεθεί πια. Γενικά είμαι του softcore. Ξέρεις, του καλλιτεχνικού :wink:

Σε επίπεδο παρατήρησης από πρώτο χέρι, πρέπει να πω ότι κάτι έγινε, αλλά μάλλον επειδή κοίταζα γνυμνά σώματα... :mrgreen:

Δημοσ.

Ε καλά, κι εγώ δεν το 'βλεπα σαν να 'βλεπα κάνα ντοκυμανταίρ, κι εμένα με "άγγιξε", αλλά όχι αρκετά για να με "αγγίξω" κι εγώ μετά.

Δημοσ.
Δεν είναι και πολλά τα χρόνια που στην Πρώτη (έτσι γράφεται Σερρών άρχισαν να μιλούν Ελληνικά. Εξάλλου, το Καραμανλής, έχει τουρκική ρίζα...

μεταξύ μας και εγώ βούλγαρο εξωμότη το θεωρώ:D Δύσκολες εποχές για να καταλάβεις ποιος ήταν τι.Το Μελά Ελληνες(τρόπος του λέγειν ) τον προδώσανε.

Όμως, για κάποιο περίεργο λόγο, είμαι σίγουρος ότι αν σου παρουσιάσω πηγές που να αναφέρουν ότι υπήρχαν "ανοικτά" ομοφυλόφιλοι Σπαρτιάτες στον Σπαρτιατικό στρατό, θα τις απορρίψεις ως αναξιόπιστες,

Ναι γιατί οι δικές μου είανι αξιόπιστες.Οι δικές σου είναι πληρωμένες καταχωρήσεις για κάποιους αφελείς που τα πιστεύουν.Είσαι η τρανή απόδειξη.

and it was the first time invading German troops encountered mass resistance from a civilian population.

Σε λίγο θα μας πεις ότι αν δεν υπήρχε η " φοβερή και τρομερή αντίσταση της λεβεντομάνας Κρήτης" :mrgreen: τώρα ακόμα θα χαιρετάγαμε με Heil.μπρρρ τους ειδανε οι Ναζί τους Κρητικούς και βάλαν την ουρά στα σκέλια.Ρε τι ακούμε βραδιάτικα.Πάντως τον καρντιέ δεν τον εξέρεις.Περίεργο και είναι ο μεγαλύτερος ιστορικός του Βππ.Δεν μιλαώ για τους αναθεωρητες .Είναι αλλου παπά ευαγγέλιο.

Παρεμπιπτόντως μια καθηγήτρια παιδαγωγικής αρχαιολάτρισσα θα την έχεις ακουστά φαντάζομαι.

Μάθε φιλαράκο, ότι η ιστορία δε μνημονεύει αυτούς που νίκησαν όταν είχαν τη νίκη στο τσεπάκι τους, αλλά αυτούς που τα έδωσαν όλα, ακόμα κι όταν όλα ήταν χαμένα.

Σε μένα το λες αυτό;

Όπως οι 300 straight φίλοι σου στις Θερμοπύλες.

Καλά εσύ ψεύδεσαι αυστόλως,Δλδ τι νομίζεις ότι που το λες αυτό χωρίς να παραθέτεις πηγές αλλά αυθαιρετώντας ότι θα σε πιστέψει κανείς.Αστο και οι αγωνιστές του 21 ήταν gay κατ εσενα.Εξ ου και το άσμα σπολάτι του Δυσσέα και του Νικηταρά.Απ(που λέει και ο george ) γιατί έχει δυο άντρες μέσα .Σαφέστατες αποδείξεις για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των 2 αντρών.

Και να σου πω και κάτι.Ολοι οι στρατοί της ιστορίας ήταν gay.Γιατί απλούστατα αποτελούνταν μόνο από άντρες.

Αν αρνηθούμε το κάλεσμα της φύσης, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουμε δυστυχισμένοι και ανισόρροποι

Το κάλεσμα της φύσης μου λέει να γδύσω μια κοπέλα που βλέπω στο δρόμο(κανονικά όχι με τα μάτια).Αν το ακούγαμε όλοι καήκαμε.

Δημοσ.
Ναι γιατί οι δικές μου είανι αξιόπιστες.Οι δικές σου είναι πληρωμένες καταχωρήσεις για κάποιους αφελείς που τα πιστεύουν.Είσαι η τρανή απόδειξη.

Απλά lol και τέλος... διασκεδαστικό παραλήρημα btw

Άντε, επειδή σε συμπάθησα να σου παραθέσω και ορισμένες πηγές:

"It is not only the most warlike peoples, the Boeotians, Spartans, and Cretans, who are the most susceptible to this kind of love but also the greatest heroes of old: Meleager, Achilles, Aristomenes, Cimon, and Epaminondas." Πλούταρχος

"they sleep with their loved ones, yet stations them next to themselves in battle ... with them (Eleians, Thebans) itʼs a custom, with us a disgrace ... placing your loved one next to you seems to be a sign of distrust ... The Spartans ... make our loved ones such models of perfection that even if stationed with foreigners rather than with their lovers they are ashamed to desert their companion." Ξενοφώντας

Ο Επαμινώνδας είχε επίσης δύο εραστές.

The organisation of Spartan society was certainly rather unusual. Boys and girls were separated at the age of seven. Boys were put into compulsory training that led directly to the military, from which they emerged in their late 20s. Lovers were encouraged to go into battle side by side. The theory was that soldiers would fight especially hard to protect their lovers. It seemed to work: the Spartan army was extremely successful.

Until the age of six a Spartan male was in the care of his mother and she would have provided no homosexual relations. When he was grouped with other boys there may have been homosexual acts that served as an initiation, but homosexuality was not the glue that held the men in groups. Homosexual acts may have been performed but that was only because the men had not been able to form a heterosexual liason. The Greeks did not seem to care which sex was the object of their sex acts so they are more properly classed as bisexuals. But most Spartan men prefered sex with women and before they retired from the army they were married men. The fact that they may have performed homosexual acts before they married does not mean they are homosexuals. The Spartans did shame men who participated in heterosexual sex which probabably encouraged homosexual acts, but this did not mean the homosexual acts were required or even encouraged.

Και τα λοιπά, και τα λοιπά...

Όπως βλέπεις, υπάρχουν δεκάδες πηγές, άλλες υπέρ της άποψης ότι οι Σπαρτιάτες όχι μόνο εξασκούσαν αλλά και ενθάρρυναν τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ των στρατιωτών τους, άλλες ότι και μόνο στην ιδέα αηδίαζαν! Το ζήτημα είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό για να αποκτήσεις δική σου άποψη. Την δική μου άποψη που έχω εκθέσει παραπάνω, την σχημάτισα διαβάζοντας αρκετά βιβλία και ιστοσελίδες. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω ότι οι πηγές που σε εμένα φάνηκαν πιο αξιόπιστες είναι πράγματι αξιόπιστες. Απλά η (ερασιτεχνική) έρευνα που έκανα επί του αντικειμένου με οδήγησε σε αυτή την αντίληψη για τον Σπαρτιατικό στρατό.

Βλέπεις φίλε omnislash, αυτή είναι η διαφορά μας. Εγώ κάνω πρώτα την ερώτηση και μετά ψάχνω να βρω την απάντηση με όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό μυαλό γίνεται. Εσύ έχεις ήδη έτοιμη την απάντηση που σου αρέσει και ψάχνεις απλά να βρεις τρόπους να την υποστηρίξεις.

ΥΓ1: Τσέκαρε κι αυτά: John Addington Symonds, A Problem in Greek Ethics (1883); Hans Licht (pseudo. Of Paul Brandt), Sexual Life in Ancient Greece (English Edition 1932); and K.J. Dover, Greek Homosexuality (1978 ). Επίσης πολύ καλό και αυτό: Spartan Reflections by Paul Cartledge

ΥΓ2: Αν ανέφερες απλά ότι θεωρείς αυτά που λέω ψέμματα ή ανακριβή και τις πηγές μου αναξιόπιστες, θα είχαν κάποια αξία τα επιχειρήματά σου. Από τη στιγμή που τάχθηκες ιδεολογικά κατά της ομοφυλοφιλίας, έχασες την αντικειμενικότητά σου. Έτσι έχασες το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια. Rookie mistake. Να το προσέχεις σε παρόμοιες μελλοντικές συζητήσεις που θα έχεις. Φιλικά...

ΥΓ3: Sorry για τις αγγλικές παραθέσεις κειμένων αρχαίων Ελλήνων ιστορικών. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω, αλλά είναι λίγο ακριβό χόμπυ. Οπότε προτιμώ να τα κατεβάζω σε μορφή e-books. Και τα ελληνικά e-books είναι λίγα.

ΥΓ4:

Το κάλεσμα της φύσης μου λέει να γδύσω μια κοπέλα που βλέπω στο δρόμο(κανονικά όχι με τα μάτια).Αν το ακούγαμε όλοι καήκαμε.

Όσοι έχουν ένα δράμι μυαλό εδώ μέσα κατάλαβαν τι εννοούσα. Μη με αναγκάσεις να σου το μασήσω κιόλας. Αν θες να "μου την πεις", θα πρέπει να βρεις κάτι εξυπνότερο...

Δημοσ.
Για αναρωτηθείτε ειλικρινά όλοι εσείς οι κατακριτές: φτιάχνεστε ή δεν φτιάχνεστε όταν βλέπετε λεσβιακό πορνό;

Όπως έχω ήδη αναφέρει και σε άλλο τόπικ (που δεν είχε καμία σχέση με το ποστ μου), το λεσβιακό ΔΕΝ είναι ομοφυλοφιλία.

Τρανή απόδειξη ότι δεν είμαι ποτέ off topic. Απλά μπροστά από την εποχή μου.

Δημοσ.

Χμμ, κοίτα, το λεσβιακό πορνό ίσως και να μην είναι ομοφυλοφιλία, διότι πολλές φορές γίνεται μεταξύ straight πορνοστάρ. Αλλά πιστεύω ότι το λεσβιακό σεξ είναι ομοφυλοφιλία, γιατί είναι η ερωτική πράξη μεταξύ δύο ατόμων του ιδίου φύλου. Και ομοφυλοφιλία ίσον φιλία για το όμοιο φύλο.

Δημοσ.

Και δεύτερον χρειάζεται επιθετικότητα, εννοώ επιθετική στάση ζωής γιατί μάλλον έχουμε ξεχάσει τους αδίστακτους νόμους της φύσης και έχουμε μαλθακή και υποχωρητική στάση απέναντι στον κόσμο. Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα τόσο άγριο ον όπως ο άνθρωπος. Be more aggressive, μόνο αυτό θα στηλώσει την χαμένη σου αυτοεκτίμηση. Με το σταυρό στο χέρι το πολύ-πολύ να κάνεις την χάρη στους άλλους να αυτοκτονήσεις. Τέτοια καλοσύνη δεν την θέλει ούτε ο Θεός.

Aigeas σου βγάζω το καπέλο. Ειλικρινά έστειλα αυτο που είπες σε γνωστούς μου (και στον εαυτό μου για να το βλέπω :) ) κράτησα το copyright σου φυσικά :P. Να`σαι καλά. Bοήθησε αρκετά...

Δημοσ.
Έλα ρε Arioch, μη μου χαλάς ένα τόσο γαμάτο ποστ με την αντικειμενική αλήθεια.

Α, συγγνώμη κιόλας αλλά έτσι είμαι εγώ, αντικειμενικός μέχρι πλήρους ξενερώματος! Πλάκα δεν έχει;

Δημοσ.
Χμμ, κοίτα, το λεσβιακό πορνό ίσως και να μην είναι ομοφυλοφιλία, διότι πολλές φορές γίνεται μεταξύ straight πορνοστάρ. Αλλά πιστεύω ότι το λεσβιακό σεξ είναι ομοφυλοφιλία, γιατί είναι η ερωτική πράξη μεταξύ δύο ατόμων του ιδίου φύλου. Και ομοφυλοφιλία ίσον φιλία για το όμοιο φύλο.

Εξαρτάται πως ορίζεις το sex.

Αν δώσουμε έναν πρόχειρο στεγνό ορισμό και το ονομάσουμε την πράξη κατά την οποία ένα αντρικό μόριο εισέρχεται στον κόλπο μιας γυναίκας ή σε έναν πρωκτό (αφήνουμε το φύλο φλου εδώ) τότε δεν ορίζεται λεσβιακό sex οπότε βλέπουμε χωρίς τύψεις :)

Αν αρχίσουμε τώρα να δίνουμε ορισμούς του στυλ: η πράξη κατά την οποία δυο άτομα γίνονται ένα και ολοκληρώνουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κατά προτίμηση ταυτόχρονα ενώ πουλάκια κάνουν τσιου τσιου και βεγγαλικά/καμπάνες/αγγελικές μελωδίες ακούγονται στο background ζήτω που καήκαμε :mrgreen:

Εγώ πάλι είμαι πάντα offtopic και συνήθως πίσω από την εποχή μου...

Δημοσ.

Το να εισαι ομοφυλοφυλος στην σημερινη κοινωνια ειναι πιο ευκολο απο παλιοτερα, οποτε φιλε

μην μασας...Πες στους φιλους σου το προβλημα σου και οσοι μεινουν μαζι σου ειναι αυτοι που αξιζουν. Οι υπολοιποι μαλλον δεν αξιζαν ποτε να τους προσφωνεις φιλους και καλο ειναι να κανεις ενα ξεκαθαρισμα στην ηλικια που εισαι, να κρατησεις αυτους που θα ειναι παντα πλαι σου σε ο,τι τους χρειαστεις.

Θα ηθελα να θιξω κανα 2 αποψεις που διαβασα αλλα βαριεμαι να κανω παραθεσεις...

Εχουμε και λεμε...

Οι αρχαιοι ημων προγονοι ειναι "κοινο μυστικο" (sic) οτι διατηρουσαν ομοφυλοφιλικες σχεσεις, με την διαφορα οτι το εκαναν για διαφορετικους λογους απο τους σημερινους. Περα απο την ευχαριστηση, ηταν πραξη αγαπης μεταξυ φιλων συμπολεμιστων και ομοιδεατων...Ειτε αρεσει αυτο στους συγχρονους αρχαιολατρες, ειτε οχι. Σεβομαι τον αρχαιο πολιτισμο, αλλα οπως δηλωνει και ο ορος ειναι αρχαιος...Ξεκολλατε...Στο κατω κατω δεν εχουμε και καμια σχεση με τους προγονους μας πλεον ως λαος και πολιτισμος.

Στο θεμα μας παλι, πρωσοπικα μου την σπανε το ιδιο οι πολυ κραγμενοι ομοφυλοφυλοι και οι πολυ matcho men. Οι μεν γιατι προσβαλουν τους υπολοιπους ομοφυλοφυλους και οι δε γιατι προσβαλουν τους παντες. Παρ'ολα αυτα αναγνωριζω το δικαιωμα του καθενος να συμπεριφερεται οπως νομιζει αρκει να μην θεωρει αυτοσκοπο την επιβολη της συμπεριφορας τους στους γυρω του.

Οσων αφορα τελος κανα δυο κακοπροαιρετους που ποσταραν (ο ενας με ανουσιες και εριστικες ερωτησεις) θα επρεπε να κραταν καμια πισινη οπως λεει και ο σοφος λαος. Μπορει στο συγκεκριμενο θεμα να ανηκετε στο ποσοστο της κοινωνιας που σας κανει νορμαλ. Τι σας κανει να πιστευετε ομως οτι σε αλλα θεματα που ισως ανηκετε στην μειωψηφια δεν ειστε ανωμαλοι?

Θα σας αρεσε να σας περιθωριοποιουν εξαιτιας των προτιμησεων σας στο φαγητο, την διασκεδαση,τα αμαξια ή το ποδοσφαιρο? Να ειστε δακτυλοδεικτουμενοι επειδη το αμαξι σας ειναι πορτοκαλι? Ολοι ειμαστε ανωμαλοι σε καποιους τομεις και ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα...

Οποιος δεν μπορει να το καταλαβει μαλλον μεγαλωσε σε φωλια και οχι σε σπιτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...