Προς το περιεχόμενο

Δεν είναι και τόσο ευχάριστο το θέμα...

shipwrecked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μάλλον κάθομαι και σας απασχολώ με ένα θέμα που δεν αξίζει τόση φασαρία. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, κανείς δεν χάνεται. Η παρέα μπορεί να έχει καταλάβει Cage. Απλώς δεν βρίσκουν εμένα έτοιμο και γι'αυτό δεν μου λένε τίποτα.

Η πλάκα είναι ότι μπήκα σε ένα gay chat και είπα και σε αυτούς εκεί τον προβληματισμό μου. Μόνο τρελό δεν με έβγαλαν (κατ'αυτούς τρελλή). Μετά από αυτό ησύχασα κάπως, γιατί κατάλαβα ότι δεν αξίζει να αγωνίζεσαι για κάποιον ο οποίος δεν ενδιαφέρεται καν για το πρόβλημά του. Το τι άκουσα εκεί μέσα δεν λέγεται. Μάλλον το μέσο επίπεδό "μας" είναι πολύ χαμηλό, οπότε κάλα κάνει ο κόσμος και μας κράζει. Α ρε Lucifer, καλά έκανε ο Χίτλερ! Για πολλούς ήταν λύτρωση! Απλώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Άμα είναι να μας κάνετε σαπούνι για πολλούς θα χαρώ, οπότε δεν είσαστε και τόσο χάλια. Άλλωστε και έγω άμα δεν ήμουν αδέρφω, κάτι τέτοιο θα ήμουνα. Προς το παρόν είμαι απλά δεξιός! (Το αδέρφω για πλάκα το λέω, δεν είναι αυτοσαρκασμός - μη χαίρεστε!)

Λοιπόν, σας αφήνω, πέφτω για ύπνο και δεν ξάναγράφω σε αυτό το thread (εκτός αν κάτι μου κινήσει το ενδιαφέρον).

Καλά να περνάτε. :)

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω ενα εχω να σου πω:

Το παν ειναι να βρεις (οχι μονο εσυ, ολοι μας) ενα ατομο με το οποιο θα μπορεις να εισαι ο εαυτος σου. Να μπορεσεις να μοιραστεις την ζωη σου και τον ενδοτερο κοσμο σου μαζι του --οχι αναγκαστικα για παντα--.

Τωρα αν το ατομο αυτο θα ειναι ανδρας η γυναικα, μικρη σημασια εχει.

Δεν λεω οτι ειναι το ονειρο καθε πατερα για τον γιο του, αλλα μιας και βγηκες ετσι, πρεπει να σε δεχτει και αυτος και ολοι οι υπολοιποι.

Δημοσ.

Α, και κάτι που ξέχασα. Δεν θεωρώ καθόλου λάθος το πατροπαράδοτο στυλ της ελληνικής οικογένειας. Αν τα πράγματα βαίνουν καλώς και δεν είναι όπως στη δική μου περίπτωση είναι ένα στυλ που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά πράγματα. Απλώς όπως κάθε πράγμα, έχει και τα ελαττώματα του. Μπορεί π.χ. σε πολλές περιπτώσεις να γίνει καταπιεστικό. Να πω την αλήθεια, πάντα ονειρευόμουν μια μεγάλη οικογένεια με γερές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη και όλη τη θαλπωρή που αυτή προσφέρει. Πολύ καλύτερη από τη μοναχική ζωή των πόλεων. Και κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε να συνδυαστεί και με τη δική μου ζωή. Αν πχ οι δικοί μου ήταν πιο ανοιχτοί και με αποδέχονταν όπως είμαι, μπορούσα να φέρω το αγόρι μου σπίτι θα ήμουν μια χαρά και δεν θα κλαιγόμουν τώρα. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα σε αυτή τη ζωή, ας ικανοποιηθούμε με όσα έχουμε.

Καλή χρονία σε όλους!

Δημοσ.

shipwrecked, νομίζω πως στα 20κάτι posts που δεν ήταν δικά σου, πήρες μία γεύση για το ποιας κοινωνικής αντιμετώπισης θα ετύγχανες σε περίπτωση που διέρρεαν οι σεξουαλικές προτιμήσεις σου. Posts συμπάθειας / ιλαρότητας / συγκεκαλυμμένης εχθρότητας / you name it. Ότι θα αντιμετώπιζες στον πραγματικό κόσμο δηλαδή. Αν ο μόνος λόγος που ξεκίνησες το thread ήταν η σφυγμομέτρηση, μάλλον εστέφθη μεν με επιτυχία η προσπάθεια, με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα δε.

Αν επιπλέον αποζητάς και υποδείξεις/παραινέσεις για να βοηθηθείς στην έξοδο από το ψυχολογικό τέλμα που βρίσκεσαι (αυτό εντοπίζω προσωπικά ως το μείζον πρόβλημα και όχι οποιουδήποτε είδους αμφιβολίες, φαίνεται να έχεις περάσει από, και ξεπεράσει, το στάδιο αυτό), ανάλογα με και με τον τρόπο που διάκειται το κάθε μέλος του forum απέναντι στο θέμα, θα είχες δυνητικά και τόσες διαφορετικές απαντήσεις. Η δική μου, παρ'ότι ακούγεται ως σοφιστεία, είναι απλή: Να σταματήσεις να βλέπεις συνέχεια τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των άλλων...

Κι εγώ νυστάζω και μάλλον θα αποχωρήσω προς το παρόν. Καληνύχτα!

Δημοσ.

BTW shipwrecked, δεν έχω τπτ με τους gay. Σε περίπτωση που συμπέρανες αυθαίρετα πως συμφωνούσα με όλο το ιδεολογικό φάσμα και την πολιτική του 33-44.

Δημοσ.

Parfisal, όντως μια δοκιμή είναι για το πώς θα αντιδρούσαν οι άλλοι σε περίπτωση που τους το έλεγα. Το μικρό δείγμα αυτών που απάντησαν εδώ μέσα, αν και δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει το πραγματικό κοινωνικό περιβάλλον που με περιτριγυρίζει μιας και εδώ μπαίνουν κυρίως νέοι και με κάποιο νοητικό επίπεδο (βασική προυπόθεση πχ είναι η ικανότητα χρήσης Η/Υ) απέδειξε ότι το πώς θα σε πάρουν οι άλλοι είναι το τι θα τους δείξεις εσύ. Από τα τόσα άτομα που απάντησαν κανείς δεν κορόιδεψε και κανείς δεν μίλησε με άσχημη γλώσσα. Από κει και πέρα είναι φυσικό ο καθένας να έχει τις απόψεις του, αλλά δεν νομίζω τα πράγματα να είναι τόσο τραγικά, όσο τα νόμιζα.

Ένα δεύτερο συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι -δυνητικά- επικοινωνώ πολύ καλύτερα με τους "str8" παρά με τους gay, και είμαι σίγουρος ότι οι άμεσα κολλητοί μου θα με καταλάβαιναν πολύ καλύτερα από μια καινούρια 'gay' γνωριμία. Παρόλα αυτά δεν έχω σκοπό να τους πω τίποτα.

Ένα άλλο συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι από μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας και ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα. Αν πχ δείχναμε σοβαρότητα στη συμπεριφορά μας και καταφέρναμε να περάσουμε το μήνυμα ότι δεν είμαστε "τέρατα", κάποια στιγμή με τα χρόνια η αντιμετώπιση θα άλλαζε.

Τέλος, είναι απολύτως φυσιολογικό στον κόσμο μας, που στηρίζεται στον ανταγωνισμό και στον αγώνα για επιβίωση (βλ. θεωρία του Darwin), να υπάρχει εχθρική αντιμετώπιση προς τις μειονότητες και πόσο μάλλον προς αυτές που δείχνουν μικρότερη μαχιμότητα και "βιωσιμότητα" σε σχέση με τους άλλους. (Sorry για την ορθογραφία). Ίσως δηλαδή είναι καλύτερο, μέσα στα φυσιολογικά όρια πάντα, να μαχόμαστε για τον εαυτό μας και όχι για τους άλλους. Από την άλλη βέβαια υπάρχει η θεωρία ότι σε ένα κοινωνικό ον, όπως ο άνθρωπος, ο αλτρουισμός αυξάνει την ικανότητα επιβίωσης του ως είδος, οπότε χρειάζεται και αυτός.

Μάλλον βγήκα εκτός θέματος, οπότε σταματάω.

Τέλος για τον spy, έχω να πω ότι αν η ομοφυλοφιλία ήταν λάθος της φύσης, δεν θα υπήρχε σε τέτοιο ποσοστό. Σίγουρα κάποιο λόγο ύπαρξης θα έχουμε και εμείς, αν πάρουμε το θέμα "ηθολογικά". Και υπάρχουν και κάποιες σχετικές θεωρίες. Οπότε εγώ ο ίδιος - πλέον - δεν πιστεύω ότι είμαστε λάθος της φύσης. Κάποτε όμως το πίστευα.

Δημοσ.
Τέλος για τον spy, έχω να πω ότι αν η ομοφυλοφιλία ήταν λάθος της φύσης, δεν θα υπήρχε σε τέτοιο ποσοστό.
Aν το ψάξεις θα δεις ότι η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε πολύ υψηλό ποσοστό στο ζωικό βασίλειο(ψάρια,πίθηκοι,τάρανδοι,λιοντάρια κλτ κτλ),

σε κάποια ανθρώπινη φυλή,η οποία μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή,το σεξ μεταξύ ανδρών είναι το σύνηθες και οι γυναίκες εξυπηρετούν

μόνο τον σκοπό της γονιμοποίησης,ενώ θα μιλήσω για τους 1000αναφερθένετες αρχαίους ημών προγόνους οι οποίοι επίσης επιδίδονταν

σε ομοφυλοφιλικές πράξεις(ακόμα και ο Δίας που ήταν ο θεός των θεών φέρεται να έχει πάει με όλο το ανθρώπινο δυναμικό των

αιώνων εκείνων).

Απλά με την εξάπλωση του χριστιανισμού και το πέρασμα των αιώνων θεσπίστηκαν κάποιοι "άτυποι" νόμοι και από κει προέκυψαν και τα

ταμπού που βασανίζουν τώρα εσένα.

Με λίγα λόγια η θρησκεία φταίει και εδώ :-P

Όχι δεν είσαι ανωμαλία της φύσης.Τέτοιο θέμα θα υπήρχε,από ψυχική άποψη, αν ήσουν τρελά θηλυπρεπής και γούσταρες να

ντύνεσαι γυναικεία(κοινώς τραβεστί).Απλά ζήσε τη ζωή σου..

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ΜsquitoPrincess.Ιστορικά κυριως μετα τον Μεσαίωνα-Σκοταδεισμό όπου πόλλά πραγματα στις πεπειθησεις και στα πιστεύω των ανθρώπων άλλαξαν.Η περίδος εκείνη ήταν που εκδηλώθηκαν ρατσιστικά κινηματα.Η αποψη μου είναι ότι υπάρχει ένα στερεότυπο για τους ομοφυλόφιλους που όπως αναφέρθηκε πιο πάνω προκυπτει απο διάφορους τις life & style ζωής.Επίσης πολλοί ισως θεωρουν ότι καποιες αρρωστιες προέκυψαν εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας και επειδή γενικά το προβάλουν καπως άσχημα δημιουργηθηκε ΄μια άποψη για άλλους

Δεν συμφωνω με τα τελευταια που ειπα.Για να μην παρεξηγηθω απλά τα ανεφερα ως -ισως-λόγους που υπάρχει αυτη η αντιμετωπιση

Δημοσ.

Καλά ότι κάποιοι έχουν σοβαρό πρόβλημα εδώ μέσα δεν περιγράφεται.Διαβαζω το μήνυμα και λέω ωπ κάποιο πρόβλημα υγείας θα χει το παιδί και ξαφνικά downiasa Αλλά όταν είδα πως οι άλλοι που το διαβάσαν κατανόησαν το σοβαρό πρόβλημα του ότι κάποιος είναι gay.Και λέω σοβαρό γιατί δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες ,ψυχολογικές νόσοι ,φτώχια, ανεργία ,ανέχεια και κάποιος μας παρουσιάζει ως σοβαρό πρόβλημα το ότι είναι gay.Είσαι gay ε και λοιπόν τι τρέχει έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες από όλους εδώ μέσα να γίνεις κοσμικός,ηθοποιός ή τραγουδιστής.ακου πρόβλημα έιναι ο άλλος ομοφυλόφιλος και κυριολεκτικά χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.Σα να διαλαλήσω και εγώ ότι ξέρετε προτιμώ τις ξανθιές μήπως είμαι συμπλεγματικός;Το να ανακάλυψες ότι είσαι στα 25 είναι λίγο περίεργο πάντως.Δλδ δεν πήγες καθόλου με γυναίκα ρε παιδί μου.σου προκαλούσαν απέχθεια;Γιατί αν έστω και λίγο σου άρεσε η επαφή με το άλλο φυλο τότε δεν είσαι gay αλλά bi.

Επίσης πολλοί ισως θεωρουν ότι καποιες αρρωστιες προέκυψαν εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας

Τα μισά κρούσματα aids της χώρας στατιστικά είναι ομοφυλόφιλοι.Το aids πρωτοεντοπίσθηκε σε νέγρο ομοφυλόφιλο ο οποίος ήταν και πιθηκοβάτης.Δεν είναι ρατσισμός είναι η αλήθεια.

ενώ θα μιλήσω για τους 1000αναφερθένετες αρχαίους ημών προγόνους οι οποίοι επίσης επιδίδονταν

σε ομοφυλοφιλικές πράξεις

Από τους 10000 αμφορείς που έχουν βρεθεί υπάρχουν και καμιά 12αριά που δείχνουν ομοφυλοφιλικές πράξεις τι λέει αυτό;

Με λίγα λόγια η θρησκεία φταίει και εδώ

Με έχει πιάσει πονοκέφαλος γιατί χτες ήμουνα ανάκτορο.μπα όχι δεν φταίνε τα ποτά φταίει η θρησκεία

Συγκεκριμένα φίλε αν είσαι gay πήγαινε εκεί σε τέτοια forum μάθε που συχνάζετε κάνε γνωριμίες και έτσι κάπως θα παει το πράγμα.Τώρα για γονείς και φίλους ναι είανι δύσκολο να το καταλάβουν δεν της ώρας γιατί οπότε βρες ένα τρόπο να καλύψεις την ομοφυλοφιλία σου (ένα γαμο μήπως;) και παράλληλα να διατηρείς ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Δημοσ.

Το θέμα είναι γιατί τα έχουμε ειδικά με την ομοφυλοφιλία. Να σου δώσω μερικά παραδείγματα να καταλάβεις:

-Ο Χριστιανισμός μας θεωρεί ανώμαλους και αμαρτωλούς.

-Ο γονέας αν υποψιαστεί ότι το παιδί του "πάσχει" κινδυνεύει από εγκεφαλικό.

-Ο κόσμος, αν μας καταλάβει, μας απομονώνει λες και έχουμε κανά μεταδοτικό νόσημα. Όπως περίπου έκαναν με τους φυμαρικούς και τους λεπρούς.

-Στους ναζι δεν θέλω καν να αναφερθώ, τους θεωρώ ανεγκέφαλους εκ φύσεως και σε αυτό επιτρέψτε μου να είμαι απόλυτος - το λέω με κάθε σεβασμό προς τα δικαιώματα των ζώων.

Με τις θρησκείες ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, δεν έχει ανάγκη κανένα Πάπα για να είναι χριστιανός ή ότι άλλο. Απλούστατα γιατί ο Θεός δεν διόρισε αντιπροσώπους. Άρα λοιπόν το τι πιστεύει ο παπάς της ενορίας ή η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία, λίγη σχέση έχει με το αν είσαι καλός χριστιανός ή όχι. Ακόμη κι αν δεν υπήρχαν εκκλησίες, θα υπήρχαν χριστιανοί.

Σαν γονέας προσωπικά θα ήθελα ο γιός μου να γίνει ποδοσφαιριστής, αστροναύτης, αυτοκράτορας ή ότι σκατά δεν μπόρεσα να γίνω εγώ και θα με έκανε περήφανο. Να μου επιτρέψεις, αν μου πει ότι είναι gay δεν θα πάθω ένα εγκεφαλικό, θα πάθω τρία. Φυσικά και θα πάθω νευρική κρίση, αλλά δεν νομίζω ότι θα τον αγαπώ λιγότερο, γιατί αυτό δεν γίνεται.

Αν δεν μπορείς να το αποδεχθείς αυτό, τότε εσύ γίνεσαι ρατσιστής με τους άλλους και όχι οι άλλοι με σένα. Δηλαδή είναι σαν να βγαίνω με ένα ζευγάρι κέρατα στους δρόμους και να έχω την απαίτηση να μην με πει κάποιος "κερατά", και αν κάποιος με πει, να τον κατηγορήσω για ρατσισμό. Εφόσον επιλέγω έναν δρόμο πρέπει να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω και τις συνέπειες. Δεν θα ήθελα να τα φορούσε αυτά τα κέρατα το παιδί μου, είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το αγαπώ.

Δημοσ.

Ωραία τα λες omnishlash. Αν δηλαδή κάποιος θέλει να γίνει τραγουδιστής και κοσμικός πρέπει να το γυρίσει στο Diesel!; Και γιατί να θέλω να γίνω κοσμικός και μάλιστα τέτοιου είδους; Θα πρεπε; Κι'αν το όνειρο μου είναι να γίνω επιστήμονας ή οικογενειάρχης; Τι θα πω; "Αχ, τι ωραία είμαι γκέυ, θα πάω να γίνω σαν το Φλωρινιώτή;" Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είμαι έτσι;

Όσο για το άλλο ανέκδοτο περί γάμου, να μου λείπει! Ήδη υπάρχουν ένω σωρό αποτυχημένοι γάμοι, δεν θα προκαλέσω και εγω ακόμη έναν! Δηλαδή για να καλύψω εγώ το πρόβλημά μου, πρέπει να παρασύρω και μια γυναίκα και τα παιδιά μου στην καταστροφή; Σε βρίσκω πάρα πολυ σωστό, μπράβο!

Για το AIDS δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντος υπόψη ότι τα νέα κρούσματα δεν είναι πλέον οι ομοφυλόφιλοι, αλλά οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες. Και αυτό γιατί μετά από όλα αυτά μερικοι ακόμη δεν ξέρουν τι είναι το προφυλακτικό(!) Όσο για την πιθηκοβασία δεν βλέπω την σχέση που μπορεί να έχει με το θέμα! Και έγω έχω ακούσει για str8 που πηδάνε κατσίκες. Οι τελετές πιθηκοβασίας στις οποίες αναφέρεσαι δεν έχουν καμία σχέση. Ήταν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ τελετές που γίνονταν στην κεντρική Αφρική κατά την οποία κάποιοι νέγροι έκαναν σεξ και αντάλλασαν αίμα με κάποιους πράσσινους πίθηκους.

Το πρώτο κρούσμα AIDS όντως πρωτοβρέθηκε σε ομοφυλόφιλο στην Αμερική το 1981-82, ο οποιός ήταν λευκός και είχε μολύνει και όλη την υπόλοιπη ομάδα του (άλλος ένας λόγος για τον οποίο είμαι κατά της σεξουαλικής ασιδοσίας που μας χαρακτηρίζει - αλλά αυτή παρεπιπτόντως πιστεύω ότι οφείλεται στον τρόπο που μας μεγαλώνετε και στις αρχές που μας δίνετε εσείς οι str8).

Τέλος η θρησκεία μας έχει προσφέρει πάρα πολλά καλά, αλλά μας έχει κάνει και αρκετές ζημιές. Και σ'αυτό δεν φταίει η ίδια η θρησκεία, αλλά στον τρόπο που την ασκούμε εμείς. Φταίνε οι παπάδες και η εκκλησία. Άλλωστε αυτοί οι ίδιοι δεν σταύρωσαν και το Χριστό; Τώρα αν η θρησκεία ήταν ο λόγος που ήπιες χθές το βράδι στο ανάκτορο, αυτό είναι δικό σου θέμα. Μπορείς να βάλεις και ένα thread και να το αναλύσεις. Πίστεψε με, θα σου στείλω πολλά POST :)

Sorry που στο λέω, αλλά βρίσκω όλες τις απαντήσεις σου άκυρες, χωρίς καμία παρεξήγηση.

Aigea, εύχομαι το παιδί σου να μην βγει ομοφυλόφιλος, γιατί αν κάποια μέρα τύχει να διαβάσει το post σου, θα πάθει και αυτό τρία εγκεφαλικά (κάτι αντίστοιχο που έχω πάθει και εγω με τους γονείς μου - αν και είμαι σίγουρος ότι με αγαπάνε).

Δημοσ.
Θα πρεπε; Κι'αν το όνειρο μου είναι να γίνω επιστήμονας ή οικογενειάρχης;

Μα πως θα γίνεις οικογενειάρχης αν είσαι gay;Το παιδί θέλει και μαμά και μπαμπά.Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Το πρώτο κρούσμα AIDS όντως πρωτοβρέθηκε σε ομοφυλόφιλο στην Αμερική το 1981-82, ο οποιός ήταν λευκός και είχε μολύνει και όλη την υπόλοιπη ομάδα του

Ναι αλλά αυτός είχε παέι με μαύρους κτηνοβάτες πως να το κάνουμε τώρα.Α και να διαβάζεις σωστά τις στατιστικές.σου είπα ότι κρούσματα aids είναι μισοί μισοί πλέον.Αλλά η αναλογία gay /staright δεν είναι 50 5-.Είναι πόσο 2-98;

"Αχ, τι ωραία είμαι γκέυ, θα πάω να γίνω σαν το Φλωρινιώτή;"

Ε κοίτα ο φλωρινιώτης και εγγόνια έχει και καλός στη δουλειά του είναι.Ποιο το πρόβλημα;

αλλά αυτή παρεπιπτόντως πιστεύω ότι οφείλεται στον τρόπο που μας μεγαλώνετε και στις αρχές που μας δίνετε εσείς οι str

Ο Χριστιανισμός μας θεωρεί ανώμαλους και αμαρτωλούς

αμαρτωλούς θεωρέι τους παντες.Τώρα η φύση έχει ως σκοπό τη διαιώνιση των ειδών.Με την ομοφυλοφιλία αυτό δεν κατορθώνεται δυστυχώς.Αν το πάμε και στο θέμα εκσεπερμάτωση λόγω πίεσης του προστάτη σε διαβεβαιώ ότι όλες οι γυναίκες ολοκληρώνουν με το βιασμό.Δλδ να αρχίζω γω όποια δω και μου αρέσει να τη βιάσω αφού θα ολοκληρώσει και αυτή.

Ο γονέας αν υποψιαστεί ότι το παιδί του "πάσχει" κινδυνεύει από εγκεφαλικό.

Λογικό το βλέπω γιατί θέλει να δει εγγγονάκια.

Ο κόσμος, αν μας καταλάβει, μας απομονώνει λες και έχουμε κανά μεταδοτικό νόσημα. Όπως περίπου έκαναν με τους φυμαρικούς και τους λεπρούς.

Δε κατάλαβα δλδ θα μου πεις εσύ με ποους θα συναναστρέφομαι;Και τις χοντρές κοπέλες στο σχολείο κανείς δεν τις συναναστρεφόταν με στόχο να της ρίξει στο κρεββάτι αλλά δεν έκαναν κίνημα όταν μεγάλωσαν

Ήταν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ τελετές που γίνονταν στην κεντρική Αφρική κατά την οποία κάποιοι νέγροι έκαναν σεξ και αντάλλασαν αίμα με κάποιους πράσσινους πίθηκους.

Πολύ φυσιολογικά πράγματα δλδ.Κι εγώ αν δεν πάω με πίθηκο μια φορά την εβδομάδα δεν πμπορώ κάτι παθαίνω.ακου θρησκευτικές τελετές να μου πεις και στις διονυσιακές τελετές καλύτεροι ήταν οι δικοί μας που πήγαιναν με τράγους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...