^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Οι υπόλοιποι αδιαφορούν, χλευάζουν και θα σε στραβοκοιτούν. Είναι μεγάλη -και λάθος- γενίκευση αυτό. Δεν χρειάζεται να έχει ο άλλος τις ίδιες προτιμισεις και τα ίδια γουστα για να μοιραστείς μαζί του το πρόβλημά σου. Ένας καλός φίλος/φίλη πιστευω μπορεί να σε βοηθήσει πολύ, αρκεί να τον εμπιστευτείς εσύ πρώτα.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 αφηστε το ατομο δεν εγινε τπτ , αμα θελει ας πει τι εχει αλλo πειραματακια για την πτυχιακη του δεν γινομαστε.... [αν δεν εχουμε γινει ηδη]
shipwrecked Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να απαντήσω στον φίλο/φίλη που πριν μου απάντησε για τα αίτια της αποστροφής του κόσμου. Πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι θηλυπρεπής, ούτε ανήκω στο κίνημα "proud to be....". Στη πραγματικότητα δεν μου φαίνεται καν (έτσι θέλω να πιστεύω και αυτό μου δείχνουν οι άλλοι). Και για πάρα πολλά χρόνια απεχθανόμουν αυτούς που συμπεριφέρονταν έτσι και ένιωθα ότι είναι η αιτία που ο κόσμος μας έχει ρίξει εκεί που είμαστε. Οτιδήποτε έχει να κάνει με "αδερφίστικο" και κουνιστό με εκνεύριζε αφάνταστα. Τώρα απλώς το ανέχομαι για τον εξής λόγο: 'Ετσι τους έκανε η φύση, έτσι συμπεριφέρονται. Βέβαια οι φανατικοί του κινήματος είναι μισητοί. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους str8. Δεν είναι αντιπαθητικός ένας που το παίζει πολύ άντρας του στυλ "Είμαι ο άντρας ο πολλά βαρύς και όλα τα γαμ...ω όλα"; Ή αντίστοιχα δεν είναι αντιπαθητική μια υπερβολικά φεμινίστρια που τα ισοπεδώνει όλα και της φταίνε οι άντρες; Άλλα κάποιος ο οποίος είναι θηλυπρεπής, επειδή έτσι είναι, όσο δεν προκαλεί τους άλλους δεν με πειράζει. Όσο για το Γαβαλά και τον Σαμαρά, αυτοί το κάνουν ίσως και για άλλους λόγους. Για τους ίδιους λόγους που το κάνει και η Τατιάνα και για τους ίδιους λόγους που το κάνει ο Μικρούτσικος και οι Πάνια και ο Ευαγγελάτος και όλοι αυτοί. Δεν φταίνε αυτοί. Φταίμε εμείς που τους παρακολουθούμε και τους δίνουμε τροφή.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Lucifer, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Αν και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Ας πει ο καθένας ελεύθερα τη γνώμη του, έστω και αν αυτή είναι κακοήθεια. Ξέρεις η κακοήθεια συνήθως προέρχεται από την άγνοια. Κανείς δεν γεννιέται κακός, οι καταστάσεις και τα βιώματα του τον κάνουν. Και όσο και αν φαίνομαι θύμα και αξιολύπητος με αυτά που έγραψα, έχω την δύναμη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και το κάνω πολύ καλά. Δεν έχετε πέσει καθόλου έξω, μια χαρά μαντέψατε. Επίσης ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά δεν είναι να ζητήσω βοήθεια. Απλά θέλω να δω τι σκέφτονται οι άλλοι. Όσο για την "υποκρισία", περισσότερο την κάνω για να προστατέψω τους δικούς μου, παρά εμένα. Επίσης για να σπάσω λίγο το κλίμα, σας λέω ότι ούτε εγώ είμαι γαύρος Φίλε από όλους αυτούς που έγραψαν πριν, ίσως να είμαι εγώ πρώτος που θα σε προσβάλει, ίσως όχι εδώ αλλά στον πραγματικό κόσμο, μπορεί να σε πω λούγκρα, αδερφή, και ότι άλλο. Απλώς να ξέρεις ότι εγώ ή όποιος άλλος θα είναι αυτός, θα το κάνουμε καθαρά για την δική μας επιθετική στάση και για το δική μας αναπτέρωση ηθικού. Βέβαια, είναι ωραία να αισθάνεσαι το μεγάλο ψάρι, ίσως είναι προτιμότερο από το να είσαι το μικρό καταθλιπτικό ψάρι. Φιλαράκι δεν θα το κάνουμε από κακία, κάθε άλλο. Καλύτερα να κάνεις το ίδιο αντί να προσποιείσαι, είναι επιτακτική ανάγκη της φύσης. Αν μας προσβάλεις, ίσως όχι εκείνη την ώρα αλλά πολύ αργότερα, θα το εκτιμήσουμε δεόντως. Είναι πολύ ωραία όταν δυο μεγάλα ψάρια συναντιούνται. Αν ήσουν ναζί, εβραίος, ολυμπιακός ή ότι άλλο, θα ευχόμουν απλώς να ήσουν ο καλύτερος αντίπαλος, θα ήλπιζα να ήσουν ο πιο αιμοβόρος, αδίστακτος, ελεεινός, καταραμένος άνθρωπος που είχα συναντήσει ποτέ, να είσαι χειρότερος κι απο εμένα. Γιατί αν ήσουν το αντίθετο ο μόνος που θα έκανες κακό θα ήταν ο εαυτός σου. Και επειδή κόσμος είναι η λέξη "ανταγωνισμός" είτε πρόκειται για σκύλο είτε για άνθρωπο, ο μόνος ορθός δρόμος για την αυτοβελτίωση είναι η εύρεση και η μάχη με έναν καλύτερο ή έστω ισάξιο με εμάς. Καλύτερα να είσαι ένας τέτοιος.
shipwrecked Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Φίλε Aigeas, στον πραγματικό κόσμο μάλλον δεν θα το έκανες. Ισώς σε κάποιον άλλο ναι, αλλά σε εμένα δεν νομίζω. Στην 25χρονη πορεία μου, έχω συναντήσει και έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλά "ψάρια". Άλλα ήταν μεγαλύτερα, άλλα μικρότερα, αλλά ποτέ κανένα δεν με αποκάλεσε "λούγκρα" ή "αδερφή". Ίσως επειδή δεν τους βγαίνει με μένα. Άλλα αυτό το ξέσπασμα του εγωισμού μου δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. Εδώ δεν μιλάω απλά για το "λούγκρα" ή ότιδήποτε άλλο. Ούτε μιλάω για την τάση που έχει ο καθένας μας να μείωνει τους άλλους για να υψώσει τον ευατό του. Γιατί, νομίζεις ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν το κάνουν? Αυτοί άμα δουν κανένα κουνιστό πέφτουν πρώτοι επάνω του να τον φάνε. Το θέμα είναι γιατί τα έχουμε ειδικά με την ομοφυλοφιλία. Να σου δώσω μερικά παραδείγματα να καταλάβεις: -Ο Χριστιανισμός μας θεωρεί ανώμαλους και αμαρτωλούς. -Ο γονέας αν υποψιαστεί ότι το παιδί του "πάσχει" κινδυνεύει από εγκεφαλικό. -Ο κόσμος, αν μας καταλάβει, μας απομονώνει λες και έχουμε κανά μεταδοτικό νόσημα. Όπως περίπου έκαναν με τους φυμαρικούς και τους λεπρούς. -Στους ναζι δεν θέλω καν να αναφερθώ, τους θεωρώ ανεγκέφαλους εκ φύσεως και σε αυτό επιτρέψτε μου να είμαι απόλυτος - το λέω με κάθε σεβασμό προς τα δικαιώματα των ζώων. Και η απορία μου πιστεύω ότι είναι εύλογη για τους εξής λόγους: -Δεν πειράζουμε κανέναν. Η μοναδική διαφορά μας είναι ότι έχουμε διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. -Δεν αποτελούμε κλίκα. Το μόνο κοινό που μας συνδέει είναι η σεξουαλικότητα. "Δεν θα πάω να κάνω παρέα μόνο με μελαχροινούς επειδή μοιραζόμαστε το ίδιο χρώμα μαλλιών(!)" -Δεν είναι κάτι που μπορούμε να μεταδόσουμε στους άλλους. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας ιός ικανός να μεταφέρει ανώτερες εγκεφαλικές λειτουργίες από τον έναν στον άλλον. Και ούτε είναι κάτι που μπορεί να διδαχθεί. Ή το έχεις ή όχι. -Υπάρχουν πολύ χειρότερες μορφές συμπεριφοράς που χαίρουν επιοικέστερης αντιμετώπισης (ελπίζω να το γράφω σωστά). Πχ το 100% του κόσμου θα προτιμούσαν ο γιός τους να είναι κουκουλοφόρος ή χούλιγκαν, παρά να τα έχει με το γιο της κυράς Διαμάντως. Επίσης είμαι σίγουρος ότι θα προτιμούσαν ο γιος να ήταν ακόμη και ηρωινομανής. Με βάση λοιπόν όλα αυτά που τα γράφω τώρα που είμαι 25 χρονών και ξέρω πλέον να κρίνω τι είναι σωστό και τι λάθος, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί πρέπει ένα παιδί 13 χρονών που αρχίζει και ανακαλύπτει τον ευατό του να πρέπει να περνάει τέτοια ηθικά διλήματα και να καταστρέφει όλη την εφηβεία του που για άλλους είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους, με κίνδυνο να μην αναπτυχθεί καν φυσιολογικά και να φτάνει ακόμη και στα πρόθυρα αυτοκτονίας; Αυτή δηλαδή είναι η αντιμετώπιση που πρέπει να έχει μια μη αμελητέα σε μέγεθος κοινωνική όμαδα στις αρχές τις τρίτης χιλίετιας σε ένα πολιτισμένο κράτος, όπως είναι η Ελλάδα;
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 -Στους ναζι δεν θέλω καν να αναφερθώ, τους θεωρώ ανεγκέφαλους εκ φύσεως και σε αυτό επιτρέψτε μου να είμαι απόλυτος - το λέω με κάθε σεβασμό προς τα δικαιώματα των ζώων. Κάτι μου λέει ότι επικείται εντός ολίγου άρση της απειλής του moderator...
shipwrecked Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Χωρίς να θέλω να "γλύψω" το moderator, από νεοναζί είχα γνωρίσει έναν και είναι η αιτία για την οποία σκέφτομαι έτσι για όλους τους.Ενδεχομένως να πέφτω στο ίδιο σφάλμα με αυτό που κατηγορώ τόση ώρα (της γενίκευσης), αλλά όλοι ξέρουμε το τι πιστεύουν σχετικά με το εν λόγω θέμα, και τι έχουν κάνει στο παρελθόν, οπότε πιστεύω ότι είναι λογικό το προσωπικό μου μίσος απέναντι τους.
shipwrecked Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Α, επίσης για τον Viper2005. Σε καμία περίπτωση δεν θα διάλεγα τέτοιο θέμα για την πτυχιακή μου. Αλλά ακόμη και έτσι να ήταν, δεν θα ήθελες να ήσουν ένα από τα άτομα που θα καθόριζαν την πορεία μιας πανεπιστημιακής έρευνας; Παιδιά μην ανησυχείτε, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ότι έγραψα μέχρι τώρα είναι για καθαρά προσωπικούς λόγους.
kage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 exeis κολλητους ή κολλητες? εχεις ολοκληρωσει με κανενα απο τα 2 φυλλα? τι κανεις στην ζωη σου δουλευεις,σπουδαζεις?
shipwrecked Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Kage: Τελείωσα με τις σπουδές μου και τώρα εργάζομαι. Έχω ολοκλήρωσει και με τα 2 φύλα και εδώ και πολύ καιρό έχω μια πολύ καλή σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, ο οποίος δεν ξέρει ότι αυτή τη στιγμή κάθομαι και γράφω αυτά που γράφω εδώ. Οι υπόλοιποι φίλοι και φίλες δεν ξέρουν τίποτα για μένα, αλλά κάνουμε πολύ καλή παρέα και μοιράζομαι όλα τα υπόλοιπα μαζί τους. Για το συγκεκριμένο θέμα δεν τους έχω πει τίποτα, γιατί -παραδέχομαι- δεν έχω το θάρρος. Και αυτό φυσικά με αναγκάζει να υποκρίνομαι μονίμως και να είμαι σε εγρήγορση. Είναι καλή πίκρα και αυτό, πιστεψέ με.
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αυτή δηλαδή είναι η αντιμετώπιση που πρέπει να έχει μια μη αμελητέα σε μέγεθος κοινωνική όμαδα στις αρχές τις τρίτης χιλίετιας σε ένα πολιτισμένο κράτος, όπως είναι η Ελλάδα;Μιλάς για την Ελλάδα στην οποία οι γονείς θέλουν να έχουν τα παιδιά τους μαζί μέχρι τα 30,να περνάνε το Πάσχα και τα Χριστούγεννα με το 20μελές σόι κτλ κτλ.Και δεν λέω ότι κακώς γίνεται αυτό,απλά παραμένει πατροπαράδοτη χώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Οι φίλοι σου ίσως λόγω ίδιας ηλικίας να το δεχτούν,το πρόβλημα κυρίως το αντιμετωπίζουν οι γονείς σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι σχεδόν απλό το πράγμα:έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στη δικιά σου ευτυχία και την ευτυχία των γονιών σου.Ή θα ζεις όπως είσαι τώρα κρυμμένος και δυστυχισμένος ή κάνε την από το σπίτι σου,φύγε σε άλλη πόλη όπου θα ζεις τουλάχιστον πιο ελεύθερα και χωρίς να έχεις να λογοδοτήσεις σε κανένα. Γιατί κάποια στιγμή θα αρχίσουν τα "πότε θα φέρεις καμιά κοπελιά??πότε θα παντρευτείς?πότε θα μας κάνεις εγγονάκια??".Και τότε είναι που θα στη βαρέσει τέρμα.
kage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 egw πιστευω οτι η παρεα σ ηδη σε συζηταει...μερικα πραγματα φαινονται...αλλο αν ειναι τοσο ζωα κ δεν σ πετανε σποντες για να τους το πεις μονος σ. μια ερωτηση ακομη ποιο ειναι πιο ευκολο να βρεις ιδιο φυλλο ή το αντιθετο για να πας?
Fan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Έχεις πάει ποτέ με γυναίκα; Πιστεύω ότι ξέρεις ότι εάν θέλεις μπορείς να πάς σε διάφορα κέντρα που υπάρχουν στο εξωτερικό που βοηθάνε (δεν ξέρω πως) να αποκτήσεις ξανά επιθυμία για το αντιθετο φύλλο.
Lucifer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Γιατί να το κάνει αυτό? Και οι νεοναζί είναι όντως ανεγκέφαλοι, οι ολντσκουλ γαμεύαν μόνο.
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.