punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 τοτε ημουν καναλαρχισα πέρα από το γεγονός ότι σε φανταζομαι κάτι σαν τον Κυριακού πλέον αλλά χωρίς τα φράγκα, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι λες. εκτός αν όλη αυτή η θολούρα του κειμένου, είναι απόρροια θυμού με τον εαυτό σου, τελικά, Αχιλλέα από το Κάιρο που χρόνια ζεις στην Αθήνα. btw καλωσήρθες κι από μένα το trendy αγοράκι. edit: Hello and Goodbye τελικά, από ότι βλέπω. Δεν ήταν πολύ ωραίος δίσκος αυτός;
ClouD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά συγγνώμη' date=' απλά είμαι σε αργόστροφο mood σήμερα. Αν κατάλαβα καλά, εδώ και κάποια posts, o [b']ClouD [/b]και ο paredwse, επιχειρηματολογείτε υπέρ του αυνανισμού; 1)Συντακτικά είσαι λάθος και είναι λίγο μαλακία. 2)Δεν επιχειρηματολογώ υπερ του αυνανισμού, κάνω υποθέσεις επιστημονικής φαντασίας: "πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς μαλάκες".
SyBeRiA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εισαι επιθετικος παντα με ολους ? Χωρις κανενα λογο ? απλα και μονο επειδη ειναι females ή str8 ? Δεν θα μπω στο τριπακι να πω ποιος ειναι αλλου και ποιος οχι ! καλη συνεχεια στην ζωη σου!
ClouD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εισαι επιθετικος παντα με ολους ? Χωρις κανενα λογο ? απλα και μονο επειδη ειναι females ή str8 ? Δεν θα μπω στο τριπακι να πω ποιος ειναι αλλου και ποιος οχι ! καλη συνεχεια στην ζωη σου! Όλοι αλλού είμαστε. Το αλλού ορίζεται σύμφωνα με τον παρατηρητή. Διαφορετικά η ένταση θα είχε πολύ ευχάριστα αποτελέσματα.
punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δεν είναι λάθος σύνταξη. Είναι προσωπικό στυλ. Πως ας πούμε οι πλούσιοι είναι εκκεντρικοί, και οι φτωχοί απλά τρελοί; Ε, κάπως έτσι. Ορίστε, με τις μαλακίες που γράφεις, ο άλλος νοστάλγησε το πραξικόπημα της μπυραρίας πάλι.
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Να το πεις με το όνομά του, ταιριάζει κ στο θρεντ.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Να το πεις με το όνομά του, ταιριάζει κ στο θρεντ. Η επανάσταση του τρελού ελαιοχρωματιστή με το το γελοίο μουστάκι;
punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Η επανάσταση του τρελού ελαιοχρωματιστή με το το γελοίο μουστάκι; Ωπ, τώρα το είδα. Θες να πεις ότι αυτό το καχεκτικό εβραιοτσεχικο προϊόν αιμομιξίας, που πλασαρίστηκε ως Άρειος Γερμανός, ήταν ικανό να σηκώσει μια μπαντανόβουρτσα;
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν σαπούνια με πόδια. Σταματήστε να σκίζετε στο οφφτόπικ ότι πέσει κάτω από τον κέρσορα. Έχω και γκριλλ στα μικροκύματα.
punky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Βρε πούστη (για να είμαι και on topic), αυτό μου κάνεις συνέχεια. Με πιάνεις με το φιλότιμο, και δεν μπορώ να εκφραστώ. Σαν τον Δ/ντη Ασφάλειας στον Πειραιά όταν ήμουν μικρός. Αφού με είχαν σαπίσει στο ξύλο οι υφιστάμενοί του, ήρθε με χαϊδεψε στα μακριά μαλλιά μου και μου είπε "δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια αγόρι μου, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί". Ελπίζω να μην εννοούσε αυτούς που με βάρεσαν λιγότερο.
gtsamour Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ααα .. ξεχασα.είμαι 46 ετων ανέραστος ομοφυλόφιλος. Δηλαδή ομοφυλόφιλος (gay αν προτιμάτε) που δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα. ααα ξέχασα. Μου αρέχει ο αυνανισμός. παλίοτερα πολύυυυυυυυ τώρα ε το κατά δύναμη. Είμαστε και σε ηλικία κρίσιμη για έμφραγμα χαχαχ Και τι κατάλαβες που έμεινες ανέραστος? Δεν χάρηκες τίποτα σεξουαλικό στη ζωή σου και πιθανότατα κατέληξες κομπλεξικός γεμάτος ενοχές. Όσο για το΄ότι μιλάς ξύλινα, δε νομίζω να υπάρχει και πολύς κόσμος εδώ που να διαφωνεί. Μιλάς μια γλώσσα με υπονοούμενα και περίεργα νοήματα που μάλλον, μόνο εσύ καταλαβαίνεις.
gtsamour Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Τα δικά σας "ξεκάθαρα¨λυπάμαι αλλα δεν μου ταιριάζουν¨) Είστε αλλούυυυυυυυυυυυυυυ από μένα . Ευτυχώς και για σας και για μενα ¨) Μετά από 46 χρόνια αγαμίας, λογικό να μην υπάρχει τίποτε "ξεκάθαρο" για σένα, και εγώ θα είχα θολώσει. Δόξα τω θεώ. Ευτυχώς δε λές τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.