Προς το περιεχόμενο

Δεν είναι και τόσο ευχάριστο το θέμα...

shipwrecked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

shipwrecked...

Θέλω να σου πω μπράβο που κατάφερες και έθεσες την ιδιαιτεροτητα σου εστω και αναμεσα σε αγνωστους κατι που σιγουρα δεν το κανει πολυ πιο ευκολο...

Φαινεσαι δυναμικο ατομο και δεν νομιζω πως ισχυουν ολα αυτα τα τραγικα συναισθηματα που ανεφερες στο αρχικο σου post κατα την γνωμη μου ξερεις ποιος εισαι και τι θελεις και τι χρειαζεσαι για να το πετυχεις (πραγματα που ο περισσοτερος κοσμος δεν καταφερνει να καταλαβει στα 25 του) οτι εισαι διαφορετικος απο τους αλλους οσον αφορα τις σεξουαλικες σου προτιμησεις δεν αφορα κανενα... ειναι δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις στο κρεβατι σου.. τωρα αν ειναι ηθικα σωστο η οχι δεν ξερω δεν ειμαι πολυ καλη σε ηθικα ζητηματα γιατι συνηθως ο κοσμος λεει και μετα παει και κανει τα ιδια...

Οποτε εγω προτιμω να μην λεω και να προσπαθω να μην κανω...

Αλλωστε η ηθικη στις μερες μας ειναι θεμα οπτικης γωνειας... π.χ ενας αντρας αν παει με πολλες ειναι macho αν μια γυναικα παει με πολλους ειναι slut (συγνωμη για το λεξιλογιο)...

Σκεφτομουν να σε συμβουλεψω να μιλησεις στους δικους σου ομως δεν ξερω πως ειναι η οικογενειακη σου κατασταση δλδ δεν ξερω αν μενεις μαζι τους κατι που θα κανει την ζωη σου δυσκολη για λιγο καιρο η αν μενεις μονος σου πραγμα που θα τους δωσει λιγο χρονο να σκεφτουν χωρις να σε βλεπουν καθε μερα και να σκεφτονται συνεχως Ω! το παιδι μου ειναι gay !

Σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως πιο δυσκολα το περνουν οι πατεραδες... εχω πρωην συντροφους μου που θα προτιμουσαν να ειναι το παιδι τους δολοφονος βιαστης κακοποιος ναρκομανης και πολλα αλλα απο το να ειναι gay... ευχομαι ο πατερας σου να απεχει πολυ απο κατι τετοιο...

Κλεινοντας θα σου ευθηχω να βρεις την εσωτερικη γαληνη που σου χρειαζεται και να φτιαξεις την ζωη σου οπως θελεις... χωρις ψευτικες οικογενειες δυστυχισμενα παιδακια και χρονια καταθλιψη... ειναι δυσκολο το φανταζομαι ομως αξιζει να προσπαθησεις περισσοτερο κανε μια αρχη... μιλα στους φιλους σου κατι μου λεει πως μετα απο λιγο θα νιωσεις καλυτερα...

Τωρα για τα υπολοιπα posts...

Βρε παιδια... πως καταφερατε και κανατε ενα τοσο προσωπικο topic σε πεδιο μαχης δεν καταλαβαινω... μπραβο στους αρχαιους Ελληνες gay or str8 ομως το θεμα ειναι τι συμβαινει σημερα.... εδω εχουμε φτασει σε γαμο μεταξυ ομοφυλλοφιλων και εσεις αναρωτιεστε τι να γινοταν τοτε αραγε... ο κοσμος προχωραει... δεν λεω πως παει προς το καλυτερο αλλα καπου παει τελος παντων ... τωρα μπορει να μην εχετε στην ζωη σας καποιον gay ομως καποια στιγμη θα βρεθει στον δρομο σας (ισως και οχι !) και μπορει να τον συμπαθησετε η να ειναι καποιος πολυ δικος σας και να τον αγαπατε... ολα αυτα συμβαινουν και δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι σε τιποτα ..

Προς θεου δεν λεω βγειτε εξω και ψαξτε gay για να γινετε φιλοι απλα να ειστε ετοιμοι και openminded οταν ερθουν...

Οσο για τις λεσβιες... ποσο ανωριμο ακουγεται αυτο δεν φανταζεστε... αν εισαι κατα των gay εισαι και στις δυο περιπτωσεις αλλιως λες απλα φοβαμαι να ειμαι γυρω απο gay αντρες γιατι νιωθω αβολα ενω μου αρεσει να βλεπω γυναικες να κανουν σεξ !

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νομιζω οτι το προβλημα μας δεν ειναι οι gay, γιατι τι θα σε ενοχλουσε ενας ομοφυλοφιλος ο οποιος κανει τη ζωη του και δεν ενοχλει κανεναν και δεν προκαλει τα (λαθος η σωστα) προτυπα της κοινωνιας?

Αυτο που ενοχλει (εμενα τουλαχιστον) ειναι οι gay που ειναι προκλητικοι, που θελουν να κανουν τη διαφορετικοτητα τους μοδα, που νομιζουν οτι ειναι κατι παραπανω απο τους αλλους, και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε μαλακες.

Ειλικρινα εχω κανει παρεα με gay που ειναι 'κυριοι' (για συμπεριφορα μιλαω παντα), και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Αλλα με τους επειδικτικους και τους κομπλεξικους (οχι μονο τους gay) εχω προβλημα.

Οποτε και για να συνεχισω για τον φιλο που ανοιξε το ποστ, νομιζω οτι δεν εχεις να απολογηθεις σε κανεναν για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις, (και εμενα π.χ. μπορει να μου αρεσουν οι μεγαλοι κωλοι, -sorry for the explicit- αλλα δεν εχω λογο να το πω στους γονεις μου, γιατι να το κανω θεμα? --- Αν ομως θελω να τους πεισω να γουσταρουν και αυτοι , και το κυριοτερο να εχουν την ιδια αποψη με εμενα, πρεπει να τους το πω, ετσι δεν ειναι?)

Δεν ειναι αναγκη να εχει ολος ο κοσμος την ιδια αποψη με εμας, ειναι ολοι υποχρεωμενοι ομως να σεβαστουν αυτα που εμεις ζηταμε απο τη ζωη, απο τη στιγμη που δεν τους βλαπτουν

Ακριβώς

Το παιδί που ξεκίνησε το topic από ότι φαίνεται είναι ένας άνθρωπος με ενδιαφέρον προσωπικότητα και χαρακτήρα ο οποίος έχει μια σεξουαλική ιδιαιτερότητα η οποία μάλιστα του καταστρέφει τη ζωή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον κατακρίνει κάποιος γι αυτό, κάθε άλλο...

Τα σούργελα που προκαλούν και δείχνονται χωρίς να σέβονται τίποτα και κανένα χωρίς ηθικές αναστολές και απαιτούν να τους ανεχόμαστε κιόλας είναι απλά βρωμόπουστρες του κερατά. Γενικά δε γουστάρω τέτοια άτομα ακόμα και αν δεν είναι γκέι αλλά αυτούς ένα παραπάνω γιατί συνήθως είναι και οι χειρότεροι

Δημοσ.

Εκλεκτά μου αγόρια ... αντε και κορίτσια ..

είχα χρόνια να ανακατευτώ με τα κοινά (ηλεκτρονικές σελίδες ανεκτικές σε γνώμες κοινού κ.λ.π) και όταν βγήκα από τον λήθαργό μου για να πω μια λακωνική άποψη για τον γνωστό σε μένα αρχικό εισηγητή του θέματος και φιλαράκι μου γνωστό¨,τον shipwrecked, διαπίστωσα πως αρέσει πλέον σε αρκετούς από σας να μιλάτε μεικτά. Δηλαδή να μιλάτε ελληνικά με ξένες λέξεις απολύτως συνταγμένες στο κείμενο και στα γενικότερα συμφραζόμενα : π.χ. Πλάκα-πλάκα, τα Σόδομα και τα Γόμορρα με πολύ λιγότερα και έφαγαν total recall που'ταν όλο δικό τους, ο καιρός μας πλησιάζει και τόκανα και εγώ !

να δείτε αν δεν πιστεύετε : β) νεοσκεπτόμενους trendy να μιλάνε για την ομοφυλοφιλία είτε χρησιμοποιώντας την λέξη "επιλογή" είτε την φράση "ε και ;" σαν αυτή να ήταν ίωση ..

χαχαχααχ . Γηράσκω (το μόνο σίγουρο) .. ελπίζω αεί διδασκόμενος.

Άσχετο : έχει δει κανείς τίποτα πιο όμορφο από έναν όμορφο νεαρό ?

εε .. ουτε θα δει :)

ετσι για να μην μου λετε ότι μιλάω "ξύλινα"¨)) αα αχιλεα με λενε ετσι για να συστηθούμε

Δημοσ.

ααα .. ξεχασα.

είμαι 46 ετων ανέραστος ομοφυλόφιλος.

Δηλαδή ομοφυλόφιλος (gay αν προτιμάτε) που δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα.

ααα ξέχασα. Μου αρέχει ο αυνανισμός. παλίοτερα πολύυυυυυυυ τώρα ε το κατά δύναμη. Είμαστε και σε ηλικία κρίσιμη για έμφραγμα χαχαχ:)

Δημοσ.

Για εμενα οι ομοφυλοφιλοι-επειδεικτικοι-κομπλεξικοι ειναι ιδιοι με τον τυπο που κανει κωλιες με το χαμηλωμενο αυτοκινητο και τη μουσικη τερμα, τον σφικτη που βγαινει στην παραλια λαδωμενος και καθεται σαν ρωμαικος θεος, κλπ...

Ολοι αυτοι νομιζουν οτι οι υπολοιποι ειμαστε ηλιθιοι, η δεν εχουμε αποψη, η 'δεν ξερουμε'...

Το αν του καταστρεφει τη ζωη δεν μπορω να το κρινω εγω ουτε κανενας.

Καθε ανθρωπος πρεπει να μαθει να ειναι ευτυχισμενος με αυτα που εχει. Υπαρχει μια παροιμια 'Θεε μου δωσε μου τη δυναμη να αλλαξω αυτα που μπορω, να δεχομαι αυτα που δεν μπορω να αλλαξω, και κυριως δωσε μου τη δυναμη να μπορω να ξεχωρισω τη διαφορα'

Δημοσ.

lucifer εκανα ψυχουλα μου

ειμαι αυνανιστης

αχ gameover

μου τηιμισαστε παλιεσ ενδοξεσ στιγμες του chat

τοτε ημουν καναλαρχισα

λολ

Δημοσ.

Lucifer θα συμφωνησω...

doctor ομολογω πως αρχικα με ειχες μπερδεψει ομως μετα απο τα τελευταια σου post ολα ειναι ξεκαθαρα..

Δημοσ.

Μη δίνετε σημασία θα είναι σαν αυτον που έπαιρνε στη Θύρα 7 και έλεγε βου βου τα αεροπλάνα.

και τη μουσικη τερμα

ε και εγώ βάζω μουσική τέρμα στο αμαξάκι μου αλλά το πρόβλημα είναι πως λειτουργούν μόνο τα δυο μπροστινά ηχεία.

Δημοσ.

και τωρα μπορω να ξαναποσυρθω στην απομόνωσή μου. Μια χαρά είμαι εκεί. Τα δικά σας "ξεκάθαρα¨λυπάμαι αλλα δεν μου ταιριάζουν¨) Είστε αλλούυυυυυυυυυυυυυυ από μένα . Ευτυχώς και για σας και για μενα ¨)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...