Προς το περιεχόμενο

Δεν είναι και τόσο ευχάριστο το θέμα...

shipwrecked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χααχαχαχχααχχαχαχαχα καλα να μη σας τη χαλασω......η μεση λεσβια το λοιπον ειναι 1.75 ξανθια βυζου κορμαρα με μακρυ μαλλι και στητα στηθια και φυσικα τουρλωτο πισινο.........οκ τωρα? :P

Δημοσ.

Ετσι....

Οπως στο Briana Loves Jenna.

EDIT:

Η μια ειναι 1.60 και κοντο μαλλι και η αλλη οπως την περιγραφει η Fairies_Wear_Boots :-)

Δημοσ.
Να αρχίσω και εγώ σε κα΄θε ποστ μου να αραδιάζω και ένα στίχο του Ακάθιστου

Όχι προς Θεού!

Τα δικά σου κείμενα έχουν πιο πολύ πλάκα.

Με κάτι ακάθιστους και τέτοια, με πιάνει χασμουρητό.

Πανκι εισαι βρωμικος? μιλαω με εναν βρωμυλο????????????

Από τότε που μου είπες ότι τον άντρα τον θες μπρουτάλ, έκοψα το λούσιμο.

• Super Moderators
Δημοσ.
αυτό δεν το έπιασα.Είναι κατά της χρήσεως προφυλακτικού;

Διάβασε καλύτερα βρε συ:

κυρίως τα παιδιά που σκοτώσαμε όταν κατεβήκαμε από την κοπέλα μας .. επειδή ήταν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ...

Προφανώς είναι εναντίον πάσας μορφής αντισύλληψης (είτε αυτή λέγεται προφυλακτικό είτε 'τράβηγμα' είτε αντισυλληπτικό χάπι είτε οτιδήποτε).

Και μάλλον κατά του αυνανισμού γιατί και τότε χάνονται παιδάκια!!! :cry:

Να βάλω και μερικά αποσιωπητικά για να κάνω το post μου πιο "σπουδαίο", όπως του doctorI:

....

....

....

:)

Δημοσ.

Τα αποσιωπητικά έχουν γίνει της μόδας τελευταία. Είναι μάλλον thoughtful typing.

...

...

...

Και μάλλον κατά του αυνανισμού γιατί και τότε χάνονται παιδάκια!!! :cry:

Φαντάσου να μην χανόταν, πόσα τρισεκατομύρια θα ήταν τώρα πάνω στον πλανήτη.

Δημοσ.
Πέρασαν πια 30 ολόκληρα χρόνια και κουράστηκα. Κουράστηκα να αναζητώ, αλλά κυρίως κουράστηκα να συζητώ το μεγάλο θέμα της ζωής μου. Πλην για χάρη του πονεμένου φίλου μας θα ενδώσω στον πειιρασμό και θα κάνω μια λακωνική (ελπίζω) τοποθέτηση :

1. Η γιαγιά μου έλεγε καλέ μου φίλε "ξένων πόνος .. άλλων γέλια" .. παρακαλώ σκύψε λίγο πάνω σε αυτή την λαική σοφία και "γεύσου" την αλήθεια της.

2. Επειδή κουράστηκα (επίσης) να ακούω α)] μόλις αποπερατώασντες το σεξ με την κοπέλα τους "κατά περίπτωση σοφούς", τείνοντες να διαρρήξουν την ανία τους μέχρι να ξανασπρώξουν την κοπέλα τους κάτωθεν ή άνωθέν τους και β) νεοσκεπτόμενους trendy να μιλάνε για την ομοφυλοφιλία είτε χρησιμοποιώντας την λέξη "επιλογή" είτε την φράση "ε και ;" σαν αυτή να ήταν ίωση ..

3. Επειδή όσοι σε συμβουλεύουν με επίφαση .. "Ζήσε" όπως και αν είσαι και "μάθε να συμβιβάζεσε με τον εαυτό σου" δεν ξέρω τι θα σου έλεγαν αν είχες γεννηθεί με την τάση όχι να ξερογλύφεσε για όμορφα αγόρια και άντρες αλλά με την τάση να πέφτεις από ταράτσες γιατι θα σου φαινόταν εκπληκτικό σαν .. αίσθηση και θα επεδίωκες να το ζεις ..

4. Επειδή τέλος δεν ξέρω τι θα σκαρφιστεί να ονομάσει μετά βιασύνης και βουλημίας " υγεία" ο "κοινός άνθρωπος" μπροστά στην ανεκδιήγητη τάση του να προτάσει το δικό του προσωπικό συμφέρον (ακόμα και το ηδονικό) αφού αρχικά διέλυσε τα πάντα στον πλανήτη που βρέθηκε , στη συνέχεια αφάνισε ακόμα και τον χειμώνα ! επειδή θέλει 6.000 κυβικά hummer για να κινηθεί στην Σκουφά και στην Πλατεία Κολωνακίου !!! κ.λ.π. ..

έ ... στο τέλος πασχίζει και να ονμάσει υγεία δυο άντρες που κυλιούνται ο ένας πάνω στον άλλο σεξουαλικά ...

Αλήθεια 1 ευρώ κοστίζει .. το έχετε δει το "κατάντημα" σε video ή DVD ?

Επειδή υποσχέθηκα λακωνικά :

Ο Θεός ή η φύση (όποι σας αρέσει κρατείστε) πληρώνει κυρίες και κύριοι.

Αργεί αλλά πληρώνει ..

Πληρώνει τα καμένα δάση . τα σκοτωμένα ζωάκια αλλά .. κυρίως τα παιδιά που σκοτώσαμε όταν κατεβήκαμε από την κοπέλα μας .. επειδή ήταν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ .. ...

ΚΑΙ το χειρότερο .. δεν πληρώνει εμάς .. πληρώνει τα παιδιά μας ..

χειρότερα πληρώνει το ανθρώπινο γένος στους αρσενικούς του βλαστούς ... ακριβώς .. στη ρίζα του. ...

Τέτοια ξύλινη γλώσσα ούτε ο Τσoχατζόπουλος....

κανένας από αυτούς τους κουλτουροσυγγραφείς θα είναι. 1 ευρώ κοστίζει .. το έχετε δει το "κατάντημα".

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Φαντάσου να μην χανόταν, πόσα τρισεκατομύρια θα ήταν τώρα πάνω στον πλανήτη.

Είσαι ασεβής! Ας γίνονταν τα παιδάκια κι έχει ο θεός.

Μπορεί οι γονείς τους να μην έχουν...

Μπορεί η Γη να μην έχει...

Αλλά ο θεός έχει.

Κι αν δεν έχει, έχει κάτι επιδημείες, κάτι πλημμύρες, κάτι λιμούς που θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι.

Πλάκα-πλάκα, τα Σόδομα και τα Γόμορρα με πολύ λιγότερα και έφαγαν total recall που'ταν όλο δικό τους, ο καιρός μας πλησιάζει. :-D

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη, απλά είμαι σε αργόστροφο mood σήμερα.

Αν κατάλαβα καλά, εδώ και κάποια posts, o ClouD και ο paredwse, επιχειρηματολογείτε υπέρ του αυνανισμού;

Δημοσ.
Και δεύτερον χρειάζεται επιθετικότητα, εννοώ επιθετική στάση ζωής γιατί μάλλον έχουμε ξεχάσει τους αδίστακτους νόμους της φύσης και έχουμε μαλθακή και υποχωρητική στάση απέναντι στον κόσμο. Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα τόσο άγριο ον όπως ο άνθρωπος. Be more aggressive, μόνο αυτό θα στηλώσει την χαμένη σου αυτοεκτίμηση. Με το σταυρό στο χέρι το πολύ-πολύ να κάνεις την χάρη στους άλλους να αυτοκτονήσεις. Τέτοια καλοσύνη δεν την θέλει ούτε ο Θεός.
Aigeas σου βγάζω το καπέλο. Ειλικρινά έστειλα αυτο που είπες σε γνωστούς μου (και στον εαυτό μου για να το βλέπω :) ) κράτησα το copyright σου φυσικά :P. Να`σαι καλά. Bοήθησε αρκετά...

Μια από τα ίδια :???: :roll:

@shipwrecked

Απο που κατάλαβες πως είσαι γκέι και γιατί σε τέτοια ηλικία;Δε σου αρέσουν οι γυναίκες; Δε σε εξιτάρουν σεξουαλικά; Δεν ερωτεύεσαι γυναίκες; Σε ελκύουν οι άντρες; Δεν το καταλαβαίνω. Παράξενο μου φαίνεται...

Αν ήταν όλοι σαν εσένα αν και με ξενίζει κάπως και δε θέλω πολλά πολλά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους και μάλιστα από αυτά που έχεις γράψει μου είσαι αρκετά συμπαθής σαν άτομο. Αλλα για κάτι κραγμένες που έχει που ντύνονται γυναίκες και χορεύουν προκλητικά πάνω σε πάγκους σε κλαμπ γεμάτο με μικρά θέλω να τους βγάλω το δέρμα, να τους πασαλείψω με λεμόνι και αλάτι και μετά από καμιά ώρα που θα τους βλέπω να τσιρίζουν να τους βάλω φωτιά και να τους κάψω ζωντανούς! Α ξέχασα! Πριν τη φωτιά θελω να τους ρίξω καυτό λάδι και μετά το ψημένο πτώμα να το καρφώσω πάνω σε ένα πλάτανο σε δημόσια θέα!:twisted: Δε θα το έκανα αλλά αυτά μου βγάζουν και ακόμα περισσότερα...

Δημοσ.

Νομιζω οτι το προβλημα μας δεν ειναι οι gay, γιατι τι θα σε ενοχλουσε ενας ομοφυλοφιλος ο οποιος κανει τη ζωη του και δεν ενοχλει κανεναν και δεν προκαλει τα (λαθος η σωστα) προτυπα της κοινωνιας?

Αυτο που ενοχλει (εμενα τουλαχιστον) ειναι οι gay που ειναι προκλητικοι, που θελουν να κανουν τη διαφορετικοτητα τους μοδα, που νομιζουν οτι ειναι κατι παραπανω απο τους αλλους, και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε μαλακες.

Ειλικρινα εχω κανει παρεα με gay που ειναι 'κυριοι' (για συμπεριφορα μιλαω παντα), και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Αλλα με τους επειδικτικους και τους κομπλεξικους (οχι μονο τους gay) εχω προβλημα.

Οποτε και για να συνεχισω για τον φιλο που ανοιξε το ποστ, νομιζω οτι δεν εχεις να απολογηθεις σε κανεναν για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις, (και εμενα π.χ. μπορει να μου αρεσουν οι μεγαλοι κωλοι, -sorry for the explicit- αλλα δεν εχω λογο να το πω στους γονεις μου, γιατι να το κανω θεμα? --- Αν ομως θελω να τους πεισω να γουσταρουν και αυτοι , και το κυριοτερο να εχουν την ιδια αποψη με εμενα, πρεπει να τους το πω, ετσι δεν ειναι?)

Δεν ειναι αναγκη να εχει ολος ο κοσμος την ιδια αποψη με εμας, ειναι ολοι υποχρεωμενοι ομως να σεβαστουν αυτα που εμεις ζηταμε απο τη ζωη, απο τη στιγμη που δεν τους βλαπτουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...