nik7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά υπάρχει κανας καλός σε γλώσσα visual c? μιλάμε οτι ένας κορυφαίος τυπάκος στην σχολή μου μας έδωσε μόλις εχτές εργασία εξαμηνιαία με 3 μαθήματα και περιμένει να την παραδόσουμε την πέμπτη που μας έρχετε... η εργασία απο τρόπο επίλυσης είναι αρκετά απλή αλλα δεν ξέρω γρί visual c.μήπως υπάρχει κάποιος που μπορει να βοηθήσει την κατάσταση? Σας είμαι υπόχρεος εκ των προτέρων... Υ.Γ. : δεν θέλω να το δείτε σαν λύπηση και αν θέλετε μπορώ να σας στείλω ένα λογικό διάγραμμα για να δείτε ότι ξέρω τι πέζει και πώς πρέπει να λυθεί αλλά πραγματικά το πρόβλημα είναι στην γλώσσα. Ξέρω δηλ. να το γράψω σε pascal αλλά πρώτον δεν θα το δεχτεί και δεύτερον τι να το κάνει σε pascal ... Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως υπάρχει κανένας μεταφραστής pascal σε visual c???? ακολουθεί το link με την εκφώνηση...
nik7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 the link as follows : http://download.yousendit.com/B7131823319DDA36
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 To Visual C mou akougetai san ybridio agnwstou proeleusews... Kai genika to olo programma de mou fainetai oti apaitei poly visual periballon. Aneta ylopoieitai se ena shell. Telika C ennoeis (pi8anotero), C++ 'h Visual C++...?
nik7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 μάλλον ξέχασα τα ++ αυτός μας είπε για visual c αλλά μάλλον θα εννοεί visual c++...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.