daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να βάλω μεγαλύτερο δίσκο στο Macbook. Κανονικά αυτό δε θεωρείται παραβίαση της εγγύησης στον πολιτισμένο κόσμο όμως ζούμε στον κόσμο της Rainbow! Εχω τις εξής απορίες: -Είχε κανείς εμπειρία από Rainbow για το αν το θεωρούν παραβίαση εγγύησης; (Προβλέπω "ναι") -Εχει αλλάξει κανείς δίσκο στο Macbook για να μας ενημερώσει αν είναι με κάποιο τρόπο ανιχνεύσιμο ότι έγινε αλλαγή;
Ventrix Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 aniel's_saving_grace πάρε τους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους. Επίσης μπορείς να τους πείς να σου τον αλλάξουν αυτοί (αλλά μάλλον θα βάλουν "δικό τους" με την απαραίτητη χρηματική επιβάρυνση...) που σίγουρα δεν παραβιάζει την εγγύηση.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δεν πληρώνω την τιμή τους με τίποτα. Προτιμώ να βάλω δικό μου (σύντομα οι 200άρηδες με 200 ευρώ).
UmbertoJeco Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Basika kata tin gnwmi mou (gia to 8ema tou 200ari sklirou) den aksizei na valeis kati tetoio mesa se ena laptop, kalutera enas 100 pou 8a exei 7200rpm kai 8a pigaineis sfaira kai na pareis ena 250gb WD apo plaisio me 90 i 100 euro, pire prosfata enas filos mou kai leei arketa.
Steven Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 an valei kapoios 7200 auksanetai i katanalosi energeias, o thoryvos pou kanei o diskos otan kanei otan douleuei kai to poso thermotitas pou eklyei?
Cue Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δε θυμάμαι τώρα link, ήταν πολλά όταν το έψαχνα και εγώ (macrumors, articles, etc). Σε γενικές γραμμές αυτό που διάβασα είναι ότι πλέον καλύτερα να πάρεις έναν 5400 με που να υποστηρίζει "perpendicular recording technology" παρά 7200. ΥΓ. Seagate Momentus 5400.3 160GB για παράδειγμα
daniel's_saving_grace Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δεν πήρα 13άρι laptop για να κουβαλάω τους ογκώδεις εξωτερικούς σκληρούς μαζί μου! Εχω ανάγκη από έναν μεγάλο σκληρό στο laptop, θες 160, θες 200, δεν τόσο εκεί η διαφορά πάντως έναν αρκετά μεγαλύτερο από τον 60άρι που έχω που δε φτάνει με τίποτα. Ο 100άρης μάλλον δε με φτάνει...
haHa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 an valei kapoios 7200 auksanetai i katanalosi energeias, o thoryvos pou kanei o diskos otan kanei otan douleuei kai to poso thermotitas pou eklyei? Η καταναλωση δεν αυξανεται σχεδον καθολου, αυξανεται λιγο ο θορυβος που κανει και ελαχιστα η θερμοκρασια.. Τελος σε 2 μηνες βγαινουν 7200rpm σκληροι με χωρητικοτητα 160GB. Seagate Momentus 7200.2 θα λεγονται.
Komet Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 'Αλλαξα δίσκο στο Macbook (120 Gb Seagate). Είναι πολύ εύκολο, και δεν επηρεάζει την εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.