GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα παιδια . Εχω μια 7800 GT καρτα γραφικων της ASUS AGP . Απο την πρωτη μερα που την πηρα εκει που παιζω WOW καπου καπου θυμαται και παγωνουν τα παντα με αποτελεσμα να μην λειτουργει ουτε keyboard ουτε mouse και αναγκαζομαι να κανω reset . Μετα απο το reset δουλευει κανονικα . Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει ? Το τροφοδοτικο μου ειναι 350 W λες να εινια απο αυτο ?
overclockerd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Που Πας με τέτοιο τροφοδοτικό? λογικα θα είναι αυτό αν οχι, κανε κανένα Bios update, δες μήπως υπερθερμένεται η κάρτα, τακτοποίησε λίγο τα καλώδια στο εσωτερικό του PC σίγουραη λύση θα βρεθεί!
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 bios update εκανα .... οσο για την υπερθεμανση πως μπορω να το δω ? εχεις καποιο προγραμμα που το διχνει ? και αν ναι ποσο πρεπει να ειναι κανονικα ? τα καωλδια ειναι οκ ολα με tire up δεν εχουν προβλημα . Θα αλλαξω μια τροφοδοτικο να δω τι θα γινει και μετα θα δω . thanks
ItsToasted Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ta teleutaia drives tis Nvidia sou dixnoun tin thermokrasia apo to control panel twn drivers. An vlepeis megales thermorkasies ekei. Px 80-110 Anoikse to kouti en litourgia kai des an girizei to fan tis VGA. An girizei prolly ftaiei to airflow sto kouti sou. San pithano provlima vevaia nomizw oti einai i trofodosia. Dokimase me to paron trofodotiko na valeis tin trofodosia tis kartas (apo to trofodotiko stin karta) me ena autonomo kalodio xoris na exeis alles siskeues sto idio kalodio.
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 τα τελευταια drivers της NVIDIA δεν μου τα διαβαζει . Μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο . Εχεις καποιο link μηπως αυτο που εχω ειναι λαθος ? θα δοκιμασω αυτο που λες με τα καλωδια του τροφοδοτικου μου thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.