Labros_b Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Παιδια εχω προβλημα!! Εχω καρτα ηχου creative X-Fi platinum με ηχεια creative Gigaworks 7.1.... Το προβλημα ειναι οτι οταν κανω install τους drivers για την webcam (QuickCam Orbit/Sphere) δεν λειτουργουν καθολου τα 2 πλαινα κ τα 2 πισω ηχεια! Kατεβαζοντας τη νεα εκδοση των drivers το προβλημα για τα πισω ηχεια λυθηκε (στο test τουλαχιστον, γιατι στην πραξη παιζουν ακομα προβληματα) ομως τα πλαινα συνεχιζουν να μην λειτουργουν... Εχω δοκιμασει διαφορες versions και για τους drivers της webcam και της καρτας ηχου! Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα η εχει ακουσει κατι για αυτο?? Καλη χρονια σε ολους!!!!!!
bvb7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ναι μπες στο φορουμ της logitech νομιζω καπου ειχαν βρει λυση για το bug
simply_the_best Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Χρόνια πολλά θα ήθελες να πείς φαντάζομαι.. Πολύ συχνό το πρόβλημα αυτό.. Κοίτα σε faq και forums της creative + της logitech.. A και να μήν ξεχάσω GOOGLE is your best friend.. πχ http://forums.creative.com/rss/message?board.id=soundblaster&message.id=67134
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.