Dream Walker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 katevasa ta linux suse 10.2 (openSUSE-10.2-GM-DVD-x86_64) kai mou emfanizei to e3eis: Failed to intialize the catalog. Try again. apantistemoun tora plz. kali xronia se olous!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που ακριβώς στο βγάζει; όταν απο το Boot menu πατάς install; Η διανομή που κατέβασες είναι για επεξεργαστές των 64 bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dream Walker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 nai. exo 64 bit. kai auto mou to vgazei meta pou patao nea egkatastasi. episis einai AMD 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Απλώς για να ξέρεις τα 10.2 έχουν πολλά προβληματάκια θα σου πρότεινα να κατεβάσεις τα 10.1. Δοκίμασε να κάψεις το dvd-cd όχι παραπάνω από ταχύτητα 8x και δοκίμασε installation safe settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Απλώς για να ξέρεις τα 10.2 έχουν πολλά προβληματάκια θα σου πρότεινα να κατεβάσεις τα 10.1. Εγώ πάλι με την 10.2 32bit έχω λιγότερα προβλήματα απο την 10.1 Στην 64bit έκδοση (του 10.2) είχα προβληματακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Εμείς μιλάμε για 64bit όμως. Κοίτα, εγώ με την 10.1 64bit δεν έχω κανένα πρόβλημα, ακόμα..! Παρόλα αυτά αν κοιτάξεις λίγο τα topic εδώ θα δεις πολλά με το όνομα Suse 10.2... Εσύ για τη δουλεία που το θες μπορεί να μην έχει πρόβλημα αλλα η πλειοψηφία έχει ... κτλ κτλ. :smile: Αλλά μιας που το λες θα δοκιμάσω και τη 32bit κάποια στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thdim Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά και εγώ κατέβασα τα suse 10.2 και απογοητεύτηκα. Πολλά προβλήματα! τώρα ξεκίνησα να κατεβάζω το fedora 6 για να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.