antio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Παιδια εχω ενα modem motorolla, στο χωρο εργασίας μου,το οποιο οταν κανω κλήση μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπάρχει τηλεφωνικο σήμα. Ωστόσο η γραμμή δινει σήμα κανονικα αφου την εχω δοκιμασει με τηλεφωνική συσκευη.Επίσης ειναι κανονικα συνδεδεμενο το καλωδιο του τηλεφώνου στο line in και υπάρχει επικοινωνία μεταξυ montem και υπολογιστή . Τι μπορει να συμβαινει? χαλασμένο modem??<p>[ 08-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: antio ]</p>
imported_Franky Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 gia bgale thn epilogh pou exei stis ry8miseis tou modem "wait for dial tone"..
doc1000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Μήπως έχετε δίκτυο στη δουλειά? Ίσως χρειαστεί να πληκτρολογήσεις κάποιο επιπλέον ψηφίο που αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη γραμμή του δικτύου σας.
HdkiLLeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 1)Start-->Setings-->Control Panel-->Modems 2)Properties-->Connection 3)Vgazeis to tick apo tin epilogi poy leei wait for dial tone before dailing i dineis atx0=1 sta Extea Settings
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.