Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Re pedia auto isxiei ? Ennoei oti me 99Euro exeis 1024Kbps sindesi gia 8 Mines ? Etc apla ??? To vriskw kapws f8ino ... Kai nmzw gia na leei ews 6-1-2007 prepei na min isxiei i prosfora pia, alla exw periergia ... Eiparxei kamia sxetika paraplisia prosfora gia 6 Mines Sindesis pou na aksizei ? Euxaristw!
ba_eas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ίσχυε κανονικά αυτό με την Vivodi και το Cube της και μάλιστα έχω τον ξάδελφο μου που το πήρε στο Μαρούσι και του βάλανε το 4αρι γιατί ήτανε στο δίκτυο που υποστηρίζει η Vivo. Τώρα σχετική με αυτό προσφορά (σε παραπλήσια τιμή δλδ) δεν γνωρίζω αν υπάρχει γιατί σαν καλό κορόιδο περιμένω το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet...να έχω και κάτι να τους βρίζω που μου χαλάσανε το parking για να σκάψουν τα καλώδια τους...
LNiniogr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ισχύει κανονικότατα όπως ισχύουν και ΟΛΕΣ οι παρόμοιες προσφορές από τις αλλες εταιρειες. Go for it
random Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αν σου προτινα 5 λαπτοπ, ετσι γενικά. "5 λαπτοπια", με τιμές 500, 990 , 1000, 1050, και 2000 ευρώ, θα αγόραζες βουρ στον πατσά το 1ο ? λαπτοπ με 500, εδω οι καλες πατατες, οτι παρεις 5 χαρτιά, έχω, εχω.. ρωτα πρωτα τι ειναι Vivodi και μετα κοιτας τις τιμες. μη ρωτας, περιττό. απαντησεις κι ερωτησεις ειναι ετοιμες εδω adslgr.com Forum : Vivodi ADSL
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αν σου προτινα 5 λαπτοπ, ετσι γενικά. "5 λαπτοπια", με τιμές 500, 990 , 1000, 1050, και 2000 ευρώ, θα αγόραζες βουρ στον πατσά το 1ο ?λαπτοπ με 500, εδω οι καλες πατατες, οτι παρεις 5 χαρτιά, έχω, εχω.. ρωτα πρωτα τι ειναι Vivodi και μετα κοιτας τις τιμες. μη ρωτας, περιττό. απαντησεις κι ερωτησεις ειναι ετοιμες εδω adslgr.com Forum : Vivodi ADSL Koitakste afto ... k meta koitakste ti rwtaw ... Kai To simperasma kserete pio einai ? Exw HOL gia ena xrono ................. xD To i8iko didagma??? "Kalitera na masas .. para na milas" giati ola randomly ta les file random ...
kx5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Σαν συνδρομητής Vivodi θα σου πω ότι είναι πολύ καλή προσφορά αν καλύπτεσαι από το δίκτυο της εταιρίας και όχι μέσω πΟΤΕ, με μια προϋπόθεση: Να δουλέψει. Γιατί αν δεν δουλέψει... κουκουρούκου, ετοιμάσου για ευχάριστες ώρες (αναμονής) με την τεχνική υποστήριξη της vivo.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Pedia ... epidi se kana mina m teliwnei i sindesi ... Ka8isa ta evala ola se mia siroula ... kai apofasisa! Me vasi tis anages mou ... san Gamez0raki p eimai ... mou kanei afti : OTE (CoNN-X) - 2048Kb/s - 29,70euro Per Month! 8a to kratisw gia 4 Mines mono ... kai nmzw oti einai kali fasi ... Eseis exete KALES sxetika empiries me to Connex? Opios ta exei zisei ... as mas pei k emas p 8a tin usaroume prwti fora ^^ tnx! P.S- Mipws kanw LA8OS stin timi per month ? Exw dio sites ... to ena pou einai men aksiopisto leei 29 per month ... enw to allo 35 ... Ti einai telika swsto ???:-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.