Προς το περιεχόμενο

Oblivion Graphical Overhaul

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Qarl's Depth Of Field MOD Released

http://tessource.net/files/file.php?id=8771

QTdof01.jpg

QTdof02.jpg

Τι άλλο θα δούμε από το Qarl άραγε; :D

{TDi}Dj2k..infc τα μόνα σίγουρα που έχω πειράξει είναι το grass και τα tress distance. Στο Tweakquides υπάρχει αναλυτικό πείραγμα στο .ΙΝΙ αρχείο. Αν θες πάντως στο ανεβάζω το αρχείο μου να το δοκιμάσεις ;)

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ. ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ. Προσοχή προσοχή,αν δεν θέλετε να πάθετε μυωπία (ή αν δεν έχετε συνηθήσει να τα βλέπετε όλα θολά) τότε μην τολμήσετε να βάλετε το Depth Of Field MOD. Τα textures χάνουν όλη την μαγεία τους και το όλο οπτικό πεδίο γίνεται τόσο θολό που κυριολεκτικά τα μάτια τσούζουν μετά από ένα 10λεπτο gaming (τουλάχιστον τα δικά μου). Δουλεύει και με HDR+FSAA το Depth Of Field MOD αλλά δεν το προτείνω σε κανέναν.

Ορίστε το .ΙΝΙ αρχείο btw ;) . Τέλος μέσα στα options όλες οι μπάρες για το distance είναι στο τέρμα

Υπάρχει πρόβλημα όταν είναι ενεργοποιημένο το FSAA με το HDR και γι αυτό το Depth Of Field MOD δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Στους περισσότερους που δούλεψε είχαν απενεργοποιημένο το FSAA. Όποιος δεν χρησιμοποιεί FSAA μπορεί να το δοκιμάσει το mod ;)

Oblivion.zip

Δημοσ.

Βάλε το .exe πρόγραμμα μέσα στον κατάλογο Data. Μετά τρέξε το (και πάτα enter). Θα σου δημιουργήσει στον φάκελο Data ένα αρχείο "NewArchiveInvalidation.txt". Κάνε το rename σε "ArchiveInvalidation.txt" και μετέφερε το στον κεντρικό κατάλογο και είσαι έτοιμος ;)

AutoArchiveInvalidation.zip

Δημοσ.

snap429kr0.th.jpg

john2 thewreis eikones san aftin foveres kai meta mou kaneis kritiki kai sto gow?:mrgreen: to vouno apo to ps2 to pires?

se kapoies fotos opws afti me tin porta kai kapoies alles ta textures einai ontws entiposiaka alla oti kai na kaneis den mporeis na swseis to palio pleon game engine tou paixnidiou.

koita pws fenetai sto vathos o antrwpos?ti na pw re paidia sas exei tiflwsei to komplex.

Δημοσ.

Rebel21 επειδή είσαι Noob-ας. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ TEXTURES είχε το Oblivion (ναι αυτά τα βουνά) στο Χ360 όταν είχε βγει και τόσο εσύ όσο και μερικοί άλλοι τα λέγατε εκθαμβωτικά γραφικά,ανεπανάληπτα,φανταστικά κλπκλπ. Από τότε εγώ μιλούσα για N64 textures....και μάλιστα ορισμένοι fans του "X360+Oblivion πακέτου" έλεγαν <<Μα δεν υπάρχει σημείο που να φαίνονται τα textures χωρίς γρασίδι>> (μάλλον δεν σύμφερε μερικούς να δουν τέτοιες εικόνες :P). Χρειάστηκε τόσος καιρός για να το παρατηρήσεις έστω κι εσύ ότι δεν είναι high res textures στα βουνά,είσαι σε καλό δρόμο :P. Μάθε όμως ότι αυτά τα textures μπορείς να τα γλυτώσεις στο PC με το να αλλάξεις κάτι στο .ΙΝΙ αρχείο,αλλά αυτό επιφέρει μετά διάφορα glitches τα οποία δεν τα αντέχω (δεν θα μπω καν σε λεπτομέρεις τύπου με uGridsToLoad μιας και αυτά είναι άγνωστη γλώσσα για σένα μέχρι να μάθετε να mod-άρετε στο X360 και να μιλάτε......εδώ τόσο καιρό δεν μπορούσατε να δείτε τα low-res textures όλων των παιχνιδιών του Χ360 και τώρα γίνατε και experts μερικοί :P). Υπάρχει επίσης πάντα κι η επιλογή του Depth Of Field MOD. Και πως φαίνεται δηλαδή στο βάθος ο άνθρωπος (και μιλάτε "εσείς" που βλέπατε θολά γραφικά εξαιτίας της ανυπαρξίας του Anisotropic Filtering, ενώ τώρα βλέπετε θολά γραφικά στο βάθος εξαιτίας της super duper τεχνικής Depth Of Field που έχει γίνει μόδα να πούμε και εφαρμόζεται περίπου σε όλα τα παιχνίδια μην χέσω),ήθελες να είχε hard shadows στο πάτωμα με σκιές και τυχαίους φωτισμούς απλά για να πεις <<Κοίτα,λάμπει το σπαθί του>>; Τράβα και βρες στο GoW τέτοια καθαρότητα (δώσε βάση στην λέξη) στον "ορίζοντα" του σε τόση απόσταση κι όλας και αν είσαι μάγκας τράβα και κάνα direct feed και post-αρε το (ΔΙΚΟ ΣΟΥ direct feed κι όχι ότι υπάρχει στο net.....αλλά και από το net να πάρεις κάνει μπαμ "η σφαίρα" του Depth Of Field οπότε τι μιλάτε κι από πάνω,έλεος).

Τέλος το game engine είναι τόσο "ανοιχτό" που σαν άπειρος που είσαι δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να γίνει. Ένα μικρό παράδειγμα είναι το Tenebrae MOD για το Quake1 που φτάνει στο σημείο να φαίνεται πιο ωραίο κι από τα Quake2-3. Όλοι μιλούσαν για limitations για για για για και βγήκαν οι μάγκες και διόρθωσαν μέχρι και τα σπαστά animations. Αφού δεν έχεις ιδέα από modding please,μην πετάς ρουκέτες και μείνε στα vanilla games σου και στην κοσμάρα σου :P . Άλλωστε πολλοί Χ360 φίλοι μου το έχουν δει το Oblivion έτσι όπως το παίζω κι έχει πέσει το σαγόνι τους (όπως έχω ξαναπεί). Εσύ επειδή είσαι κολλημένος xbox-άς μείνε στο Χ360 σου και πλάσε την δική σου ιστορία ότι δεν είναι ωραίο,σαν τον bliz ένα πράγμα που έλεγε θεϊκό το PS3 και ότι θα τα μαμούσε όλα μόλις βγει,αυτόν μου θυμίζεις :P

PS: Η πλάκα είναι ότι αν σου δείξουν μια πόρτα από κοντά θα την πεις φοβερή ενώ αν την δεις από μακριά θα πεις ότι είναι μούφα επειδή δεν φαίνεται η λεπτομέρεια της (α ρε το αετήσιο μάτι μερικών σας,χαχαχαχαχαχαχα). Εβίβα :P

Kai tora den xreiazete na trekso OBMM(Oblivion Mod Manager)?Giati mesa se merika mods (opos improved doors ktl) pou eipes thelei na kaneis kapoies rithimeis...to ekanes auto i den xreiazete?

p.s. ta snowflakes se pio fakelo ta vazeis btw?

Τα snowflakes βάλε στον κατάλογο Data\testures\sky

Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το OBMM και δεν έχω αντιμετωπίσει κάνενα πρόβλημα so far πάντως. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσεις και να κάνεις ότι λέει το description του mod ;) (αλλά εμένα μου δούλεψαν κομπλέ οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην σου δουλέψουν και σένα :D)

Δημοσ.

Johny ola pezoun telia ektos apo to deadly reflexes to opoio den mporo na katalvo pos douleuei...anyways thanx me to ini sou trexoun ola jet an kai xathike to underwater vegetation...se euxaristo polu gia ola ta info...

p.s. evala kai kati opla kai to random ob to 1.1 kai mia ninja armor kai to game mamei...ola ta lefta...

Oso gia sena rebel varieme na apantiso...

Δημοσ.

Oso gia sena rebel varieme na apantiso...

ti na apantiseis re kakomiri pou variese kiolas.ante vres kana mod kata tis vlakeias kai meta apantise.

john kaneis den eipe to xbox360 theiko kai to oblivion tou einai xeirotero kai apo tin default ekdosi gia pc.alla xekola ligo apo to oblivion.ama thes kathariotita pare ajax alla to overall feeling pou afinei to gow einai poli mprosta apo otidipote allo kai as exei arketa bugs edw kai ekei.kai den eimai xboxfan sta @@ to grafw alla min kaneis les kai anakalipses tin atlantida me ta mods tou oblivion.ta tromera textures kai tis grafikares na tis poulas se kanan asxeto oti texture kai na allaxeis pali moufa tha einai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...