john2gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Τα βασικά graphics mods που χρησιμοποιώ (και τα οποία φαίνονται στα screenshots) είναι: Oblivion Texture Pack 3 (1.64GB) Natural Environments Enhanced Water SnowFlakes Better Tiling LOD textures for Qarl Improved Trees and Flora New Nebular V20 Improved Doors and Flora Σαφώς οι ρυθμίσεις είναι οι : 1280x960 + HDR + 4xFSAA + 16xAF + Max Detail + .INI Graphics Tweaks Πάμε τώρα σε εικόνες: Παρατηρήστε τα μακρινά textures. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. Αυτό επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό του Qarl Texture Pack και των "Better Tiling LOD textures for Qarl". Κατεβάστε τα ASAP και τα 2,αξίζουν. HDR + FSAA + AF + Qarl Textures in action Αυτή την εικόνα την αφιερώνω σε όλους. Απίστευτη εικόνα και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο γιατί παραμένει ΤΟΣΟ εντυπωσιακό το Oblivion και την έχω βάλει και σαν desktop background. Μετράει άσχημα Close up στα νέα textures του Qarl. Εντυπωσιακά textures once again. Snowflakes in action. Enjoy. Ακόμα και το παλιό Oblivion αξίζει για να κάνει κάποιος αναβάθμιση.......με την προϋπόθεση πάντα ότι θα ψαχτεί και δεν θα περιμένει να του έρθουν ουρανοκατέβατα . Oblivion the way it was meant to be played? Damn right PS: Αυτά και άλλα πολλά mods που αξίζουν μπορείτε να τα βρείτε εδώ => http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33878276 .Διαφορετικά πηγαίνετε και κυριολεκτικά χαθείτε εδώ
privateer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Proswpika den entypwsiazomai ka8olou apo ta grafika pou blepw se aytes tis pics.
kostacurtas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Emena pantos me entiposiasan poli kai itan anameno apo mia paixnidara san to Oblivion! Eidika i eikona john pou les oti tin exeis sto desktop einai pragmatika san pinakas zografikis! Ektimo poli perisotero ta grafika se paixnidia me anoiktous xorous, opos to Oblivion i to Crysis, apo paixnidia se kleistous xorous, opos to Fear gia paradeigma. Poli kalo to post sou kai les kai isouna mesa sto mualo mou, oti skeftomoun autes tis meres na psakso gia graphics mods tou Oblivion. Giati to paizeis se analisi 1280x960? Thelo na po diladi se megaliteri analisi einai unplayble logo fps i to exeis toso anagkastika logo analiseis tis othonis gia paradeigma. Ta graphics mods epibarinoun arketa to paixnidi? p.s: Sorry gia ta greeklish, postaro apo to Wii.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το εχω ξαναπει και εγω το Oblivion με τα mods ειναι μια τελειως διαφορετικη εμπειρια σαν παιχνιδι με state of the art gfx.. Δυστυχως δεν μπορει να απεικονιστει η ομορφια του game σε screenshots, οσες φορες το δοκιμασα παντα το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο σε σχεση με αυτο που εβλεπα εγω στην οθονη μου. Τα Qarl Texture packs ειναι τρομακτικη δουλεια, το natural environments εγω προσωπικα δεν το χρησιμοποιω δινει ενα κιτρινο τονο στα χρωματα που δεν μου αρεσει, τα LOD textures ειναι essential, οπως και το enhanced water και απο εκει και περα υπαρχει μια πλειαδα απο μικροτερα mods που προσθετουν στην ομορφια του παιχνιδιου.. Για μενα MUST ειναι και το πλεονεκτημα που μου δινει η 8800gtx μου για 4xTSSAA + HDR.. Το παιχνιδι λογω πολλων ανοιχτων χωρων και πολλων alpha textures ειναι φτιαγμενο για transparency AA δυστυχως ομως καταναλωνει τρομερο bandwith και σε συνδυασμο με τα Mods θελεις μια πολλη δυνατη καρτα για να ειναι playable. Σε τετοια settings ομως τι να περιμενεις; Σε σχεση με το default Oblivion ειναι απλα μερα με την νυχτα.. Και φυσικα δεν προκειται καν να το δοκιμασω στο XBOX360 μου, δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Εκει παιζω GoW
john2gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει μια επιλογή στο .INI αρχείο που για άγνωστο λόγο τόσο καιρό δεν είχα πειράξει. Αυτή αφορά τα δέντρα τα οποία απεικονίζονται. Έτσι αν διπλασιάσετε το "uGridDistantTreeRange" τότε θα έχετε περισσότερα δέντρα στο background,όπως στην παρακάτω foto αν παρατηρήσετε στο βάθος Η ανάλυση σε συνδυασμό με το FSAA μου έρχεται κομπλέ και δεν βλέπω τον λόγο να δοκιμάσω 1600x1200. Άλλωστε μετά δυσκολίας κι αν φαίνονται (αν φαίνονται δηλαδή) γραμμές από aliasing και μιας και είμαι framerate whore δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε μεγαλύτερη ανάλυση. Είναι και τα mods που επιβαρύνουν κάπως την κατάσταση........κατά πόσο όμως δεν ξέρω μιας και από τότε που έβαλα την 8800GTX παίζω το Oblivion με τα παραπάνω mods (ή τις παλιότερες τους εκδόσεις μιας και μερικά έγιναν πρόσφατα updated),δεν το έχω δοκιμάσει σε default settings
john2gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 More screenshots μιας και το προχωράω σιγά σιγά Εγώ και το σκυλάκι μου,χεχεχεχεχε Έχετε δει πιο όμορφη πόρτα; Το καμάρι μου
FocusX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ωραία γραφικά πράγματι... Κρίμα που δε μου αρέσει το oblivion
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 John apo pio site ta katevases?Giati to texture map 3 den to vrisko kai opos episis to "Better Tiling LOD textures for Qarl" einai add-on...ti allo exeis valei?
JohnL Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Για τις χιονονιφάδες ποιό mod είναι υπεύθυνο? - edit: απότι βλέπω προφανώς είναι το Snowflakes... Που μπορώ να το βρω όμως? Γενικά τα mods μπορούν να αφαιρεθούν αργότερα, ή να επιλέγονται κατα την εκκίνηση του παιχνιδιού?
activex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 john2gr posa einai ta ligotera fps pou exeis di sto game me to sistima sou? e kala pes kai ta perisotera gia na xaroume ligo dose mia eikona bre paidi
karolos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 egw pantws entipwsiastika me ta grafika ayta poy blepw.to oblivion poy paizw egw einai kai sta grafika poy to paizw einai les kai einai allo paixnidi!!h karta grafikwn moy sucks.krima poy den exw lefta.kleiste to topic....zileyw
john2gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Το παιχνίδι τρέχει jete στο σύστημα μου με όλα τα παραπάνω mods και στην συγκεκριμένη ανάλυση με το FSAA και το AF. Συνέχεια βρίσκομαι στα 55-100 fps με εξαίρεση ένα συγκεκριμένο σημείο στο Cheyndihal. Το μικρότερο framerate που έχω δει είναι εκεί μέσα στην πόλη Cheyndihal που πέφτει για λίγο στα 25. Σε αυτό το σημείο είμαι CPU Limited καθώς ακόμα και χωρίς FSAA και AF πιάνω τα ίδια frames (παρόλο που υπάρχουν μερικά tweaks στο .ΙΝΙ αρχείο το παιχνίδι δεν εκμεταλλεύεται τους multicore επεξεργαστές). Όλα τα Links (για τα περισσότερα τουλάχιστον mods μαζί και το Qarl Texture Pack 3) μπορείτε να τα βρείτε εδώ . Επίσης ρίξτε μια ματιά και στο Official forum του TheElderScrolls (εδώ) μιας και υπάρχουν άπειρα mods . Τέλος να πω ότι έχει παραμετροποιηθεί και το .ΙΝΙ αρχείο (περισσότερο γρασίδι,περισσότερα δέντρα κλπ κλπ).
JohnL Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Σε ρώτησα για το Snowflakes, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει ούτε αναφορά για αυτό στη σελίδα που έδωσες
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 xilia signomi pedia ... apla 8elw na rwtisw kati ... Egw to Obli to exw paiksei se filou m to PC ... dioti dn mporousa sto diko m ... epidi eixa mia Karta Grafix kapws palia -> "Nvidia Geforce FX 5200" ... Kai logiko itan na min m epezei ... DEN KOUNIOTAN MIGA ... MOLIS ekana anava8misi ... k afti ti stigmi p postarw ... krataw ta pragmata paketarismena sta xeri m^^ H nea karta grafikwn pou pira pistevw oti einai kali ... alla exw megaaaaali aporia ... an 8a pezei me ta Resolutions(1280x960 <- afta ta res gia paradigma dn ta eixa valei pote sto pc m ) k tis leptomeries p milate ... I nea karta m einai i Gainward 7600GT me 256MB ... e ram pira Dual 512 Kitaki ara 1Giga ... k apo CPU dialeksa AMD (ton Athlon 64 3500+) ... Me afto to sistima 8a xarw ka8olou ti magia tou Oblivion ... h' .............. ? Euxaristw!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 An kai me to akoma kourastiko font tha sou apantiso oti oxi...den mporeis na to pekseis full kai eidika me add-ons...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.