Προς το περιεχόμενο

συνδεση wifi router σε μητροπολιτικο δικτυο

BELL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που θελω ουσιαστικα ειναι να συδεονται 2 pda στο ασυρματο μητροπολιτικο δικτυο μεσω wifi ρουτερ κ απο εκει στο internet(του σπιτιου μου).αυτο μπορει να γινει χωρις να εχω το καλωδιο τηλεφωνου στο wifi ρουτερ?

Δημοσ.

συγνωμη για την κακοδιατυπωση αλλα δε το κατεχω το θεμα.θα προσπαθησω να ειμαι πιο σαφης

εχω 2 φιλαρακια σε αντικρυστες πολυκατοικιες.ο 1ος εχει adsl κ awmn.ο αλλος εχει 2 λαπτοπ.θελει να μπορει να μπαινει στο wan του 1ου κ με τα δυο λαπτοπ.αυτο μπορει να γινει αν ο 2ος εχει ασυρματο ρουτερ?

Δημοσ.

mou fenetai ta exeis mperdepsei ligo ta pragmata ! to mitropolitiko diktio den exei nakaneime to asirmato router sou ! an afto pou theleis einai na sindetheis me enan filo sou asirmata kai to sima tou router pou exeis den ftanei os to spiti tou filou sou tote nporeis na sindetheis mazi tou efoson mpite kai oi 2 sto AWMN gia perisoteres plirofories des http://www.awmn.net kai wind.awmn.net !

Δημοσ.

ησουν σαφης.επειδη μου ειπαν οτι μπορει ενα λαπτοπ με καρτα pcmca να μπει στο ασυρματο σκεφτηκα οτι θα ηταν δυνατο να γινει κ με ασυρματο ρουτερ:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...