nikosdimos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Κατ' αρχήν καλή χρονιά σε όλους. Μέσα στα Χριστούγεννα (μιας και είχα και επιδότηση για αγορά νέας συσκευής) πήρα το Sony-Ericsson Z610 το οποίο δέχεται κάρτες μνήμης τύπου Memory Stick Micro (M2). Μετά από μια επίσκεψη στο skroutz.gr Είδα πως στο κατάστημα katerelos.gr έχει την Memory Stick Micro (M2) 1GB (SDMSM2-1024). Η απορία μου είναι η εξής ξέρει κανείς αν το κινητό θα "νιώθει" άνετα με μνήμη 1GB ή θα υπάρχουν προβλήματα;
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 an leitourgei kanonika i mnimi & den exei kapio provlima..den tha diamartirithei to kinito sou gia tipota..
nikosdimos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 an leitourgei kanonika i mnimi & den exei kapio provlima..den tha diamartirithei to kinito sou gia tipota.. Μιλάς εκ πείρας; Έχεις κάποιο κινητό που του έχεις βάλει τόση μνήμη, έχει κανείς γνωστός σου;
metalmike Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Kανενα προβλημα nikos,ουτε κολληματα ουτε τιποτα!Αν κι εγω εχω την duo 2gb για το k750 μου ειχα στην αρχη αμφιβολιες για την σωστη λειτουργια του κινητου αλλα δεν υπηρξε κανενα προβλημα!Τα λεμε αυριο στο τει
funny Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Στο δικο εγω εχω βαλει 512MB και δουλευει μια χαρα.Για το 1GB δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.