Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ταχυτητα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εγω με forthnet 1024/256 κατεβαζω 40 maximum.Αν αλλαξω το απαραδεκτο f200 θα δω διαφορα?

Το ίδιο ακριβώς modem έχω, με την ίδια σύνδεση και πιάνω και χειρότερες ταχύτητες, αλλά δε φταίει το modem τελικά. Δοκίμασα με ένα άλλο ενός φίλου μου, δε θυμάμαι μάρκα, και ήταν στα ίδια σκ@τ@. Λένε οτι φταίνε οι γραμμές, επίσης λένε ότι θα λυθεί το πρόβλημα γρήγορα. :twisted: :twisted: :twisted:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Ακουστε κατι περιεργο που μου συνεβει. κατεβαζω ενα torrent απο το μtorrent 5,25gb και για μια στιγμη επιασε ταχυτητα 286kb/s για λιγο ομως και απο τοτε δηλαδη εδω και 2 ωρες εχω κατι σκαμπανευασματα παρομοια 260 190 170 140 kb/s και συνεχιζει το ιδιο. Mπορει να μου εξηγησει κανεις τι παιζει και πως εγινε? εχω adsl 768 τηs forthnet. Α! επισης να προσθεσω οτι εδω και κατι μερες πανω απο 10kb/s δεν εχω φτασει και χθεs το βραδυ περασα το καινουργιο firmware για το wag354g που εχω.

ευχαριστω εκ των προτερων..........

Δημοσ.

εγω παιδια εχω forthnet 2Mbs και κατεβαζω σχεδον παντα με 217. Ο γειτονας μου εχει otenet στα 2Mbs και αυτος αλλα κατεβαζει με 125 - 130.

Τελικα τι γινεται ?

Δημοσ.
Τον τελαυταιο καιρο (δεν μπορω να προσδιορισω ποσο) παρατηρησα οτι η συνδεση μου Connex 1024/256 ηταν πολυ αργη και στο ανοιγμα των σελιων και στα download! Αρχισα να ψαχως για speed meters και ολοι μου δειχναν πως η συνδεση μου ηταν 250-400 Kbps τελικα κατελιξα σε αυτον της forthnet (http://adsltest.forthnet.gr/) ο οποιος βγαζει τις περισοτερες φορες 440Kbps μονο σημερα το πρωι εβγαλε 550! Απο το modem οι ταχυτητες φαινονται ok

Πηρα στο 121 την τεταρτη και οταν ξαναπηρα χτες (παρασκευη) μου ειπαν πως δεν βρηκαν προβλημα

Εχει κανενας αλλος το προβλημα αυτο?

Μηπως πρεπει να το ψαξουμε ολοι? γιατι μου φαινεται καποιος μας δουλευει!

Η περιοχη μου ειναι Ανω Ηλιουπολη.

Εχω ακριβως τα ιδια "συμπτωματα". Μεχρι χτες ολα τζετ και σημερα ολα σερνοντουσαν. Οσο δε βραδιαζε τα πραγματα πηγαιναν απο το κακο στο χειροτερο και εφτασα να κατεβαζω απο 20~60 Κβ.......Περιοχη Πειραιας.

Δημοσ.
Καλημερα σε ολους. Ακουστε κατι περιεργο που μου συνεβει. κατεβαζω ενα torrent απο το μtorrent 5,25gb και για μια στιγμη επιασε ταχυτητα 286kb/s για λιγο ομως και απο τοτε δηλαδη εδω και 2 ωρες εχω κατι σκαμπανευασματα παρομοια 260 190 170 140 kb/s και συνεχιζει το ιδιο. Mπορει να μου εξηγησει κανεις τι παιζει και πως εγινε? εχω adsl 768 τηs forthnet. Α! επισης να προσθεσω οτι εδω και κατι μερες πανω απο 10kb/s δεν εχω φτασει και χθεs το βραδυ περασα το καινουργιο firmware για το wag354g που εχω.

ευχαριστω εκ των προτερων..........

Αυτα ειναι πλασματικες ταχυτητες που φαινονται στο μtorrent ο μεσος ορος τους εχει σημασια!

Χτες το πρωι μου τηλεφωνισανε για να ερθει το σαββατο τεχνικος απο τον οτε εκλεισα ενα ραντεβου που ακειρωσα το απογευμα γιατι πρωτη φορα το τεστ την forthnet εδειξε 800kbt/sec σημερα κειμενομαι στα 750kbt/sec ταχυτητα αποδεκτη για μια 1024 συνδεση!

Θα το παρακολουθω το θεμα και θα σας ενημερωσω παλι!

Δημοσ.

Εγώ παιδιά με 2048 κατεβάζω ανεξαρτήτου ώρας με μέγιστο 50-60. Πήρα τηλ τον πάροχο (ΟΤΕΝΕΤ) και μου είπαν οτι έιχαν ενημέρωση απο τον ΟΤΕ οτι γίνονται έργα αναβάθμισης στην περιοχή μου (Κερατσίνι) και οτι το πρόβλημα θα λυνόταν σύντομαι. Είμαι ήδη ένα μήνα έτσι, και όσο για τα έργα αναβάθμισης, μάλλλον τους πιστεύω επειδή κάποιοι δρόμοι στην περιοχή μου έχουν τώρα ανοιχτεί ξανά, και σκάβουν πάλι. Ο ΟΤΕ δεν έλεγε οτι τα έργα αναβάθμισης θα ολοκληρώνονταν μέχρι το τέλος του 2006;;; Μάλιστα μου τόνισε οτι νομικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα επειδή ο νόμος καλύπτει τον ΟΤΕ αν εκείνος μου παρέχει ταχύτητα ίση με τα 1/3 της σύνδεσής που έχω αγοράσει.

Δημοσ.

παίδες κι εδώ μια απο τα ίδια. πήρα πακέτο οτενετ τον Σεπτέμβριο για 1024. Τον πρώτο μήνα στο τεστ της 4νετ χτυπούσα 900άρια. Μετά κάποια στιγμή άρχισε να πέφτει η γραμμή καθημερινά και πήρα τηλ στην οτενετ. Μου είπαν να κάνω κάποιες ενέργειες μεταξύ των οποίων και το reset στο router. Η γραμμή επανήλθε αλλά σταδιακά οι ταχύτητες έπεσαν. Μιλάμε οτι με bitcomet κατεβάζω απο 2 kb/sec - 10kb/sec. τραγικό. Πήρα πάλι στην οτενετ και μου είπαν να δοκιμάσω να κατεβάσω απο το tucows.otenet.gr και όταν ανέφερα οτι η ταχύτητα είναι στα 27kb/sec μου απάντησαν οτι ο ΟΤΕ μπορεί να εγγυηθεί για το 1/4 της ονομαστικής ταχύτητας. Να κάνω υπομονή γιατί υπάρχει υπερφόρτωση δικτύου. Και μετά σου λέει να μην ιδιωτικοποιηθεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...