Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε Ε6400 και overclocking

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά, αγόρασα απο ένα φίλο σε πολύ καλή τιμή τον E6400. Σκεφτόμουν να στήσω το μηχάνημά μου με υλικά που έχουν τον καλύτερο δείκτη τιμής/απόδοσης. Ήδη έχω και μια κάρτα γραφικών 7800GT και ενα καλό τροφοδοτικό thermaltake 470Watt, το οποίο με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο με τον AMD 4600+ που είχα μέχρι τώρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε μητρική (συγκλίνω στη Gigabyte 965-S3 περίπου 110 ΕΥΡΩ) και μνήμες (συγκίνω στις twinmos value 667Mhz - hXXp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555031 ) . Δεν με ενδιαφέρουν οι xtreme καταστάσεις αλλά θα ήθελα να μπορώ να του κάνω και ενα overclocking απο τα 2.13 στα 2.8 π.χ. Εδώ έχω ακούσει οτι ο 6300 χτυπάει άνετα 3.0 GHz. Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας για τα προϊοντα που έχω μέχρι στιγμής προτιμήσει και εαν διαφωνείτε, ποιά προτείνετε εσείς. Και να τονίσω, οτι για μητρική δεν διαθέτω πάνω απο 150 ΕΥΡΩ, και 150 ΕΥΡΩ μόνο εαν υπάρχει σοβαρός λόγος και διαφορές σε σχέση με την S3. Όσο για μνήμες, έχω δεί και κάτι OCZ στο ΠΛΑΙΣΙΟ , τις Value με 119 ΕΥΡΩ αν δεν κάνω λάθος, 800άρες με ψύκτρες κλπ. Να προτιμήσω αυτές ή τις twinmos? Ποιές θα με βοηθήσουν στo overclocking? Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.

Έκανα λάθος και έβαλα το ίδιο θέμα στην κατηγορία Extreme PC.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να ηταν πιο μεγαλο,λογω των απαιτησεων του 6400 και της vga.

Επειδη ετοιμαζω και εγω ενα συστημα με τον ιδιο επεξεργαστη θα σου προτεινω

Μ/Β MSI P965 Neo-F 109.5 @ e-shop αν και αυτη που εχεις διαλεξει ειναι πολυ καλη

RAM Supertalent T5UA512C4 Super Rigid 512/533 ddr2 65.7 @e-shop

ή Supertalent T6UA512C5 Super Rigid 512/667 ddr2 69 @e-shop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...