Προς το περιεχόμενο

To Rapidshare or not to Rapidshare?

filtrohouana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκομαι σε ένα δήλημα.Θέλω να κάνω premium για 2 μέρες αλλά φοβάμαι το paybyphone μήπως με χρεώσουν υπέρογκα ποσά...:cry: Τι μου προτείνετε?

Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει εγώ.Ενώ περίμενα 5,5Ε με χρέωσαν 3,5.Κάτι δεν θα είχα καταλάβει καλά αλλά δεν με χάλασε!

ΑΝ δεν μπορείς να κάνεις μηνιαίο Premium γιατί δεν ζητάς από εδώ από κανέναν insomniac? Κάπου είχα δει ότι περίσευε κάποιος account....

Δημοσ.

Ε τώρα είναι λογικό κάποιος να μου δώσει premium acoount που έχει πληρώσει για να τον απολαμβάνω τσάμπα?Φυσικά αν έχει κάποιος την καλοσύνη και με εμπιστέβεται...μπορώ να του δόσω και τα στοιχεία μου για να μην υπάρχει υποψία κλοπης...

Thnx for ur help!

Δημοσ.
Ε τώρα είναι λογικό κάποιος να μου δώσει premium acoount που έχει πληρώσει για να τον απολαμβάνω τσάμπα?Φυσικά αν έχει κάποιος την καλοσύνη και με εμπιστέβεται...μπορώ να του δόσω και τα στοιχεία μου για να μην υπάρχει υποψία κλοπης...

Thnx for ur help!

Den einai etsi akrivws.

Apla sthn allagh tou xronou to rapidshare edwse dynatothta se osous exoun premium account na ftiaksoun kainourgio account (h na paroun ena mhna extra) ksodevontas 1000 premium points.

Polloi eftiaksan merika kainourgia accounts kai sthn ousia tous einai axrhsta, afou exoun hdh to diko tous.

P.x. egw eftiaksa ena kainourgio kai to exw dwsei hdh se kapion filo.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.

Ειμαι premium πελάτης εδω και 1 χρονο και ολα ειναι μια χαρα

Ναι, ξέρω, με κάρτα δεν υπάρχει πρόβλημα.Φοβόμουν όμως για το paybyphone..

Den einai etsi akrivws.

Apla sthn allagh tou xronou to rapidshare edwse dynatothta se osous exoun premium account na ftiaksoun kainourgio account (h na paroun ena mhna extra) ksodevontas 1000 premium points.

Polloi eftiaksan merika kainourgia accounts kai sthn ousia tous einai axrhsta, afou exoun hdh to diko tous.

P.x. egw eftiaksa ena kainourgio kai to exw dwsei hdh se kapion filo.

Α, δεν το ήξερα.Thnx.Aν θελήσει κάποιος να μου δόσει...τον ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Hello,

εχω πληρώσει ετήσια συνδρομή στο rapidshare.de (λήγει 08/2007).

Μπορώ να αποκτήσω account στο rapidshare.com (χωρίς να ξαναπληρώσω εννοείται) ?

Thanks.

------------------------

[email protected]

------------------------

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...