mix99athens Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αν και το πρώτο μου ποστ στο ινσομνια ελπίζω να με συχωράτε για τη διαφήμιση :? Τώρα που βρήκα το σαιτ θα είμαι και γω εδώ ¨) Μερικοί μπορεί να το ξέρουν αυτό το παιχνίδι.Είναι ένα από τα αγαπημένα MMORPG(Massive Multiplayer Online Role-Playing Games) παιχνίδια πολλών.Μπορεί να μην έχει τα τέλεια γραφικά η gameplay εάν συγκριθεί με άλλα MMORPG όμως όπως θα ανακαλύψετε αν παίξετε το παιχνίδι είναι αρκετά εθιστικο και έχει αρκετό ενδιαφέρων Είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να το παίξεις με χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό αφού και με ένα modem 56k είναι αρκετό για on line gaming. Μαζί με καποιo φίλο φτιάξαμε ένα server και τον ονομάσαμε AthensMU Online Οποιος θέλει να το δοκιμάσει ας το κατεβάσει απτο site. Αυτός ο server είναι μόνο για 60-70 άτομα έτσι καλό θα ήταν όποιος ενδιαφερθεί να κάνει ένα account τώρα. Προσοχή!!!Είναι ακόμα στη BETA εκδοσή του. Περισσότερες οδηγίες στο site. AthensMU Offical Release **Its Here & Here To Stay** Site:AthensMu MuOnline Private Server! Forum:AthensMU-Forum Download:AthensMU Game Download Software Specs Version: 1.02d EXP: 300x Drops: 50% BB: ON Site: AthensMU BETA | With unique features like template select, mail people ingame, highly advanced toplist system, webvault & guilds Game Specs Rest Lvl: 400 Reset Cost: 1M / Reset Guild Create: 180 lvl Soul Rate w/o luck: 70% Soul Rate with luck: 90% Server ppl Limit: 60-70 Skills: Edited Skills Most other setting are normal! Server Specs - CPU: 2x MP2000+ - RAM: 1Gb SDRAM - HD: 2x 80Gb Maxtor HDD - Net: 4 / 0.6Mbit - Port: 44405 - IP: athensmu.no-ip.org Help & support on forum
filtrohouana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ποιό παιχνίδι είναι? Πως είναι??? Υ.Σ.Το site σου δεν λειτουργεί. Μόνο το forum λειτουργεί..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 lol pou to 8imi8ikate to MU ? Anamniseis pou m erxonte ... Eiparxoun atoma pou to paizoun akoma ? Tespa eimai kata autou tou game k as eimoun kapote pelatis tou(einai kapws kseperasmeno sxetika me ta simerina RPG) ... alla eimai yper se afto pou kanete (me ton server), Dimiourgiko^^ Keep it Up!
mix99athens Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 @filtrohouana Ουπςς!!! είχα βάλει λάθος διεύθυνση:oops: Διορθώθηκε Στο παιχνίδι διαλέγεις ανάμεσα από 5 χαρακτήρες ,ένα μάγο,ένα Dark Knight μια τοξότη ,ένα Magic Gladiator,και ένα Dark Lord.O Ο καθένας έχει και τη χάρη του. Μπορεις να φτιάξεις μέχρι και 5 χαρακτήρες στο παιγνίδι,να τους αγοράσεις στολή όπλα με το να πολεμάς άγρια ζώα. Το πιο Ωραίο στο παιγνίδι είναι το ότι φτιάχνεις φιλίες με άλλα άτομα και στο τέλος γινεται μια κοινότητα που βοηθάει ο ένας τον άλλον είτε ανταλλάσσοντας λεφτά/στολές είτε πολεμώντας εχθρούς από απέναντι σε άλλες ομάδες.Οι ομάδες φτιάχνονται από μερικά παιδιά μέσα στο παιγνίδι για να βοηθά ο ένας τον άλλον.
filtrohouana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μου μιλάς για κάτι παρόμοιο με το l2 έτσι?Καλό ακούγεται..αν όμως σκευτείς ότι μέσα στον server θα υπάρχουν 70 άτομα,συγνώμη που στο λέω και χωρίς παρεξήγηση αλλά πιστεύω ότι η ιδέα των ομάδων δεν θα έχει ουσία.. Πάντως θα προσπαθήσω να μπώ στο παιχνίδι για να αλλάξω και λίγο σκηνικό στο online gaming μου
mix99athens Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 O server σηκώνει μέχρι και 150 άτομα ομως δεν ήθελα να τον γεμίσω για να είναι άνετός αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρων έχουμε έτοιμους ακόμα 2 subserver που χωράνε από 100 άτομα ο καθένας. Επειδή έχω παίξει και σε μεγάλους server και από το πολύ lag τους παράτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.