pan-pan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα σας Σκοπεύω να αγοράσω ενα mac book και θα ήθελα να μου λύσετε καποιες απορίες. 1)Θεωρώ βλακια να αγοράσω τώρα το mac book αφού σε λιγω καιρό βγαίνει το leopard οπότε προτιμώ να περιμένω λιγο για να το παρω με το νεο λειτουργικό. Η απορία μου ειναι,ποτε επιτελούς θα βγει το leopard?Ειχα ακούσει για άνοιξη. Κατι νεώτερο έχουμε? 2)Ενα πραγμα μονο με φοβίζει στο macbook(13") και αυτό ειναι η καρτα γραφικών του.Ρωταω λοιπον, η καρτα αυτη που εχει μπορει να σηκώσει κάποιο παιχνίδι αν χρειαστεί? Τα vista με aero άμα θελησω να βαλω boot camp? Υπάρχει κάποιος που να το εχει? Ειναι ευχαριστημένος? 3)Και κάτι τελευταιο. Υπαρχει περίπτωση με την κυκλοφορία του leopard να αναβαθμίσουν το macbook τουλάχιστον στον τομέα της κάρτας γραφικών?Εχετε ακουσει κατι? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το πρήξιμο, αλλα δεν θα ηθελα να δωσω τοσα λεφτα και να μην παρω κατι που αξιζει η μετα απο εναν μηνα να μπορουσα να παρω κατι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 1. Άνοιξη 2007. 2. Vista με Aero σε MacBook; Δεν νομίζω. 3. Δεν υπάρχει κανένα νέο (ακόμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Φίλε pan-pan, Αγόρασε mac book με κλειστά μάτια, όταν το δουλέψεις δεν θα θες καθόλου να βλέπεις μπροστά σου windows, πίστεψε με. Θα έχεις τα xp μόνο για καμία περίεργη εταιρική εφαρμογή. Αν θές κάνε υπομονή μέχρι την άνοιξη αν και νομίζω ότι η apple στα πολύ πρόσφατα αγορασμένα ίσως κάνει free upgrade sto leopard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αγόρασε τώρα. Αν το leopard ανακοινωθεί την άνοιξη, Macbook με Leopard Ελλάδα μπορεί να έρθει ακόμα και το καλοκαίρι! Οπότε... Aero with Macbook? Ναι νομίζω http://everythingapple.blogspot.com/2006/05/more-on-macbook-vista-compatibility.html http://everythingapple.blogspot.com/2006/06/video-macbook-running-windows-vista.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αγόρασε τώρα. Αν το leopard ανακοινωθεί την άνοιξη, Macbook με Leopard Ελλάδα μπορεί να έρθει ακόμα και το καλοκαίρι! Οπότε... Aero with Macbook? Ναι νομίζω http://everythingapple.blogspot.com/2006/05/more-on-macbook-vista-compatibility.html http://everythingapple.blogspot.com/2006/06/video-macbook-running-windows-vista.html 500 euroπουλα ακομα και πηγα και το πηρα...χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 μιας και ειδα τον τιτλο του topic και ειδα οτι οι αποριες του παιδιου λυθηκαν θα ηθελα να εκφρασω κι εγω μια απορια. αν εχω εναν υπολογιστη πχ τον φορητο μου Acer Aspire 5600,μπορω να εγκαταστησω και να λειτουργησω ΜΟΝΟ Μαc OS? (αυτο δεν ειναι το λειτουργικο της Apple???) ειμαι τελειως ασχετος με aplle kai mac και τα σχετικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το MacOS δεν τρέχει σε μη-apple μηχανήματα. Κάποιοι το έχουν κάνει με πατέντες-χακεριές αλλά εγώ όχι. Μπορείς να βρεις πληροφορίες σε σχετικό θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το MacOS δεν τρέχει σε μη-apple μηχανήματα. Κάποιοι το έχουν κάνει με πατέντες-χακεριές αλλά εγώ όχι. Μπορείς να βρεις πληροφορίες σε σχετικό θέμα. μια μικρη βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115809 εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αποριών συνέχεια... Εχω ακουσει οτι τα mac book υποστηρίζουν το πρωτόκολλο 802.11n αλλα η apple δεν εχει βγαλει ακομα drivers για να το λειτουργήσουν. Αληθεύει κατι τετοιο. Επισης διαβασα στο inet οτι ετοιμάζει η apple ακομα μια σειρα macbook αλλα 12". Γνωρίζετε κατι παρα πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αποριών συνέχεια... Εχω ακουσει οτι τα mac book υποστηρίζουν το πρωτόκολλο 802.11n αλλα η apple δεν εχει βγαλει ακομα drivers για να το λειτουργήσουν. Αληθεύει κατι τετοιο. Επισης διαβασα στο inet οτι ετοιμάζει η apple ακομα μια σειρα macbook αλλα 12". Γνωρίζετε κατι παρα πανω? 1. Τα MacBook και τα MacBook Pro που 'φοράνε' τους Intel Core 2 Duo έχουν chips που υποστηρίζουν 802.11n αλλά η Apple δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα την υποστήριξή του. 2. Δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Pws na bgalei re paidia drivers gia 802.11n, afou akoma den exei bgei to protokollo. Akoma to syzytane. Kata ta mesa toy 2008 lene Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Pws na bgalei re paidia drivers gia 802.11n, afou akoma den exei bgei to protokollo. Akoma to syzytane. Kata ta mesa toy 2008 lene Σαν να μου φαινεται οτι δεν διαβαζεις τις ειδησεις στην αρχικη σελιδα του insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Pws na bgalei re paidia drivers gia 802.11n, afou akoma den exei bgei to protokollo. Akoma to syzytane. Kata ta mesa toy 2008 lene Άστους να το συζητάνε. Διάβασε περισσότερα εδώ: http://www.apple.com/wireless/80211/ Για την ιστορία, η Apple είχε θέσει στην αγορά τα πρώτα προϊόντα 802.11g (το μέχρι τώρα γρηγορότερο WiFi πρωτόκολλο) πριν την επισημοποίηση του πρωτοκόλλου από την επιτροπή ΙΕΕΕ LAN/MAN. Συγκεκριμένα, τα πρώτα προϊόντα που υποστήριζαν AirPort Extreme (το εμπορικό όνομα της Apple για το 802.11g) εμφανίστηκαν τον Ιανουάριο 2003 ενώ η επισημοποίηση του πρωτοκόλλου έγινε τον Ιούνιο 2003. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.