killing Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 το name μου ειναι malakas7 ειμαι στον σερβερ που ειπες πριν στο channel novice!!!τωρα το game δεν μου μπαινει λεει faild to connect with server κατι τετιο!!!παντως για να λες οτι ειναι τοσο ωραιο αξιζει τον κοπο!!!α θα μου παρει πολυ καιρο μεχρι τα 50!? ok Θα σε βρο μεσα στο game τοτε το Name μου ειναι eleos. Και σε μενα το ιδιο κανει ειναι σχετικα με το νεο update pou kanan teleutea, γι αυτο σου εμφανιζει το faild to connect with server. Πιστευο μεχρι αυριο οτι θα ειναι πληρως τελειωμενη η φαση με τα updates. περιπου 2 βδομαδες με 2-3 ωρες playing τιν μερα περιπου θα σε παρει. εγο πιγα lvl 115 trancnder (skill rank) μεσα σε 2.5 μηνες με 3-4 ωρες την μερα. Μολις γινεις 50 και πας στην νεα πολη Port lux θα αλαξει ο τροπος που βλεπεις το πεχνιδι + θα μπορεις να κανεις crafting αλλα δεν στο σινιστω εκτος κι αν φτασεις τα 100 + Lvl γιατι ειναι πολυδαπανη διαδιακσια. Τα λεμε στο game τοτε, cu καλα να περνας Btw ελπιζο να ειχα πει τον server : Mercury γιατι μονο τοτε μπορουμε να ειμαστε στο ιδιο world
Danny7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ναι σε αυτον τον server ειμαι!!συναντησα και ενα παιδι απο ελαδα με βοηθησε και μου εδωσε και 125k με εκανε και friend επεισης μου ειπε και καποια βασικα πραγματα!πηγε να με βαλει στην clan αλλα δεν μου ερχονταν το invite δεν ξερω γιατι θα με ξανακανει παλι οταν μπορεσει!η clan εινα καθαρα ελληνικη δεν ξερω αμα εισαι μεσα!τωρα οσο αφορα το update μου το ειπαν και εμενα οτι ειναι ετσι λογο αυτου και καμια φορα λαγγαρει για πολυ λιγο αλλα ειναι οκ απο θεμα λαγγ!τωρα το παιχνιδι μου φενεται παρα πολυ καλο καλυτερο απο perferct world shaiya l2 απο το λιγο που εχω παιξει δηλαδη!!!το προτινω ανεπιφιλακτα!!!τωρα ειναι φρεε αλλα αυτο με τους users που πληρωνουν δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχει και τι κερδιζουν!!!αμα ειναι πες μου για να ξερω μηπως πληρωσω και εγω δεν ειναι πολλα 30ευρω για 3 μηνες!αυτο με τα channels με εχει μπερδεψει λιγο και δεν το εχω καταλαβει τεσπα!λοιπον ειμαι ηδη 8 lvl και χρησιμοποιω πολλα mana potion εχω πανω απο 100 ειναι απιστευτα χρησιμα!!!οι επιθεσεις μου ειναι μονο με skills απεναντι στα mobs!!!α ειμαι blaider δηλαδη εχω πυο swords!εχω ανεβασει 4 point to sword και βαζω εναλλαξ ενα point σε καθε ενα απο τα δυο skills που εχω!το magic δεν εχω παρει ουτε ενα point ακομα αν και σε λιγο θα παρω ειναι δυσκολο!θελω να ρωτησω κατι τελευταιο!!!ανεβαζω το dex μετα str και μετα καθε λιγο και λιγακι το int!εχω +30 str +6 int και +34 dex!!!μηπως πρεπει να τα ανεβαζω διαφορετικα σε αυτο βοηθησε με λιγο!!! υγ:εκανα 2 pvp και τους εσκισα ουτε 20 life δεν μου χαλασα και ηταν και στα lvl μου μαλιστα ο ενας μου ειπε οτι αποκλειεται να ειμαι 6(οταν εκανα το pvp ημουν 6) και οτι τον δουλεβω χ)! υγ2: και ξαναλεω το game ειναι πολυ καλο και το προτινω σε ολους οσους ψαχνουν καποιο mmorpg αυτον τον καιρο για να ασχοληθουν! υγ3:τα μονα παραπονα ειναι οτι δεν πηδαει μου την σπαει λιγο το movement καμια φορα αλλα οκ δεν ειναι και κατι τραγικο και τα γραφικα ειναι πολυ καλα αλλα δεν με ξετρελαναν και ολας
killing Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το οτι δεν πηδαει ειναι ροφλ, αργοτερα θα παρεις το Dash skill το οπιο ειναι instant teleport, θα τρεχεις στιγμιαια με μεγαλι ταχυτητα προς καποια κατευθυνση, επισεις το fade step το οποιο θα σε κανει να πεταγεσε οπως και στο dash αλλα παντα προς τα πισω και ο αντιπαλος θα σε χανει απο target, και μονο για τους μαγους υπαρχει και το blink το οποιο κανει οτι και το dash απλα θα ειναι σαν να κανεις teleport Προς το σημειο που θελεις παλι. Τωρα οσο για τα stats που βαζεις εγω εχω warrior αλλα απ οσο ξερω καπως ετσι πρεπει να ειναι τα Stats των bladers, τετια αναλογια ενοω. Το Magic skill rank Αστο για αρχη θα το ανεβασεις αργοτερα, και οσο για τα Pvp που εκανες... good job, αλλα περιμενε να πατισεις τα 10 Lvl και να παρεις combo skill. το πιο unique Πραγμα που εχει το Cabal Online και εχει κερδισει πραγματικα to RESPECT μου ειναι οτι εχει αυτο το στοιχειο. Το combo ειναι συνδυασμος τον skill Σου και με αυτο κερδιζεις αρκετα πραγματα. α) Οταν κανεις ενα σκιλλ εχει cooldown time kai casting time, οταν το τελιοσει πχ ο blader σου θα κανει καμποση ωρα μεχρι να ειναι σε θεση να ξανακανει καποιο skill μεσα στο κομπο ομως τα σκιλλ γινοντε σινεχομενα και δεν χανις αυτιν τιν πολιτιμι ωρα, ειναι στο pvp ειται στο pve (vs mobs), + πρεπει να χεις προσεξει οτι μερικες φορες αν πιασεις Critical px με καποιο σκιλλ ο αλλος mob i player πεφτει ξαπλωτος για λιγο, αυτο λεγετε knock back και δεν σε "πιανει" ενο κανεις combo ο ιδιος ^^ + στα μεγαλυτερα lvl καποιοι chars Αποκτουνε και Stun skill ειδικα οι archers και παλι δεν σε πιανει ενο κανεις combo ^^ γενικα αν εισαι lvl 60 και ο αλλος ειναι Lvl 100 τον εχεις ανετα κι ας ειναι πιο δυνατος, αρκει εσυ να κανεις combo και αυτος οχι! Τα Potions MP για μανα ποιντς διλαδι χρησιμοποιουντε μονα τους δεν χριαζετε να τα πατας, για HP ομως πρεπει Τορα σχετικα με τα channels, η διαφορα εκει ειναι οτι : μπορεις να μιλας με καποιον αλλον που ειναι σε αλλο καναλι μεσω pm (wisper) η μεσω guild chat / channel chat αλλα δεν θα τον βλεπεις γιατι ειναι σε αλλο world μολις μπειτε στο ιδιο καναλι θα ειστε μαζι. Αυτο γινετε γιατι : στο πεχνιδι αυτο εχει πολι κοσμο οπως εχεις δει, και καθε guild Εχει καναλι στο οποιο πεζουν πχ τα περισοτερα μελη του, η καποια καναλια ειναι για dungeons αλλα ειναι για trade και μακρια απο το καναλι 24 ειναι το war channel και δεν εισαι ακομα για εκει Το lag μετα το Update Εγινε χειροτερο μη σου πω... ετσι πιστευο εγω εστο, παλια δεν ειχα καθολου προβλημα, αλλα αν το σκεφτεις καθε φορα που ανοιγο τον Launcher κανει κι απο ενα update μικρουλι αλλα απαραιτιτο Και τωρα το Premium service, για να μην τα πολυλογο... κερδιζεις αν εισαι premium 25% xp 25% skill xp better drops 25% craft xp teleport ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ game, Οπου μπορεις ενοειται οχι σε maps για μεγαλυτερο Lvl στο πεχνιδι μεσα εχει ενα χρυστο εικονιδιο κατο που γραφει items shop πατα το και θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Τελος πιθανοτατα η clan Στην οποια σε εκανε Invite ιταν πληρης και δεν χωρουσε αλλα Members εγω προσωπικα ειμαι στην clan : Axilion και ειναι εδο και καιρο στις top 10 σε ολο τον Mercury, μου παν πολλες φορες να μπω σε ελληνικη clan αλλα δεν τρελαθηκα ακομα Βασικα δεν επεζα cabal για 4 μηνες, + εχασα ολα τα items Μου και τα περισοτερα ηταν αγορασμενα με cabal shop + bought alz δηλαδη ειχα πολι imba items ειδικα για το τοτε lvl Μου. αλλα αυτα συμβενουν, τωρα που ξαναπεζο θα τα παρο πισω συντομα ελπιζο. Cu in the game, θα σε κανο wisper, τα wisper τα απαντας πατοντας /r + enter.
Toushiro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδιά. Όποιος χρειάζεται όποιαδήποτε πληροφορία ευχαρίστως θα βοηθήσω(άμα ξέρω). Έχω Force Blader lvl. 97 στον Jupiter. pm me μέσα στο παιχνίδι Στο όνομα Convel
MindFreak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Hello Cabal World!!! Ειμαι 89 Level στο Cabal, το αρχησα απο το καλοκαιρι και ειναι ορεο game... Αν δεν μπορητε να το κατεωασετε μπορω να σας βοηθησω... Ελατε στην σελιδα που εφτιαξα αν θελετε... http://www.CabalOnline-Game.tk Οσο για free server ειναι το http://www.cabalonline.com η και το private server http://www.EliteCabal.com που ειμαι 121 Level
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 1.5 έτους topic...φτυάρι ftw! αν ενδιαφερόταν ακόμα θα ξαναρωτούσε η ίδια...εσύ απλά έσκαψες και ανέστησες topic κάμποσων μηνών Είσαι ενοχλητικός έτσι..? ^^ Ενω σε βλέπω στα Threads που λέει ενας π.χ ''Fallout 3'' πριν 10 χρόνια, και το ανασταίνουν ανα μήνες..Εδω σε ενόχλησε.. Το Thread δεν έγινε μόνο για εμένα, άλλα για συζήτηση πάνω στο Game, όπως είδες μίλησε το παιδί ναι μεν σε εμένα, αλλα βοήθησε και τους άλλους χρήστες που βρήκαν το Thread..Άρα ο άκυρος της υπόθεσης είσαι εσυ με το παντοτινό ειρωνικό υφάκι σου..Έχεις κάνει ~17.000 Post και ακόμα να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σωστά και φιλικά σε ενα Forum.. Τέσπα, πάλι "φτυαρισμένο" είναι απο τον τελευταίο, και ο killing λογικά δεν είναι εδώ..Αλλα εγω απαντάω, γιατί γουστάρω.. Λογικα ειτε το εχει ξεχασει ειτε πεζι εναμιση ετος τορα επειδη εμαθε γι αυτο που εψαχνε απο αλλη πηγη Το έπαιξα killing, και έφτασα 35lvl θυμάμε, πήρα τη Battle Aura και το άφησα λόγω έλλειψης παρέας..Επίσης, οι φίλοι μου μου ζητούσαν να επιστρέψω στον Official του L2 τότε..και......Όπως καταλαβαίνεις δεν ξαναμπήκα.. Σίγουρα δε συγκρίνεται με το Lineage2 όπως λες, έχει πιο ωραία Skill Animations και είναι πιο εθιστικό μέσα στο PvP.. Δε γούσταρα τα Quests, γίνονταν μίζερα και βαρετά με το καιρό..Προτιμώ το Grinding παρά τα Quest γενικά..Και όσο για τα Grafix μου άρεσαν, ευχάριστα ήταν αλλα ο κόσμος ήταν στενάχωρος σε σχέση με του L2, WoW, Archlord και άλλων που σηκώνεις την Cam και βλέπεις στο υπερπέραν Ήταν μάχιμο ΜΜΟ πάντως..Θα το προτιμούσα μακράν περισσότερο απο το WoW πάντως, που ΜΟΝΟ το Interface του μου αρέσει.. σιγά βρε υπέρτατε gamer εσύ που δεν έχεις υπομονή ξεκόλλα λίγο από το keaboard και πήγαινε ξανά δημοτικό να μάθεις ορθογραφία και μετά έλα να μας μιλήσεις , ξεστραβώθηκα για να το διαβάσω αυτό το έκτρωμα Πω ρε Vato, σχεδόν flamάρεις παιδί μου..Δεν περίμενα οτι είχες κάτι τέτοιο μέσα σου...Πέφτω απο τα σύννεφα σοβαρά.. Killing σε περίπτωση που θα το δείς αυτό, ο Vatos δεν είναι κακό παιδί..Αντιθέτως είναι απο τα πιο ξηγημένα και σωστά άτομα εδω μέσα, τώρα δεν ξέρω τι τον έπιασε και ξέσπασε πάνω σου Μακρια απο το Irc (sucks) και να πεζεις dota (ειναι σεχυ να πεζουν οι γυναικες dota ) Το IRC είναι ενας ελαφρής και εύχρηστος τρόπος επικοινωνίας με έναν ή και περισσότερους φίλους..Επίσης υπάρχουν χρήσιμα Rooms για assistance και συζητήσεις όπως του παρόντος Forum, αλλα ζωντανά..Το "Sucks" ίσως πάει στα άτομα που ζούν εκει μέσα και έχουν κάνει και "συμμορίες" που πουλάν νταβατζιλίκια στον κόσμο ανα Room..Απλά μη δικάζεις την επινόηση λόγω των χρηστών της, killing.. Όσο για τη DotA.. Σε προκαλώ σε 1v1..Να δούμε εαν βρίσκεις επίσης "sexy" το να σε σκίζει γυναίκα στο Gaming.. Peace out, Koritsi_Gia_PC..
pappous_soulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 omg,υπάρχει ακόμα! -----Προστέθηκε 9/11/2008 στις 01 : 21 : 37----- Tip: γράφουμε ελληνικά
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ένα κόλπο αφιερωμένο στα νέα μας μέλη:
toubiotis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ένα κόλπο αφιερωμένο στα νέα μας μέλη: απλα lol!!!
Vatos_locos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Πω ρε Vato, σχεδόν flamάρεις παιδί μου..Δεν περίμενα οτι είχες κάτι τέτοιο μέσα σου...Πέφτω απο τα σύννεφα σοβαρά.. Killing σε περίπτωση που θα το δείς αυτό, ο Vatos δεν είναι κακό παιδί..Αντιθέτως είναι απο τα πιο ξηγημένα και σωστά άτομα εδω μέσα, τώρα δεν ξέρω τι τον έπιασε και ξέσπασε πάνω σου συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Είσαι ενοχλητικός έτσι..? ^^ τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή...
PwnerZ0r Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδια !! Και εγώ Fan του Cabal - Online . Είμαι πλέον 63 Lv και παίζω στον Jupiter ... Έχω το ίδιο όνομα με εδώ (PwnerZ0r) ...Εαν κάποιος θέλει παρέα, help , κτλπ θα χαρώ να τον βοηθήσω . Ήδη έχω συναντήσει πάρα πολλά άτομα που παίζουν απο Ελλάδα ( Καλό αυτο )
vvalantiss Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 παιδια παιζει κανεις CABAL.....Μπορει να μου δωσει πληροφοριες για ελληνικη κλαν και σε ποιον σερβερ υπαρχει........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.