Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 αρκετά.... σόρρυ κιόλας που δεν μπλέκω τα σεξουαλικά μου με το pc πόσο μάλλον με τα games αν και μία φορά το έκανα πάνω στο γραφείο που ήταν το pc.... ούτε θέλω να φανταστώ τι παθαίνεις στο GTA μέσα στα μπαράκια που χορεύουνε οι τύπησες αχ ρε Μαράκι ποίος τη χάρη σου
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 killing γκομενα δεν ειχες μεχρι τωρα ε? σταματα τα νετ καφε για να βρεις..
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 σε ποιόν πάει αυτό τώρα εγώ πάντως δεν ψάχνομαι καλά είμαι με την γυναικούλα μου άντε κανένα counter στο σπίτι το πολύ πολύ και μετά στο κρεβάτι είναι πολύ sexy να την βλέπεις με το Clarion χαχαχαχα
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 τον killing ντε! και εγω παιζω παιχνιδια αλλα ειλικρινα δεν θελω γυναικες μεσα, οχι δεν μου κανανε τιποτα αυτες, απλα ατομα σαν και τον απο πανω που βλεπει την αλλη φαση οταν παιζουν γυναικες χαλανε το παιχνιδι. καλα κανανε 2 γνωστοι μου και το παιζανε 2 χρονια females στο daoc...
killing Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Καλα δεν ασχολουμε με εσας δεν εχο την υπομονη, παντος ενα ειναι σιγουρο. 10000 φορες καλιτερα να πεξο dota σιγκεκριμενα με γκομενες παρα με καημενους σαν εσας Αυτα για σας και σχετικα με το Cabal Online το πεχνιδι ιταν pay2play αλλα τορα ειναι εντελος free και δεν σιγκρινετε με το L2 και guildwars (το WoW δεν το μετραο καν για game), απλα ειναι πολυ δισκολο να γινεις δινατος στο Cabal και ειδικα να βρις τα καταλιλα items και το σοστο build για να πεζεις με νοημα. Κατα τα αλλα αν και θα σε φανει παραξενο στην αρχη ειναι πολυ εθιστικο και ενδιαφερον, πολι ορεο community και το guild system οι clans δηλαδη ειναι πολυ ενδιαφερουσες, το πιο ορεο ειναι οτι στο cabal εχει pk και no pk channels, +war zones και zones στις οποιες δεν μπορις να αγκιξις τον αλλον. Μετα απο το lvl 95 διαλεγις nation καλος ι κακος procyon or capela και μετα αρχιζι το γλεντι. Σχετικα με τα σερβερς του πεχνιδιου ειναι μονο τα official τα οποια βρισκοντε στο επισιμο site : http://www.cabalonline.com Απο εκει θα κατεβασεις και free το client + θα βρεις οτι πληροφοριες χριαζεσε. Για οσους προκιτε να δοκιμασουν να πεξουν Cabal οταν διαλεξετε σερβερ αναμεσα σε Mars, Jupiter , Mercury διαλεξτε τον τελευτεο για να μπορο να σας βοηθησο.
ntinos19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Το cabalonline είναι free αλλά έχει και premium account που μπορείς να αγοράσεις με διάφορους τρόπους. εχει 3 servers που ο κάθε server εχει channels. Μπορείς να στέλνεις pm σε άλλα channel του ίδιου server, κάθε φορά μπορείς να μπαίνεις σε κάπιο άλλο channel χωρίς να υπάρξει πρόβλημα, με τι πάροδο του χρόνου θα ξεκλειδώνεις καινούριες περιοχές. Είναι ξεχωριστό game και πολύ καλό.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Καλα δεν ασχολουμε με εσας δεν εχο την υπομονη, παντος ενα ειναι σιγουρο. 10000 φορες καλιτερα να πεξο dota σιγκεκριμενα με γκομενες παρα με καημενους σαν εσας Αυτα για σας και σχετικα με το Cabal Online το πεχνιδι ιταν pay2play αλλα τορα ειναι εντελος free και δεν σιγκρινετε με το L2 και guildwars (το WoW δεν το μετραο καν για game), απλα ειναι πολυ δισκολο να γινεις δινατος στο Cabal και ειδικα να βρις τα καταλιλα items και το σοστο build για να πεζεις με νοημα. Κατα τα αλλα αν και θα σε φανει παραξενο στην αρχη ειναι πολυ εθιστικο και ενδιαφερον, πολι ορεο community και το guild system οι clans δηλαδη ειναι πολυ ενδιαφερουσες, το πιο ορεο ειναι οτι στο cabal εχει pk και no pk channels, +war zones και zones στις οποιες δεν μπορις να αγκιξις τον αλλον. Μετα απο το lvl 95 διαλεγις nation καλος ι κακος procyon or capela και μετα αρχιζι το γλεντι. Σχετικα με τα σερβερς του πεχνιδιου ειναι μονο τα official τα οποια βρισκοντε στο επισιμο site : http://www.cabalonline.com Απο εκει θα κατεβασεις και free το client + θα βρεις οτι πληροφοριες χριαζεσε. Για οσους προκιτε να δοκιμασουν να πεξουν Cabal οταν διαλεξετε σερβερ αναμεσα σε Mars, Jupiter , Mercury διαλεξτε τον τελευτεο για να μπορο να σας βοηθησο. σιγά βρε υπέρτατε gamer εσύ που δεν έχεις υπομονή ξεκόλλα λίγο από το keaboard και πήγαινε ξανά δημοτικό να μάθεις ορθογραφία και μετά έλα να μας μιλήσεις , ξεστραβώθηκα για να το διαβάσω αυτό το έκτρωμα έτσι για την ιστορία εγώ δεν κατατάσσομαι στους gamers γιατί δεν παίζω games και ιδικά mmorpg προτιμώ να παίζω άλλα παιχνίδια με τις γκόμενες σε πιο live έκδοση και όχι πίσω από ένα monitor αλλά τι λέω τώρα ε ?
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Tι λες ρε vato! Εγώ σχεδόν τελείωσα πάνω στο keyboard μόλις με έφαγε μια γκόμενα στο Source
killing Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Το Cabal ειναι πολυ ορεο game και δεν σιγκρινετε με τα υπολιπα στιν κατιγορια του. Εχει παρα πολα στιχεια που δεν φανταζεσε αν δεν τα δεις, εκτος απο τον τροπο που ειναι φτιαγμενοι οι σερβερς του, ο οποιος ειναι πολυ προτοτυπος και πρακτικος. Εχει πολυ ξεχωριστο τροπο οσον αφορα τα pvp του και ιδιοτροπιες στο πως να βγαλεις τα χρηματα για να παρεις τα items σου, γενικα μετα το lvl 125 που θα μπορεις να πας mutant forest δυσκολα θα ξεκολισεις (max lvl 170) και εκτος οτι θα εχεις ενδιαφεροντα οπος το lvling to skilling το οπιο ειναι χωριστα πχ μπορει να εχεις μεγαλο lvl αλλα μικρο ρανκ, που σιμενει οτι δεν θα εχεις δινατες μαγειες και buffs ασχετα με το οτι θα εισαι ικανος να πας σε πολλα μερη λογο του lvl δεν θα μπορεις να ανταπροκριθεις στο επιπεδο δισκολιας χορις τις καταλιλες μαγιες που κερδιζεις με το skill lvl του Hero σου. Οσο για τον αλλον που προσπαθει να μου την πει εδο και 5 ποστ και ζοριζετε ο καημενος α) στο pc γραφο μονο greeklish και δεν βολευομς ετσι β) δεν ειμαι ελλινας αρα δεν εχο παει δημοτικο κι ουτε σκοπευο να παο απλα και μονο επειδη ενας καμενος που μου πουλαει πνευμα και χαρακτηρα απο ενα φορουμ, εγο δηλωσα οτι ειναι καλιτερο να πεζεις με γκομενες dota η οποιοδηποτε βασικα game παρα με καμενους και κακοβουλους μλκες σαν εσας. Εσεις τορα οι 2 σιγκεκριμενα που προσπαθειτε να δειξετε οτι ειστε κατι, σας προτρεινο να μιν το παλευετε απο εδο, δοστε μου μερος και ορα και θα δειξει μετα πιος ειναι πιο μαγκας και πιος μιλαει με γκομενες ρεαλ ι απο το pc του. Βαζο στιχιμα σε οτι θελετε. Salonika Μενω Oreokastro. Οποιος απο τους 2 σας ειναι απο εδο κοντα ας μου πει να δουμε τι φρουτο ειναι. Το πιο ηλιθιο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να προσπαθεις να αναδειξεις τον εαυτο σου απο το ιντερνετ .-
killing Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 + Ξεχασα να αναφερο οτι ειστε εντελος off topic και αμα δεν γουσταρετε να σηζητησετε για το Cabal τραβατε και βρειτε ενα τοπικ που να λεγετε : Οι μαγκες μαλον ψευτομαγκες και οι μαμιαδες του ιντερνετ. Αυτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ναι εναμιση ετους, αλλα τωρα βρεθηκε τι να κανουμε. Το αστειο ειναι οτι σε εναμιση ετος δεν βρεθηκε η απαντηση που ζητουσε η Koritsi_gia_PC. Λογικα ειτε το εχει ξεχασει ειτε πεζι εναμιση ετος τορα επειδη εμαθε γι αυτο που εψαχνε απο αλλη πηγη αν ενδιαφερόταν ακόμα θα ξαναρωτούσε η ίδια... εσύ απλά έσκαψες και ανέστησες topic κάμποσων μηνών
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 α) εδώ γράφουμε ελληνικά είτε το θες είτε όχι σέβομαι αν δεν είσαι Έλληνας και σου δίνω αυτό http://www.allgreektome.gr/ με την σειρά σου σεβάσου τους υπόλοιπους που διαβάζουν τα πόστ σου αν υπάρχει κανένας πέρα από εμάς τους τέσσερις β) για το β απλά μου φάνηκε τραγικά καμένο να θεωρείς sexy να σε παίζει μια γκόμενα σε ένα game οπότε το καμένος μάλλον μόνο σε σένα ταιριάζει τώρα για το από κοντά ευχαρίστως να έρθω να σου κάνω τη μούρη κρέας αλλά είμαι Αθήνα δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πίστεψέ με δεν προσπάθησα να αναδείξω κάτι απλά σε χλεύαζα με αυτά που έλεγες γιατί μου δίνεις την εικόνα του 28/7 καμένου πίσω από το L2 σε νέτ δουλεύω και τα έχω δει οπότε σε φαντάζομαι και εσένα αλλά εγώ χάνω το δίκιο μου και κάθομαι και ασχολούμε πόσο να είσαι 13-15.. θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις οτι δεν είναι ένα pc και ένα Cabal όλα αν πάλι έχω άδικο και είσαι πολύ μεγαλύτερος κακό σε σένα κάνει
killing Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 το μαμαμησατε ομως το θεμα!!!την εχετε δει ολοι μαμιαδες αντε κατουριστε και λιγο!!!αφηστε τις παπαρ*** και αμα θελετε να βριστιτε ανοιξτε αλλο θεμα εδω μιλαμε για το παιχνιδι!!!υγ:το αρχισα απλα δεν με ενθουσιαν τρελα τα γραφικα ειμαι 4 lvl και τωρα κανω τα πρωτα quest!!!γενικως αυτον τον καιρο δοκιμαζω πολλα mmorpg για να καταληξω σε ενα για να ασχολουμαι το καλοκαιρι! Dude πως γινετε να μιν σου αρεσαν τα γραφικα? πιστευω εβαλες τα καταληλα Options στο σοστο επιπεδο ετσι? το παιχνιδι αυτο ειναι υπερβολικα καλο, και στιν αρχι ακομα κι αν καταλαβις τι γινετε και το γενικο νοημα δεν θα ξερεις τι πρεπει να κανεις και ποιος ειναι ο σκοπος σου, φενετε παραξενο αλλα ετσι ειναι, ειμαι πολι πολι παραπανο απο 4 lvl εγο και σου λεο οτι μεχρι το lvl 50, που πιγενεις σε νεα πολη, δεν μου πολυαρεσε, εχο πεξει L2, guildwars, knight online κλπ κλπ, αλλα δεν ειχαν ενδιαφερον και οτι αξιζει στο cabal ειναι το community του, το οποιο ενοειται δεν μπορεις να γνορισεις σε αυτο το lvl Πες μου το Nickname σου και θα σε δοσο alz και οδηγειες σε οτι χριαστεις. Και η ultimate συμβουλη για οσους προκειτε να πεξουν Cabal ειναι να μιν χρισιμοπειειτε ποτε μονο το απλο hit (normal atack) αλλα να βαρατε οσο περισοτερες φορες γινετε με τα σκιλς σας, το lvl και το skill lvl (skill rank) δεν σινδεοντε μεταξυ τους οπως στο L2, κι αυτο ειναι που μπορει να κανει εναν LvL 50 να pwnarei εναν lvl 100 αμα ειναι λιγο noobakos ο δευτερος, λιγο οχι πολυ
Danny7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 το name μου ειναι malakas7 ειμαι στον σερβερ που ειπες πριν στο channel novice!!!τωρα το game δεν μου μπαινει λεει faild to connect with server κατι τετιο!!!παντως για να λες οτι ειναι τοσο ωραιο αξιζει τον κοπο!!!α θα μου παρει πολυ καιρο μεχρι τα 50!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.