Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Hello Gamez0rz, I8ela na sas rwtisw pws mporw na paiksw to new Action-MMORPG: CabaL Online Vevea san kali tempela ... dn to exw psaksei polu ... apla an kapios dn variete k exei idea apo to sigekrimeno game ... 3erei na m pei an einai Pay2Play game ... pws einai o pio grigoros tropos gia na ftasw Online (Downloads klp) ... an kserei tpt xrisimo panw sto game p prepei na kserw ... k to PIO VASIKO pou mporw na vrw server (ean einai poloi k dn einai mono o OfficiaL), Elliniko as poume?^^ I telospantwn kapio kalo server ... Opios pistos Gamez0r as postarei!
Dcdnc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Πολύ ωραίο game φαίνεται... Αν βρεί κάποιος free server πείτε μας. Εγώ πάντως δεν βρήκα από το λίγο που έψαξα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 EtC etC! Exw gousto re pedia ... alla dn mporw na ksekolisw apo to NwN2 kai ... idou ta apotelesmata ... apla mia apli sizitisoula me enan pou to exei Installarei k to exei Paiksei zitaw, na ma8w dio tria pramata panw se afto ...
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 πολύ καλό μου φάνηκε και εμένα. για να δούμε όμως αν το έχει παίξει και κανείς.πάω να lvlάρω τον μάγο στο μεταξύ. PS πότε θα έρθει το warhammer online ??
mjk1981 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 paidia opoios 8elei na stisei l2 server c5 mporei na mou steilei ena e-mail sto [email protected] kai 8a help, gami8eika na ton steisw alla ton estisa meta apo 3 meres kai 3 bradia , epidi eliwsa egw as min liosoun kai alloi, teleika apanthseis breika mono apo kati rossous kai eutixos eixan eikones pos ta kaneis apo tin arxh kai kati ebgala , byeeee ama 8elete mou kanete pm sto e-mail kai sas dino tin ip mou kai mpainete, osoi mpoun olloi einai GM etsi gia to xabale mas kai tipota allo , eimaste mesa 15 atoma mono gm lol
cassidy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ που νόμιζα ότι θα ήταν καμιά flash έκδοση του παλιού cabal
Arioch79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ που νόμιζα ότι θα ήταν καμιά flash έκδοση του παλιού cabal LOL και respect, same here!!!! Άκου εκεί ΜΜΟRPG. Πάντως νομίζω ότι μπορείς να το παίξεις online το cabal με kailera.
gio@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 egw piga na to katebasw alla lewas dw k 1 video, e moils eida ligo anousio mou fanike dn 3erw :S opote menw sto l2 c4,c5,c6 kai dokimazw k wow
killing Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μεγαλη χαζομαρα να μην μπορεις να γραψεις σε γρκικλις, βαριεμε να τα ξαναγραφο ολα παλι... για αυτο θα γραψο τα βασικα : Τελος παντων, το ποστ σου ειναι πολυ παλιο δεν ξερο τι εχεις κανει μεχρι τορα με το cabal αλλα αν χριαζεσε βοηθεια pm me, θα σε διξο οτι χριαζεσε να ξερεις. Ειναι πολυ ορεο παιχνιδι αξιζει τον κοπο. Εχει πολλα πραγματα που δεν θα βρεις με τιποτα στο L2 η σε αλλα mmorpg. Δεν θα μπορεις να ξεκολησεις μετα απο καποιο lvl ειναι εγγυηση αυτο. Μακρια απο το Irc (sucks) και να πεζεις dota (ειναι σεχυ να πεζουν οι γυναικες dota ) Σι γιου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 1.5 έτους topic...φτυάρι ftw!
killing Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 1.5 έτους topic...φτυάρι ftw! Ναι εναμιση ετους, αλλα τωρα βρεθηκε τι να κανουμε. Το αστειο ειναι οτι σε εναμιση ετος δεν βρεθηκε η απαντηση που ζητουσε η Koritsi_gia_PC. Λογικα ειτε το εχει ξεχασει ειτε πεζι εναμιση ετος τορα επειδη εμαθε γι αυτο που εψαχνε απο αλλη πηγη
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μεγαλη χαζομαρα να μην μπορεις να γραψεις σε γρκικλις, βαριεμε να τα ξαναγραφο ολα παλι... για αυτο θα γραψο τα βασικα : Τελος παντων, το ποστ σου ειναι πολυ παλιο δεν ξερο τι εχεις κανει μεχρι τορα με το cabal αλλα αν χριαζεσε βοηθεια pm me, θα σε διξο οτι χριαζεσε να ξερεις. Ειναι πολυ ορεο παιχνιδι αξιζει τον κοπο. Εχει πολλα πραγματα που δεν θα βρεις με τιποτα στο L2 η σε αλλα mmorpg. Δεν θα μπορεις να ξεκολησεις μετα απο καποιο lvl ειναι εγγυηση αυτο. Μακρια απο το Irc (sucks) και να πεζεις dota (ειναι σεχυ να πεζουν οι γυναικες dota ) Σι γιου δεν έχω λόγιο απλά δεν περίμενα να υπάρχει άνθρωπος που να βλέπει μια γκόμενα να παίζει και να του σηκώνετε
killing Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν μιλισε κανεις για σηκωματα, απλα ειναι αλλιος να πεζεις το dota σιγκεκριμενα με μια γκομενα και αλλιος με τον καθε μακακα, το σιγκεκριμενο game εχει αλλι φαση οταν πεζουν females. τοσο πολυπλοκο σου καθετε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.