Προς το περιεχόμενο

Αναποφάσιστος: Wii - Xbox360? Η αναμονή για PS3?

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για παιχνίδια, σε καμμία κονσόλα δεν χρειάζεσαι hdmi / dvi γιατι τα 720p που είναι το μαξιμουμ που φτιάχνονται τα παιχνίδια αυτή τη στιγμή και για πολύ καιρό ακόμα, βγάινει απο το component. Αν θες να δεις ταινίες πάρε blu ray / hd dvd, υπάρχει και το σινεμά.

Φίλε, και η δική μου γνώμη είναι για 360.

to teleutaio epixeirima ta isopedwse ola...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και για να λήξω σχεδόν το θέμα που ανοίχτηκε καιρό πρίν...

Αύριο γυρνάω αισίως μόνιμα θεσ/νίκη για το υπόλοιπο της θητείας μου οπότε και επιτέλους θα ανοίξω το Wii (ναι ακόμα κάθεται) και θα καώ με το ζέλντα...

Ο λόγος που δεν το είχα ανοίξει τόσο καιρό ήταν για να μην έχω έναν ακόμα λόγο να ξενερώνω που θα είμαι away (βλέπε TP).

Απο αύριο κάψιμο!

Ζήτω τα πρώτα modchips και τα backup!

Εφόσον έσπασε τόσο γρήγορα (όπως και αναμενόταν) το μέλλον του wii αναμένεται κάτι παραπάνω απο ευοίωνο (τουλάχιστον δεν θα μείνει στο ράφι όπως το gc και n64).

Πλέον αναμένω το ps3 το οποίο σύντομα μετά την κυκλοφορία του σε pal και εφόσον σπάσει θα γίνει μέλλον της "οικογένειας" :twisted:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας.

Farewell!

Δημοσ.

Άντε, καλό παιχνίδι και καλή πόρωση!!!

Ακόμα μία μάχη έλειξε υπέρ του Wii, παρά τις μυριάδες των στρατιωτών του XBOX360, που προσπαθούσαν να πάρουν με το μέρος τους τον klainmaingr.

Ζήτω ο Miyamoto! Ζήτω!!!

Ζήτω ο Iwata! Ζήτωωωωω!!!

Ζήτω η Nintendo! Ζήτωωωωωωωω!!!

Ζήτω το Honda Civic μου, που το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία στη Κύπρο να δούν τί πρόβλημα έχει και δεν παίρνει μπροστά η μηχανή όταν είναι ζεστή, και οι τύποι δεν ξέραν τη τύφλα τους και τους παράτησα και έφυγα, πήγα δουλειά, έκανα search 2 λεπτά στο Google, κατευθείαν βρήκα το πρόβλημα που ήταν το Main Relay, το αφαίρεσα, επανασυγκόλλησα τις επαφές του και τώρα το αμαξάκι πετάει σαν καινούργιο. Ζήτωωωωωωωωω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...