xrest Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 to klasiko prob me to shipped k to sold.to gelio einai oti stin ces anaferthike apo tin ms oti were sold worldwide. basika einai oti thelei na pistepsei o kathenas Bach revealed that 10.4 million Xbox 360s were sold worldwide in 13 months, 400,000 more units than projected
stkamos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 to klasiko prob me to shipped k to sold.to gelio einai oti stin ces anaferthike apo tin ms oti were sold worldwide.basika einai oti thelei na pistepsei o kathenas Οι πωλησεις αφορουν παντα τα καταστηματα αλλα αυτο δεν λεει και κατι,παντα ετσι μετρουσαν.Μεσα στα 110.000.000 εκατομυρια που εχει πουλησει το ps2, ξερεις ποσα ειναι δωρα σε κληρωσεις,δωρο με συνδρομες κινητης τηλεφωνιας η οτι αλλο εχουμε δει κατα καιρους;Σημασια εχει οτι οι κατοχοι αυτων των κονσολων ειτε καταστηματα ειναι αυτα ειτε τελικοι καταναλωτες, για αυτους ειναι πελατες που εχουν αγορασει την κονσολα τους!!!
panther_512 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Οι πωλησεις αφορουν παντα τα καταστηματα αλλα αυτο δεν λεει και κατι,παντα ετσι μετρουσαν.Μεσα στα 110.000.000 εκατομυρια που εχει πουλησει το ps2, ξερεις ποσα ειναι δωρα σε κληρωσεις,δωρο με συνδρομες κινητης τηλεφωνιας η οτι αλλο εχουμε δει κατα καιρους;Σημασια εχει οτι οι κατοχοι αυτων των κονσολων ειτε καταστηματα ειναι αυτα ειτε τελικοι καταναλωτες, για αυτους ειναι πελατες που εχουν αγορασει την κονσολα τους!!! Φυσικά. Αλλά με αυτό τον τρόπο όμως "φουσκώνονται" τα νούμερα ώστε να φαίνεται ότι η ζήτηση είναι αυξημένη. Φυσικά όλοι το κάνουν αυτό, εκτός από τη Nintendo που πάντα επιμένει να δίνει στοιχεία για αριθμό συστημάτων που πουλήθηκαν σε καταναλωτές και όχι σε μαγαζιά. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν... Όπως και να έχει όμως, αυτό που ήθελα να πώ ήταν απλώς ότι το vgcharts προσπαθεί να συλλέγει στοιχεία για τα συστήματα που βρίσκονται στα χέρια των καταναλωτών και τα νούμερα είναι πολύ λογικά. Από κεί και πέρα, για να επιστρέψουμε και στο θέμα του τόπικ, ΔΕΝ υπάρχει αντικειμενικά καλύτερη ή χειρότερη κονσόλα. Είναι καθαρά το τί θέλει ο καθένας. Αν για σένα η καλύτερη κονσόλα είναι το XBOX360, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα XBOX360 και δεν έχεις ανάγκη την γνώμη κανενός. Άλλος μπορεί να θέλει την Α κονσόλα για ένα και μόνο παιχνίδι και να τη θεωρεί τη καλύτερη ακριβώς για το παιχνίδι αυτό. Για το άτομο αυτό η κονσόλα Α είναι η καλύτερη και αυτό δεν αλλάζει. Για άλλους το Dreamcast είναι η μεγαλύτερη αποτυχία και για άλλους η καλύτερη κονσόλα. Όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Εμένα προσωπικά, το μόνο που με ενδιαφέρει από πλευράς πωλήσεων, είναι οι πάρα πολύ καλές πωλήσεις του Wii και αυτό για ένα και μοναδικό λόγο: Αν συνεχίσει να πουλάει τόσο μα τόσο καλά, τότε είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει την επιτυχία του DS, δηλαδή να προσελκύσει πάρα πολλούς developers και να δούμε πάρα πολλά παιχνίδια για τη κονσόλα αυτή. Σίγουρα πολλά θα είναι πατάτες, όμως σίγουρα θα υπάρχουν και πολύ καλά παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει όσον αφορά τις πωλήσεις.
kratistos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τις απόψεις σας κύριοι...Λόγω φανταρικού κ επειδή δεν προλαβαίνω ούτε να κλ@σω δεν μπορώ να κάνω τα εκτενέστατα search που κανονικά θα έκανα... Το θέμα; Έχω στα χέρια μου ένα Wii + ZeldaTP και μια κάρτα αλλαγής (χάρη στον αγαπητό μου αδελφό που ξέρει την ταύλα μου με τα games)... Υπάρχουν κάποιες περίεργες περιπτώσεις: 1)Να κρατήσω το pack ώς έχει. 2)Να δώδω μια 100ρα ακόμα κ να τσιμπήσω ενα XBOX360 (σημ:έχω PS2 και μπουρί desktop) 3)Να περιμένω το PS3 και να τσιμπήσω τώρα ένα IpodVideo30gb(σημ:έχω psp) 4)Οτιδήποτε άλλο τεχνολογικό μαραφέτι μπορώ να πάρω σε αυτή την τιμή (300?+) και με ~100?+ Απο αυτά που έχετε δεί... τι αξίζει περισσότερο σήμερα... Αξίζει να πάρει XBOX360 κάποιος με ps2 kai kalo pc... To Wii άραγε θα επιζήσει η θα πεθάνει στη γωνιά του όπως το 64 με το Zelda μόνο διαμάντι... Αξίζει τόσος ντόρος γία ένα και μόνο χειριστήριο; Το ipodvideo παίζει μόνο τα μαμίδια τα mp4? Το ξέρω πως είναι λίγο περίεργο το θέμα... Αλλα θα με ενδιέφερε να ακούσω 5-6 απόψεις για το τι θα κάνατε ΕΣΕΙΣ! (άν ακουστούν) Υ.γ: Με ενδιαφέρει πολύ και η "σκηνή" πίσω απο τις κονσόλες... Άν διαφαίνεται ψόφος στο wii όπως ήταν και στο gc να το γυρίσω απο τώρα... Υ.γ2: Απόψε στη σκοπιά πονάει η μοναξιά..λαλαλλα Ελπίζω πως θα δεηθεί να απαντήσει κανένας χριστιανός... Μ.Ε.Τ.Α Μ.Ε.Τ.Α Δύναμη! :razz: Σιγά σιγά μας πήρατε τα αυτιά !! Έλα φίλε Δελτάς είσαι ;; ψάρι ... Λοιπόν και εγώ φαντάρος είμαι και πήρα μέσα στα Χριστούγεννα το 360.Είμαι καταευχαριστημένος με την επιλογή μου αλλά όπως είπαν και τα παιδιά το βασικό είναι τι ζητάς......
duende Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ποιος θα περιμενε οτι το wii θα πουλαγε τοσο πολυ...τι να πεις
gherudos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
asmilon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ποιος θα περιμενε οτι το wii θα πουλαγε τοσο πολυ...τι να πεις Μηπως ολοι?? ;-) Ακομα και η Sony, σε μια απεγνωσμενη προσπαθεια της τελευταιας στιγμης, πηγε να βαλει στοιχειωδες motion sensing στο χειρηστηριο της, αλλα ξεχασε το vibration Oτι και να λεμε ο χειρισμος του Wii ειναι απιστευτος, αν δε το εχει πιασει καποιος δε μπορει να το κρινει... Πραγματικα καινοτομικος και οι δυνατοτητες που δινει στα παιχνιδια ειναι απιστευτες.
asmilon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 gherudos ειναι γνωστο αυτο, επειδη δεν ηθελε να σκασει τα $$$ που ζητουσε η εταιρια που κραταει την πατεντα. Αλλα αν δε ειχε και το motion sensing, να εισαι σιγουρος πως θα τα ειχε σκασει ;-) Δε βλεπεις τωρα, το διαφημιζει το sixaxis λες και ανακαλυψε τον τροχο, ενω ολοι ζητανε την δονηση που θεωρουσαν κατι δεδομενο...
deus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 εγώ θα πρότεινα να πάρεις xbox360 και wii αυτό θα κάνω εγώ μάλλον θα σου είναι πολύ πιο φθηνά από ps3 μόνο του.
teofross Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 To 360 αυτην την στιγμη ειναι οτι καλυτερο και πιο δυνατο στον τομεα του gaming.Και τα παιχνιδια που εχει θα σε καλυψουν απολυτα.Το μονο θεμα ειναι αν μπορεις να περιμενεις μεχρι να βγει το 360 με την καινουργια cpu που δεν θα θερμενεται τοσο πολυ.Αν παλι δεν μπορεις παλι 360 θα ελεγα να παρεις.
PROFIL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 makran file xbox 360 pare molis dis ta pexnidia den tha pistevis sta matia su,to ps3 ine apotixia apo to xiristirio pu ine san ftino kineziko kai apo pexnidia kataidromeni
tmaestros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 λοιπον φιλε μου ανεξαρτητα απο οτι σου εχουν πει τα αλα παιδια...η δικη μου γνωμη ειναι να μαζεψεις αρκετα χρηματα γυρω στα 1500 κ να τα διαθεσεις για ενα πανισχυρο pc!ενταξει κακα τα ψεματα ενα καλο pc κανει σκονη κ το ps3 που εγινε τοσος ντορος για το τιποτα!!!μας το πλασαρουνε 500 ευρο!!που με τοσα χρηματα παιρνεις καρτα γραφικων ...την οποια θα τη φτασει το ps k to xbox σε 3-4 χρονια!!!!η αποφαση δικη σ βεβαια...γιατι μιλαμε για μια περιουσια!!απλα στον υπολογιστη τα εξοδα ειναι για το πως θα το κανεις...ενω στην κονσολα για το πως θα αγορασεις τα games!!βεβαια θα μ πεις υπαρχουν κ τα αντιγραμμενα αλα μονο για xbox360 κ αυτα θα παιξουν αν δεν χαλασεις το xbox360 με το φλασαρισμα!!!
nlal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 XBOX 360 FILE, tsimpato... ama analogisteis pws to ps3 tha aksizei oso mia mikrh periousia ksexnato. Mia erwthsh exw omws.... to xbox 360 exei hdmi eksodo gia na paizei sthn lcd tv pou exw me hdmi eisodo? Ante geia paidia. IXA!!!
alou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Για παιχνίδια, σε καμμία κονσόλα δεν χρειάζεσαι hdmi / dvi γιατι τα 720p που είναι το μαξιμουμ που φτιάχνονται τα παιχνίδια αυτή τη στιγμή και για πολύ καιρό ακόμα, βγάινει απο το component. Αν θες να δεις ταινίες πάρε blu ray / hd dvd, υπάρχει και το σινεμά. Φίλε, και η δική μου γνώμη είναι για 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.