Προς το περιεχόμενο

Αναποφάσιστος: Wii - Xbox360? Η αναμονή για PS3?

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψήνεσαι για MGS4,GT και Final Fantasy; Περίμενε το PS3

Ψήνεσαι για Lost Planet,Gears Of War,Forza2 και τα άλλα exclusive games του Χ360; Πάρε το Χ360

Ψήνεσαι για παιχνίδια με χρήση του motion sensor; Μείνε με το Wii

Το θέμα δεν είναι τι θα σου προτείνουμε εμείς (για να είσαι "in"). Το θέμα είναι τι γουστάρεις εσύ ;)

PS: Λες ότι δεν έχεις χρόνο ούτε για να κλ@σεις με το φανταριλίκι.........και σκέφτεσαι gaming; Κάτσε να τελειώσεις και μετά κάνεις τις αγορές σου που θα έχεις και χρόνο :P

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έχεις κύβο ξέχνα το wii για τη ώρα.Πάρε το zelda στο κύβο .Τώρα αν είσαι στρατό περίμενε γιατί ήδη ήρθαν στην επιφάνεια φωτός με 360 καινούργια που θα εχουν θύρες εξόδου hdmi σε 1080p.Επιπλέον στη γερμανιά σε ένα χακοσυνέδριο τύπος λέει ότι έτρεξε unsigned code και bootare μέσω λinux το κινγκ κονγκ. Αν βιάζεσαι τσίμπησε το κατευθείαν μη το σκέφτεσαι.Τώρα για ps3 περίμενε λίγο να δούμε τι θα γίνει με το exploit που ανακάλυψε η paradox και τι θα κάνει η konami για να αποσβέσει τη χασούρα με το mgs4. Γιατί αν δεν υπάρχει εγκατεστημένη βάση χρηστών μέχρι τότε ε δεν ξέρω τι θα κάνει.

Τίποτα σοβαρό χάκ για γουί διαφαίνεται η κλάινμάιν; Αυτο με το γουί-λόουντερ μάλλον για φέικ μου κάνει... φ.φ.φ.

Εχουν ήδη βγει isos στα μαγαζιά.Καταφεραν επίσης να αποκρυπτογραφήσουν την encryption των cube games πριν λίγο καιρό ,το hardware του wii μοιάζει πολύ με αυτό του κύβου οπότε πάμε καλά.Το wii loader πλαστό ήταν αλλά αν βγει καμιά πατέντα έτσι θα ναι.Αν μπορούσε να μας διαφωτίσει κάποιος τι ώθηση έδωσε το μ3 στις πωλήσεις του nds τότε ίσως θα δούμε και τι θα κάνει η nint σ αυτό το θέμα.

ws tote gia sovara games me krata to pc

Xμμ...ναι κοίτα έχεις το oblivion το .... ε.... δε βρήκα αλλο exclusive.

Δημοσ.

Φιλε μου εγω εχω και wii και 360 το θεμα ειναι τι σηκωνει η τσεπη σου και το τι θες.Αν θες μια σπασμενη σουπερ παιχνιδομηχανη παιρνεις καπακια 360 γιατι ειναι τελευταια τεχνολογια εχει κ γαμω τα ον λινε και φυσικα παιζεις κ αντεγραμενα.Αν θες ενα gadget με πολυ χαβαλε αλλα που τεχνολογικα ειναι πισω τοτε περνεις wii με το οποιο θα διασκεδασεις αφανταστα αλλα για μενα δεν ειναι να το εχεις για πρωτη κονσολα.Ουτε καν σκεφτομαι να δινω 60 ευρω για παιχνιδια του wii.Τωρα αν θες μια κονσολα για να παιζεις με φιλους για χαβαλε ναι παρε wii ειναι απιστευτο.Οσο αφορα το ps3 κατσε να το δουμε αν πραγματικα θα μας πει κατι παραπανω απο το 360 και αν αξιζει τα φραγκα!Εσυ αποφασιζεις...

Δημοσ.

κανε υπομονη (δε ξερω ποσο περιθωριο εχει η καρτα αλλαγης..) και παρακολουθησε τις εξελιξεις για λιγο..το ps3 καλα καλα δεν εχει βγει,το wii οτι κυκλοφορησε,το 360 *ισως* ειναι κοντα στο να δουμε καποιο καλο mod..εχει υλικο εδω και στα αναλογα για 360,ps3,wii sites υλικο,να διαβασεις για μερες..

υγ

Μ.Ε.Τ.Α -> ΜΑΝΑ-ΕΔΩ-ΤΡΩΝΕ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ :D

Δημοσ.

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις να απολυθεις,να ηρεμησεις,να εγκλιματιστεις με τις νεες κονσολες κ.λ.π και τοτε να κανεις την επιλογη σου! στα λεω απο προσωπικη εμπειρια.

Δημοσ.

Osa sou exoune pei petran k mihran isxioun apoluta.. Egw tha sou pw to eksis.. Hmouna apoluta

sigouros oti tha epairna ps3..

Etsi loipon pira ena Wii gia na exw kati mexri to Martio. De kserw pws, ligo apo filous ligo apo auta pou diavaza telika pira xbox prin 2 evdomades.. Oso eixa to Wii to xarika polu, apo tote omws borw na sou pw oti eilikrina oute pou to exw ksanakoubisei.. Exw kollisei apisteuta me to xbox k na fantasteis o,ti exw paiksei mono 4 paixnidia..

Δημοσ.

Για αρχή να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας...

Δίνω στον εαυτό μου περιθώριο μέχρι το ΠΣΚ που θα είμαι έξω να αποφασίσω...

Απο ότι βλέπω μάλλον θα ανοίξω επιτέλους το ννίί μόλις γυρίσω... αλλα είδωμεν...

Όσο για τα όσα γράφτηκαν....

1)Για "καλά παιχνίδια" έχω ούτως η άλλως το pc και το ps2 οπότε είμαι καλυμμένος προς το παρόν...

2)Θα τσιμπήσω 100% το ps3 αργά η γρήγορα οπότε το "γουρούνι" 3rd gen θα είναι αυτό...

3)Παίζω με την τύχη μου όσον αφορά το σπάσιμο του ννίί ...αν αργήσει να σπάσει και αν δεν είναι εύκολα τα πράγματα στην αντιγραφή το βλέπω να κάθεται παρέα με το ν64.

4)Το ΧΒΟΧ δεν το συμπάθησα γενικά απο την αρχή... αλλα είναι μονόδρομος σήμερα αν θέλεις κάτι το "ιδιαίτερο"... και μάλλον θα το έλεγα.. "Συμβιβασμό"

5)Είμαι τεράστιος ζέλντα φάν!(με τρώνε τα χέρια μου τόσο καιρό μόνο και μόνο γι αυτό)

6)Μετα Μετα Δύναμη!

7)Σαν πολύ δεν σας ζάλισα με τις @@ες μου? :P

ΤΗΝΧ για όλες τις απαντήσεις...

Δεν θα με πείραζαν και κάποιες ακόμα... till friday...

Farewell everyone...

Cheers! :}

Yγ: Ναι, έχουμε πολλές εξόδους.. τι να κάνω? :P

Δημοσ.

ΥΓ:Ρε γιωτάδες έχετε ιντερνετ στη σκοπιά?!! Θα στείλω έφοδο ψαράδες!!

Πρέπει τώρα να γελάσουμε με αυτή τη κρυάδα πού σού ήρθε ξεκάρφωτη?

Δημοσ.

egw pali exw 360 kai twra tha agorasw kai to wii epeidh mou fainete endiaferousa konsola kai th thelw gia sygekrimena games(zelda,metroid kai kapoia akoma) kai apla na ksefeygw gia ligo apo ton paradeiso tou xbox live kai genika tou xbox 360.Ena epipleon kinitro mou me kanei na thelw na agorasw to wii einai to oti endiaferomoun kai gia agora gamecube alla to skeytika kalytera kai tha dwsw liga parapanw gia na exw kai to wii mazi giati ws gnwston to wii paizei OLA ta games tou gamecube kai exei eidikes ypodoxes gia ta controlls kai tis mnhmes tou gamecube.Opote oti kalytero........pisteyw

To ps3 ennoeite pws tha to parw,mporei oxi ton martio alla pisteyw mexri ta xristougenna tha to exw.

Δημοσ.
an vlepeis to 360 os symvivasmo min to pareis kalytera..pare kalytera to ps3 kai edw tha eimaste meta gia na adallaxoume apopseis...

Δεν το λέω τόσο με την κακή έννοια...

Σίγουρα το ΧΒΟΧ είναι κορυφαία κονσόλα... αλλα πιστεύω πως για πολλους και διάφορους λόγους θα επικρατήσει το ΠΣ3... Ας μην βγούμε όμως τελείως off topic... Καλά να είμαστε... εδω θα είμαστε να δούμε...

Βασικα ψάχνω ένα high res video απο wii (όχι τα πίξελ του youtube) για να ΄δω μια καλύτερα τα γραφικά και να τελειώνω... Δεν θέλω ένα δεύτερο πσ2 (απο άποψη γραφικών) μόνο και μόνο για ένα χειριστήριο....

Παρεπιπτόντως, λένε λένε unique το όλο το κόλπο του wii... Γιατί ξεχνάμε το eye toy? Τι innovative κτλ έχω ακούσει... Εντάξει... δεν ανακάλυψαν και τον τροχό... Υπήρχαν ήδη ερεθίσματα...

Δημοσ.

Mα και το eye toy ειχε αποσπασει τρομερα θετικες κριτικες στο θεμα innovation.

Οσο για τα γραφικα,τα μεχρι τωρα παιχνιδια,συγγνωμη που θα σε απογοητευσω,ουτε καν το ps2 που λες δεν πιανουνε.

Αλλα απο βιντεο του SSX Blur,Metroid Prime Corruption,Day Of Crisis κλπ φαινονται παρα πολυ καλα.Μεταξυ current-gen και next-gen.

Δημοσ.
Δεν το λέω τόσο με την κακή έννοια...

Σίγουρα το ΧΒΟΧ είναι κορυφαία κονσόλα... αλλα πιστεύω πως για πολλους και διάφορους λόγους θα επικρατήσει το ΠΣ3... Ας μην βγούμε όμως τελείως off topic... Καλά να είμαστε... εδω θα είμαστε να δούμε...

Βασικα ψάχνω ένα high res video απο wii (όχι τα πίξελ του youtube) για να ΄δω μια καλύτερα τα γραφικά και να τελειώνω... Δεν θέλω ένα δεύτερο πσ2 (απο άποψη γραφικών) μόνο και μόνο για ένα χειριστήριο....

Παρεπιπτόντως, λένε λένε unique το όλο το κόλπο του wii... Γιατί ξεχνάμε το eye toy? Τι innovative κτλ έχω ακούσει... Εντάξει... δεν ανακάλυψαν και τον τροχό... Υπήρχαν ήδη ερεθίσματα...

προς το παρον απο γραφικά θα πάρεις ενα δευτερο ps2. Aλλά στο μέλλον θα εχει παιχνιδια που θα αξιοποιούν την κονσόλα πολύ καλύτερα(δε θα ναι ports δηλαδη σαν τα launch παιχνιδια): http://www.greekgamers.com/?p=201

klainmaingr αποψη μου ειναι να κρατησεις το Wii και να αγοράσεις το Zelda (μια που εισαι και fan) καθώς θα έχεις 'άλλη' αίσθηση με το χειρισμό, ενώ με το Wii Sports θα κάνεις απίστευτο χαβαλέ με τους φίλους σου.

Δημοσ.
oxi 5 million einai oi pwliseis tou 360 na balei to vg charts

Αν διαβάσεις τα forum τους, το έχουν τεκμηριώσει ξανά και ξανά αυτό το νούμερο.

Η Μ$ ανακοίνωσε ότι 10.4 εκατομμύρια κονσόλες έχουν αποσταλεί στα μαγαζιά.

Στο vgcharts έχουν τεκμηριώσει το νούμερο των 8.5 εκατομμυρίων και είναι απόλυτα λογικό νούμερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...